Bnde kullandım ise yaramadi incir kurunu de kulandmCanım klomen Ile hamile kaldım iki üç Ay duzenli folikasit kullandim ve incir kürü uyguladim yumurtlama doneminde iliskiye girdim yani adetin vigil iki üç gun Sonra on gün boyunca gun asıri yapacaksiniz hergun değil gerisi taktir ilahi inşallah kalirsin sende
inşallah öyledirNeden bilmiyorum ama konunun gerçek olmadığını düşünüyorum
Değilse de yazma ciciminşallah öyledir
burada alabileceğin bir akıl yok gibi senin.Hayır kapat morum
Takmış siniz boşanmayaçocuk yapmaya çalışmaz bu adamı boşar tek sığınacağım yer olan anne-babamın evine dönerdim.ayrıca onu bunu suçlamaz saçma sapan beddualar yapmazdım.
Paragöz de oldum vay anasınıSen var ya sen çok para göz Sun böyle salakça şeyler yazma bnce
Senin gibisin sen neden akıl aliyim bn fikirleri okurum sadece aklim da bulunur fikir alış veriş i yapıyor umburada alabileceğin bir akıl yok gibi senin.
neyse böyle giderse mune kapatacaktır.
Söylüyor im söylediğim için şiddete uyguluyor du zatenSen eşinden her türlü hakareti görmüşsün bu kadar alınmadın da (hala anlattığın kadarıyla eşin sevgi kuşu) burada senin iyiliğin için yazılanlara mı alınıyorsun? Burada bizlere saydıklarının onda birini eşine söyleyebilseydin keşke de kendini bu kadar ezdirmeseydin. Senin için üzüldüm.
Dizimi kırıp konuşma say dim şiddet olmazdi zatenSöylüyor im söylediğim için şiddete uyguluyor du zaten
Bursa yazan ların çoğu insan git kolay mı boşanmakDizimi kırıp konuşma say dim şiddet olmazdi zaten
dikkatli yaz istersen coştun bakıyorum da.Senin gibisin sen neden akıl aliyim bn fikirleri okurum sadece aklim da bulunur fikir alış veriş i yapıyor um
Söylüyor im söylediğim için şiddete uyguluyor du zaten
Tamam kızlar dizini kırmadığı için dayak yemiş.Dizimi kırıp konuşma say dim şiddet olmazdi zaten
Kendim için zaten bizde boşanma yok madem yok çocuk olsun bana umut olsun dedim bu yaniVe senin söylediklerine saygısı olmayıp şiddet uygulayan biri için illa çocuk doğurmalıyım diye burada yazıyorsun da yazıyorsun. Çocuk olmuyor diye üzerine kuma getirmek isteyen, döven, seven, hakaret eden biri için bu çaba?...
Kendim için zaten bizde boşanma yok madem yok çocuk olsun bana umut olsun dedim bu yani
Yokk gayet düzgün yazıyorum bndikkatli yaz istersen coştun bakıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?