- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
11 yıldır çocuklar hakkında yorum yapıyorum :) çocuğum yok ,susayım en iyisiÇocuğu olmayan çocuklar hakkında yorum yapamıyor muymuş?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 yıldır çocuklar hakkında yorum yapıyorum :) çocuğum yok ,susayım en iyisiÇocuğu olmayan çocuklar hakkında yorum yapamıyor muymuş?![]()
Ahaha kusura bakmayın ama bu çok komikmiş yaBenim kaynanada ben araştırdım bizim ailede kısırlık yok demişti. bende bizim ailede de yokı annem 5 tane doğurdu kardeşlerimin hepsinin 2 şer tane var demiştim salak salak savunmaya geçmiştim insanı zorla kötü yapıyorlar ama artık umursamıyorum. cahil insanla istediğin kadar konuş anlamıyorrrrr
Öyle değil mi ama ya? 3 aydan sonra rahatlarsın diyorlar. Bakıyorsun bebek 5 aylık olmuş hala rahatlama yok insan daha çok deli oluyor, herkes rahatladı ben kaldım diyosunbir de 3 yaşında rahatlarsın diyen var ki tam cinayetlik
Şaka bir yana her bebek kendine özel tabi ki ama neticede insan yavrusu. Bizlerin hayatı doğrusal mı ki de onlarınki öyle olsun? Bazen iyi olacak bazen kötü. Çocuklu hayat başlı başına bir challenge
Bize daha bebeğimiz olmadan yapıyorlardı çocuklu arkadaşlar. Gezin geziiin bunlar iyi günleriniz, çocuğunuz olunca görücez sizi diye![]()
O ortamlara yavaş yavaş yaklaşıyorum sanırım ve bu beni şimdiden geriyor Allah yardımcınız olsunMerhaba,
Bu ara canım epey sıkıldı. Bazı insanlar ne zaman beni görse hemen başlıyorlar aman bebeği çok ince giydirmişsin üşür. bebek sızlanırken yemek yiyemiyorum onunla ilgileniyorum, hemen diyorlar ki ne var ağlamıyor bile çok abartıyorsun.
Geceleri uyuyamıyorum biraz da babası baksın diyorum, babası zaten ilgileniyor sen çok şey istiyorsun diyorlar. Babasının yaptığı gündüz bazen kucakta gezdirmek ve bebek arabasını sürmek .
Bunlar iyi günlerin ayaklanıp yürüyünce peşinde koşturacaksın diyorlar.
İşin garibi bunu diyenler de çocuğu olmayan sağdan soldan yeğenlerinden gördükleri ile konuşanlar.
Patlamamak için kendimi tutuyorum..
Ha iyi. Henüz uZman olmadığının farkında yani@KudrAlobar cocuk gelisim okuyor
Ayy siz anlatınca aklıma geldi.2 yıl yoğun bakım hemşireliği yaptım, bir sürü de bebiş geçti elimden. az çok bilgi sahibiyim, tabi kendi çocuğum olsa ne kadarını uygulayabilirim bilemiyorum. bu konuda da bebek istediğim için araştırma yapıyorum. eğer aynı durumu yaşayan biri bana akıl veriyorsa, muhtemelen o aklı dinlerim, aklıma yatarsa da uygularım rahatsız olmam. fakat bazı insanlar var ki sadece yorum yapmak için yapıyorlar. örnek vereyim 2 buçuk yıldır gebe kalamıyorum. doktora da gittim, rahim filmi de çekildim, iğneler de kullandım olmadı. bir ara bitkisel bir şeyler yaptım yine olmadı. ama ilk ilişkisinde düzgün korunmayıp istemediği halde hamile kalan bir arkadaşım bana akıl vermeye kalktı bir kaç kez, bu beni çok irrite etti. üstüne de ara ara regl oldun mu diye mesajlarını görünce görüşmeyi kestim.. ama 5 yıl gebe kalamayan arkadaşım bir doktor önerdiğinde, bilimsel bir şey söylediğinde dinliyorum. ve bu benim için kıymetli oluyor.
Ay cok guldum yaAyy siz anlatınca aklıma geldi.
Komşumun da beş yıla yakın olmamış çocuğu tabi her gördüğünden tavsiye artık bıkmış durumda.
En son bir teyze şeyi ima etmiş;
Acaba demiş o işi mi yapamiyorsunuz?
Komşum da demiş artık valla bizim bildiğimiz bir yolu var başka varsa sen anlat da onu yapalım demiş patlamış artık imalardan.
5 yaşta rahatlarsınız :) Şaka bir yana annem bana bunu yapmıştı ilk çocuğumda. 3 ay, 6 ay, 9 ay, yok 1 yaş, 18 ay. Baktım o rahatlama ayı hiç gelmiyor :) Ümidi kestim artık. Ama şimdi rahat sayılırım, 6 yaşında. Oğlumu da o yaşa ulaştırsam rahatlayacak gibi hissediyorumÖyle değil mi ama ya? 3 aydan sonra rahatlarsın diyorlar. Bakıyorsun bebek 5 aylık olmuş hala rahatlama yok insan daha çok deli oluyor, herkes rahatladı ben kaldım diyosunbir de 3 yaşında rahatlarsın diyen var ki tam cinayetlik
Şaka bir yana her bebek kendine özel tabi ki ama neticede insan yavrusu. Bizlerin hayatı doğrusal mı ki de onlarınki öyle olsun? Bazen iyi olacak bazen kötü. Çocuklu hayat başlı başına bir challenge
Bize daha bebeğimiz olmadan yapıyorlardı çocuklu arkadaşlar. Gezin geziiin bunlar iyi günleriniz, çocuğunuz olunca görücez sizi diye![]()
Cocuk gelisim okuyor ne demek suan 4. Sinifta gayet de uzman yaniHa iyi. Henüz uZman olmadığının farkında yani![]()
hahahah bende o raddeye geleceğim artıkAyy siz anlatınca aklıma geldi.
Komşumun da beş yıla yakın olmamış çocuğu tabi her gördüğünden tavsiye artık bıkmış durumda.
En son bir teyze şeyi ima etmiş;
Acaba demiş o işi mi yapamiyorsunuz?
Komşum da demiş artık valla bizim bildiğimiz bir yolu var başka varsa sen anlat da onu yapalım demiş patlamış artık imalardan.
İste savunmaya gectigin için onların düşüncesini onemsemis oluyosun halbuki onlar kim ki yorum bile yapamamalari lazım öyle düşün :)Sonradan düşününce keşke hiç detay vermeseydim diyorum ama o an kendimi savunmaya geçtiğim için söylemiş bulunuyorum dediğiniz gibi artık hiç detay vermeyeceğim teşekkürler