- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Evet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum(Yardımcı olur musun şimdi ne kadar fiyatı bnm raporun yok yeşil kartlı yim sssk yok bana ne kadara yapar lar durumum kötü zaten yari ya yarı tok yatıyor uz bu aşılama için para biriktirip yapcm)
Şu üstteki mesaj senin başka bir konuya yazdıgın mesaj.
Kocan 2.500 tl alıyor ama yarı aç yarı tokum diyorsun.
Sgk'mız yok diyorsun.
Ama kocan parlament içiyor.
Sen yeşil kartlısın.
Bi gidin yahu...
erkek ve ailesi kendine harcar. gelin o evin köpeği gibi bir tabak, bir döşekle yetinir. kullanılır sadece.(Yardımcı olur musun şimdi ne kadar fiyatı bnm raporun yok yeşil kartlı yim sssk yok bana ne kadara yapar lar durumum kötü zaten yari ya yarı tok yatıyor uz bu aşılama için para biriktirip yapcm)
Şu üstteki mesaj senin başka bir konuya yazdıgın mesaj.
Kocan 2.500 tl alıyor ama yarı aç yarı tokum diyorsun.
Sgk'mız yok diyorsun.
Ama kocan parlament içiyor.
Sen yeşil kartlısın.
Bi gidin yahu...
seni insan yerine koymuyor. derdi bu.Evet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum
bence yazmazsan daha iyi olacak bu gidişi biliyorumHiç kimse bilmiyor ki beni dövdü günü aldatti ni
kaç sayfadır susayım diyorum hala bu adamın benimle ne problemi var diye soruyorEvet ne yazdığım i biliyor um ben aynen öle bn de bu adam bnle ne problemi var onu sizden bilgi alarak öğrenmek istiyorum
Nerede yaşıyorsunuz siz? ne demek çocuğu olmayan kadına kuma geliyor nasıl izin verebiliyorsunuz buna. Para yok, eşinizin uğraştığı yok tedavi için sonra da çocuğun olmuyor deyip başka kadın mı alacak? neden kaçtın neden hayatını yaktın böyle bir adam için. Tabi şimdi dayanağın olmaz. Yaşın daha çok genç zaten dur bakalım eşini ikna et doktora gidin aşılama ile de şansın çok ama böyle adama çocuk yapmak düşündürücü.[ Bn azda olsa huzur bulayim dedim burda ama çok kişi beni cahil gördü ablacim bn bilseydim kacar miydim
Tarçın li ılık süt yapcm Allah razı oksun
Var izin vermiyor bayan kaufir leri is ilanları var gidemez sin diyor
Bence de. Ama bu adamdan uzak dur.Çok zor olacak ama Allah büyük o zamana kadar yoktan var eden Allah elbet bana da bi kapı acar
Evet söylüyor um her ay tamam git diyor adet olunca da para yok diyorkaç sayfadır susayım diyorum hala bu adamın benimle ne problemi var diye soruyor
adam dövmüş,aldatmış,aç bırakmış,çocuğun olmuyo diye kuma getirmeye çalışıyor,kendisi tedavi görmüyor,senin tedavi olmanı istemiyor hala bı ıdımın binimli ni priblimi vir bin ını siviyiirim diye cümleler kuruyor.
kafanı mı vurdun bir yere ne yaptın acaba
yeşil kartlımısın siz eşinle ikiniz?Evet söylüyor um her ay tamam git diyor adet olunca da para yok diyor
Ciddi misiniz aşılama şansım var miNerede yaşıyorsunuz siz? ne demek çocuğu olmayan kadına kuma geliyor nasıl izin verebiliyorsunuz buna. Para yok, eşinizin uğraştığı yok tedavi için sonra da çocuğun olmuyor deyip başka kadın mı alacak? neden kaçtın neden hayatını yaktın böyle bir adam için. Tabi şimdi dayanağın olmaz. Yaşın daha çok genç zaten dur bakalım eşini ikna et doktora gidin aşılama ile de şansın çok ama böyle adama çocuk yapmak düşündürücü.
Ne alaka ya gidin işinize bakın siz
Bn de kurdum bizde öyle olurNe alaka ya gidin işinize bakın siz
Hamile kalabiliyosun çocugun olur devlette asılama vs yaptırabilirsin kanda pıhtilaşma ve genetik testlerini yaptir¿Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?