çocuğu olmayan kadın...

Demek ki Allah vermiyorsa vardır bir hayır. Kürt - Türk diyeceğimize inançlı olalım yani.
belki de çocuğunla ortada bırakacak seni adam. illa başında bir erkek olmasına gerek yok. elin ayağın tutuyor. ailen kabul etmiyor adam da orta da bırakıyor. çalış efendim kur hayatını.
bir de kuma getirmeyi düşünen adam zaten seni sevmiyordur ki. neden bu kadar ısrar? sevginin, doğru düzgün yuvanın olmadığı yere çocuk getirme çabası da bencilce bir hareket yani.
ha bir de bu defa da kız! olur bebek bu kız diye kızınla koyarlar kapıya. o da var yani.

Evet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum

erkek ve ailesi kendine harcar. gelin o evin köpeği gibi bir tabak, bir döşekle yetinir. kullanılır sadece.

Neden kürtlerin kültürünü örfünü adetini başka insanlara yanlış anlatma cabasindasiniz neden bu ısrar??

Bende kürdüm en alasindan sirnakliyim en önemlisi..
Sen hangi cağda yaşıyorsun kardeşim.
Çocuğu olmayan in üstüne kuma getirirler ne demektir ya ??
Benimde olmadi bir allahın kulu kuma lafı etmedi evlat edinirim dedim allahın takdiri dedim oluruna biraktim rabbim bana nasip etti iste .
Cahillik kürtluk aynı şey değil kardeşim..
Bende köy gördüm bende doğuda büyüdüm vazgecin su zihniyetten ...

Cocugun olunca her sey duzelecek mi senin icin. Kafani gomdugun kumdan cikar. Gencsin ayaklarinin ustunde durmaya calis. Ne demek kotu kadin olmak sen zaten calisip cabalamaktan korkuyorsun hep saklanarak siginarak mi yasayacaksin. Sevgi asagilanmana sebep mi? Ya haddini bildir duzelsin sonsuza dek el ustunde tutsun ya da cik git. Demesi kolay belki ama zor olani basarman gerek. Uzuldum senin icin

Evet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum
seni insan yerine koymuyor. derdi bu.
çocuk da yapamadın, aleme rezil olduğunu düşünüyor. kısır karı aldığı için talihsiz ve yeni kadın alıp baba olacağım diyor

kaç sayfadır susayım diyorum hala bu adamın benimle ne problemi var diye soruyor

adam dövmüş,aldatmış,aç bırakmış,çocuğun olmuyo diye kuma getirmeye çalışıyor,kendisi tedavi görmüyor,senin tedavi olmanı istemiyor hala bı ıdımın binimli ni priblimi vir bin ını siviyiirim diye cümleler kuruyor.

kafanı mı vurdun bir yere ne yaptın acaba

Var izin vermiyor bayan kaufir leri is ilanları var gidemez sin diyor

Üzgünüm ama bu adamı seviyorsanız. Sizi çağıran babanıza dönmüyorsanız. Bundan sonra yaşadıklarınız kendi yüzünüzden.
Ben sadece doğacak çocuğunuza üzülürüm o kadar.

Evet söylüyor um her ay tamam git diyor adet olunca da para yok diyor

Bana sırf Kürtleri kötülemek için açılmış bir konu gibi geldi

Mune

Ciddi misiniz aşılama şansım var mi

Hamile kalabiliyosun çocugun olur devlette asılama vs yaptırabilirsin kanda pıhtilaşma ve genetik testlerini yaptir¿

Kocanda bi zahmet sperm tesri yaptırsin devlette yapilıyo hepsi¿¿¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…