çocuğu okula giden bayanlar

kızım 2.sınıfta.geçen yıl babası bıraktı o aldı .bu yıl servise verdim.ilk gün daha beceremez diye bende dönüşte bindim..servis şöförü herkesi bıraktı.dikkat ettim her çocuğu indirdiğinde bastı gaza gitti..çocuk daha evin zilini çalmadan servis gözden kayboldu..tedirgin oldum.tam saati belli de değil.bunun trafiği var aksiliği var.ben yarım saat önceden cama kapıya mı çıkıcam nasıl yapıcam şaşırdım.servislerde bir hostes olmalı diye düşünüyorum..

Ama bize servis kaydı yaparken sekizde alınacağı garantisi verildi öyle yaptık kaydımızı.. O zaman alamayız sekiz erken deselerdi..biz zaten kararsızdık servise mi versek diye..malesef bırakabileceğimiz kimse yok.. Yeni taşındık bu şehire ve kimseyi tanımıyoruz..

cogu ozel okul velisi pismanda....
eger ilkokul 1 gidecekse devlete verin.bosuna ozele gondermeyin derim.artik ozelde kalite kalmadi malesef.
hele servisler basli basina dert.herkes sikayetci

cogu ozel okul velisi pismanda....
eger ilkokul 1 gidecekse devlete verin.bosuna ozele gondermeyin derim.artik ozelde kalite kalmadi malesef.
hele servisler basli basina dert.herkes sikayetci
Of of sormayın..daha yeni geldik bu şehire hiç bilmiyoruz çevreyi diye özele yazdırdım ama şu yaşadığıma bakın.. Böyle giderse etüt merkeZleri erken açılıyor etüt ve devlet okuluna geçiş yapıcam son çare..

En sinir olduğum şey tamam denilip sonradan aksaklık çıkması.

Böyle anlaştığınızı belirterek sorunu onlara hallettirin . Yapamayacaklarsa garanti vermesinler .

Servis okulla anlaşmalı bır servıstır sanırım öyleyse sorunu servısçilerle değil okulla çözmelisiniz, Yaşadığınız yer neresı bılemıyorum ama okula servısın yapmış olduğu bu sorumsuz davranışı mutlaka iletin sanırım dikkate alacaklardır yok hıc uzerlerıne alınmazlarsa da o zaman ağız yoluyla yapılan reklamın (iyi kötü farketmez) cok etkıli olacağını mutlaka kendılerıne hatırlatın, özel okul sıkıysa dikkate almasın!

Keşke eşim müsait olsaydı ama aynı yerde çalışıyoruz malesef..hostes var normalde ama değişmiş sanırım artık nasıl oldu bilmiyorum numaramızımı kaybettiker bende anlamadım.. Yarın eşimde gidecek görüşmeye bakalım ne diyecekler..okul yetkilileri de çok tepki gösterdiler nasıl size teslim etmeden giderler diye..insam sorumsuz olunca böyle oluyor işte..Allah herkese vicdan versin ne diyim..

İlk başta okul yetkilimizle görüştüm zaten onlarda çok sinirlendi nasıl olur diye.. Yarına toplantı yapıcaklar bu konuyla alakalı..

En sinir olduğum şey tamam denilip sonradan aksaklık çıkması.

Böyle anlaştığınızı belirterek sorunu onlara hallettirin . Yapamayacaklarsa garanti vermesinler .
Evet öyle yaptım zaten..servisi kullanmayacağımızı onlara güvenimizin kalmadığını ve paramızın iade edilmesini belirttik..

Konu nasıl parasını veriyorum yapıcaklara geldi anlamadım zaten öyle bir talebim yok.. Sadece anlamadığım konu bir çok arkadaşım özel okula çocuğunu yollayıp servis kullanıp 8.30 ta da işlerinin başında oluyorlar..kendi öğrenciliğimden sonra okullarla hiç bağlantım olmadı.. Sistemi bilmediğim için sorup fikir almak istiyorum zaten bu işler böyle mi yürüyor diye..

Okulun ilgisiz oldugunu dusunuyorum. Bızım okulumuzun ıkı farklı servis ıygulanası var 1. 7:30 da işe giden veliler için 2- 8:30 da giden veliler için. Ustelik serviste 2 bayan hostes var.

Ne demek okulda kimse yok.sız neden ozele verıyorsunuz. Gozum arkada kalmasın cocugum tum gun okulda guvende olsun. Devlet okulunda dahi sabah erken gıden nobetçi öğrt vardır kaldıki özelde olmasın biraz dene olmadı secenek varsa başka bir okulu dene derim

Cok zor bu işler çocuklarımız Allaha emanet olsunlar

Ay çok kötü olmus ne kadar sorumsuz lar ya allahtan birsey olmamış kuzuma zaten onlar icin variz onlar olmasa ne yapariz konu sahibi daha okula giden cocugum olmadigi icin birsey diyemiyecem ins herşey yoluna girer

benim kızım da bugün kreşe başladı 3 yaş grubuyla, servisi baştan istemedim kendim bırakıp alıcam, öğrencilik yıllarımdan beri güvenim yok servislere, sizin yaşadığınız duruma benzer mağduriyete tanık olmadım muhakkak vardır ama beni asıl irrite eden deli gibi hız yapmaları bugün çocuğumu alırken servisler hareketleniyordu daracık yollarda bir gidişleri var sinir oldum.
umarım mesele çözülür çok sinir bozucu bir durum, okulun yarınki tavrı çok önemli şudur budur diye kem küm ederlerse bence hemen bir alternatif bulun, servis şoförünün gevşekliği okul yönetiminin rahatlığından mı ileri geliyor bunu tespit etmeli...

Evet işte çok güzel anlatmışsınız demek istediklerimi..işe erken giden veliler ne yapıyor.. Bir ben değilim heralde..herkesin şartları bir değil ben şartlarıma uysun diye özeli tercih ettim.. Ama Allah için okul yetkilileri çok ilgili.. Hemen üstüne düştüler konunun..benim amacım ben servis kullanmasam bile o servise binen yavrucaklara daha dikkatli davranılması için..

Evet bir de o konu var arabayı çılgın gibi kullanıyorlar..okul yönetimi olaya çok tepki gösterdi.. Zaten bende tüm yetkililerle görüşüp açıklama istedim..okulumuz bir çok şehirde şubesi olan köklü bir okul.. Daha üst yetkililerede aktarıcam bu durumu.. Şu anki öfkemin dinmesini bekliyorum..

inşallah okul yönetimi tavrını koyar hem sizin mağduriyetiniz giderilir hem de gevşek şoför yüzünden başka sinir bozucu olayların yaşanması engellenir.

ama gerçekten ben o okulun veli profilini de merak ettim; hepsi mi çalışmıyor ya da geç saatte işe gidiyor; zira kendiniz götürünce de sorumlu olmayacakmış

oğlum anaokulunda; onun okulu 8 de açılıyor; nöbetçi var

Velilerden bir kısmı servis 8'den önce alsa dedi; ama öğrenci az olduğu için diğerlerinde sıkıntı çıkıyor; 8'de okul açılıyor; gelin buraya bırakın diyorlar

İlkokullar da öyle

bence servis bir sorun ama asıl sorun okulda kimse yok demeleri; yukarıda bir arkadaş yorum yapmış okulda kime bırakmayı düşünüyordun ki diye; anladığım kadarı ile onun da okul deneyimi yok

nöbetçi öğretmen uygulaması özel okullarda da var. Hatta onlarınki nöbetçi sınıf; servis ile gelmeyenler önce o sınıfa geliyor; öğretmenler gelince öğrencilerini sınıftan toplayıp gidiyor; büyük şehirlerde evler; okullar ve iş yerleri arası en az yarım saat

buralarda bu sıkıntı nöbet yöntemi ile çözülmüş

öğretmenler de bir gün erken geliyor; diğer günler servisle...

Ne güzelmiş sistem.. Keşke bizdede böyle olsaydı.. Eşim bugün gidip konuştu.tepki göstermiş bayaa anaokulu öğretmenleri oluyormuş o saatte.. Onlara bırakıcax artık.. Bu arada eşim sormuş hiiç memur veya işe erken başlayan veli yokmuş okulda o yüzden sıkıntı yaşamıyorlarmış..nasıl yere düştüm anlamadım..neyse inşallah bundan sonra sıkıntı yaşamayız..

yani ben de onun için dedim o nasıl veli profili; nasıl şehir öyle

özel okul velileri çalışır benim bildiğim; o zaman da çocukların nasıl bırakılacağına bir çözüm üretilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…