çocuğu olmayan kadın...

Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor

Bir arkadasım 2. evlılıgını yaptı ılk evlılıgınden oglu var.
Adamda kurtmus hanı ne alaka dıyoruz ama.
Bundan 1 sene once bı kaybı olmus ve hala hamıle kalammıs.
bana geldı gecenlerde tup bebek yapmak ıstıyoruz, benı barındırmıcaklar yoksa dıye aaglıyor.

Sankı bır bebek sahıbı olmak ıstedıgı ıcın degıl de sırf evlılıgı yıne bıtmesın dıye ıstıyor gıbıydı
Sonra ne oldu bılmıyorum.
Şaka gıbı ustelık cokta modern gorunumlu ınsanlar nasıl olurda kıza bu sekılde yansıtırlar aklım almıyor

eşin manyak mı yoksa bu nasıl şaka

Nedeni şu hasta olan bnm ya tedavisiz parasız ilk ay hamile kalması ya o yüzden kendisi rahat

Yaa işte körü körüne aşk bir işe yaramıyormuş. Çocuk yapmadın diye konuşanların çenesini bile kapatmayan bir kocan var. Milleti bırak daha kendi konuşuyor. Burayı okuyan genç kızlara ders olsun. Evlenmek için böyle omurgasız değil, karısının yanında dimdik duracak adamlarla evlenin.

sorun sadece sizde mi eşiniz doktora gitti mi? daha çok gençsiniz ne kumasından bahsediyorsunuz hangi devirde hangi ülkede yaşıyor bu insanlar yahu? eşinizle konuşun şakasını bile yapma nasılsa bir gün çocuğumuz olacak beni seviyorsan bana destek ol bu süreçte diyin.

Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .

22 yasindasin . Kacmissin. Kumaya hazirlik yapiyorsun.Kilifi da ne guzel hazirlamissin.

Cocugun olmuyor diye uzerine kuma getirebilecek potansiyelde bir erkekten cocuk yapma zaten. Belki bir sebebi vardir da ondan olmuyordur.

Daha 22 yasinda bu neyin acelesi?
Olmazsa evlatlik alin.
Belki de sorun eşinizde.

Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor

Millete ne oluyormuş öyle,ancak çeneleri çalışır bu zihniyetin..
Bir bitmediler hala...

bu kanu gerçek olmasın istiyorum!!!
eşiniz kaç yaşında o gittimi doktora belki ondada sıkıntı var ,adama bak ya olsun diyormuş onun olsun demesiyle olmuyor bu iş

22 yaşını 42 yaşgibi anlatmışsın ya pess. Kuma alırsa boşanırsın kimse baş kaldırmadığından hala bu kuma olauları var

Esim 27 yaşında bnm ailem kaçtım diye yardım etmiyor peki ya onun ailesi bir kuruş para vermediler ilaç aliyim ve şöle diyor lar eskiden hastahane mi vardi boşver gitme aşılama yapma pahalı olacağı varsa olur dedi ve artık esimde öle söylüyor

2.000 lira para verecek diye köle si oldum 7 aydr uğraşıyorum her ay adet olunca yok diyor bn gene ağlıyorum bu ay bakalım ne olacak

Böyle cahil bir adamı boşayın gitsin cahil ailesinideeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…