Çocuğu olan biri...Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin...

Bence hissettikleri sizinle alakalı değil kendinizi üzmeyin . Birsz daha büyüyünce eminim duyguları degisir
 
Öncelikle anneciginizin ve babaciginizin mekanları cennet olsun O kadar çok kafa yordum, annesi babası boşanmış çocukların psikolojileri ile ilgili makale okudum bir türlü çözemedim. Akışına bıraktım artık. O kadar olgun bir çocuk ki annesinden daha olgun..
 
Bu arada benim yazdığım yorumu yanlış anlamayın bej anne baba olmalı ki diğer çocuğa da sabır göstersin demiştim . Siz anne olmadan mükemmel annelik yapmışsınız . Inşallah sizin de hayırlısıyla bir evladiniz olsun .
 
Allahım bahtını güzel etsin, bence çok şanslı bir çocuk, sizin gibi kalbi güzel biriyle yolu kesişmiş, eminim biraz daha büyüdüğünde dua edecektir size, allah yuvanızı daim etsin
 
Siz yine de bir erkeğin biten evliliği hakkında yorumunu çok ciddiye almayın. Problemler karşılıklı olabilir. Kimse de sütten çıkmış ak kaşık değil.
Çocuğu da çok küçük, bir dünya problemi olacak zamanla. Hem de kız çocuğu, hassasiyet de fazla olur.

Velev ki eski eşinde bütün problem diyelim, o durumda kadın da eski eşinin bir ilişki içinde olduğunu öğrenince sağlıklı tepki vermez. Gene sizde huzur bırakmaz.
Diyelim ilişkiniz evliliğe evrildi. Eğer hiç evlilik yaşamadıysanız, hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü o heyecanları, baba olmayı vs sizden önce yaşayıp tüketmiş bir adam ve ailesi olacak karşınızda. Sizle ilgisi olmayan bir sürü önyargıları olacak size karşı.
Benim ilk evliliğim de böyleydi, önceden evlilik yapmış ve çocuklu bir adamla ilk evliliğimi yaptım, senelerce pişmanlık duydum ve boşandım sonra da.
Olmuyor konu sahibi, çok zor. İnanın bana, hiçkimse size göründüğü kadar iyi değil. Aynı ev içinde yaşamadan da gerçeği görmeniz imkansız.
Bence bekar biri ile tanışın ileride. Hayat sizin elbette.
 
Mucizeler ummadık anlarda gelir, dua edeceğim sizin için, kalbiniz öyle yumuşak öyle naifki Allahın izniyle çok güzel bir anne olacaksınız inanıyorum buna
Rabbim razı olsun sizden. Ne kadar güzel gönlünüz var. Bu zamana kadar fikirlerinizle yol aldım, bu akşam da duanızı aldım, hakkınızı helal edin. O güzel gönlünüz ömrünüzce dert görmesin inşallah
 
Sizdende razı olsun Rabbim, buralardayım ben istediğiniz zaman özelden yazın. Ailenizle çok mutlu olun inşallah, iyi geceler
 
Ben annesinin doldurduğunu düşünmüyorum. Çünkü annesinin saçma sapan isteklerini çoğu zaman o engelliyor. Babasına sen bakma ona ben hallederim diyor 13 yaşındaki çocuk.
Tam böyle deli caglari desenize . Annesi doldurmasa bile bir laf birşey uzak tutuyordur. Ya fa belki size iyi davranınca vicdan azabı çekiyor olabilir annesine ihanet eder gibi mi hissediyor acaba .annesi evlendi mi
 
Yok yok yanlış anlamadım, güzel duanız için çok teşekkür ederim. Rabbim sizinde gönlünüze göre en güzelini nasip etsin
 
Tam böyle deli caglari desenize . Annesi doldurmasa bile bir laf birşey uzak tutuyordur. Ya fa belki size iyi davranınca vicdan azabı çekiyor olabilir annesine ihanet eder gibi mi hissediyor acaba .annesi evlendi mi
Annesi bizden 1 yıl sonra evlendi. Bir kızı oldu, sonrasında boşandı. O küçücük kalbinde neler barındırıyor bilemiyorum ama kardeşini sevmediğini açık açık söylüyor.
 
28 yaşında gez toz kendin gibi ilk heycanlarını tadıcağın biri ile birlikte ol. Kimsenin garantisi yok ama en azından berabere başlarsınız.
 
Bu düşünce ile cocuklu adamla evlenilmez, birinden ne çıkacağı beli değil diğeri belli bir kadın kolay kolay boşanmaz çocuğuyla bu ülkede

Bu işlerin tek bir doğrusu yok. Genellemeler insanı hataya sürükler. Hayat sadece bizim gördüklerimizle sınırlı değil. Biten bir ilişkide illa bir suçlu olmasına gerek yok. İlla bir suç ve suçlu aranacaksa da, suçlunun erkek olduğu veya olacağının garantisi yok.
 

Yazdıklarım karşımdakini kırar mı diye, bir an durup düşünmeye ne dersiniz ?

ATTRAENTE bununla ilgili yakın zamanda bir yorum yapmıştı. Ancak içerik sizin hatırladığınızdan farklıydı.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…