Bnm babamın durumu çok iyi ydi liseyi bırakıp kaçtım el bebek gül bebek büyütüldüm hayatım da bi tokat bi kufur yemdim isitme dim evlendikten sonra dayak yedim kufur de edildi acta bırakıldı m defalarca kez aldatildim ama sabır dedim sabır kuran i kerim ilacım oldu Allah tan okumayı biliyorum oda olmasaydi intihar eder dim
Bnm babamın durumu çok iyi ydi liseyi bırakıp kaçtım el bebek gül bebek büyütüldüm hayatım da bi tokat bi kufur yemdim isitme dim evlendikten sonra dayak yedim kufur de edildi acta bırakıldı m defalarca kez aldatildim ama sabır dedim sabır kuran i kerim ilacım oldu Allah tan okumayı biliyorum oda olmasaydi intihar eder dim
konu sahibi gibi, ama gidecek yerim yok, diyip susup oturacak birini bulur, ortalık koca olsun çamurdan olsun diyenlerle dolu, yoksa böyle hanzolar böyle 2 karı alırım, doğurmazsan kuma getirirrim diye böğüremezlerdi zaten.
bu bebeğin bezi, maması, şampuanı, giyimi kuşamı, ilerde eğitimi, kursları vs vs
en basitinden, büyük adam gibi al zeytin ekmekle büyü diyemezsin ki, eti, sütü, yumurtası, meyvesi, sebzesi... 2000 lirayı denkleştiremeyen adam bunları nasıl karşılayacak ki çocuk da çocuk diye tutturmuş.
çocuk olsa da kuma alan çok. bu yüzden kendini suçlama. eğer imkanın varsa meslek kurslarına git. belediyelerin var. belki ileride çalışmak zorunda kalırsın. çok stres yapıyorsan, bebek olmayabilir. kurslara katıl, kafan rahat olsun. bir bakarsın hamilesin.Esimi o kadar sevdim ki cahillik edip kaçtım inandin bn nerden bilebilir dim ki çocuk olmayacak bn böle ortada kalacam
Çalışmama izin vermiyor bi kuruş kimsede vermiyor evet maddiyat yüzünden boşanan biri varsa oda bnm bi ilaç almıyor lar ve kumadan bahsedip çocuk istiyor lar
Maddiyat yüzünden mi eşiniz defalarca aldatmış sırf boşanma nedeniniz bu olmalı maddiyat değil her maddi durumu kötü olan boşanmıyor.Çalışmama izin vermiyor bi kuruş kimsede vermiyor evet maddiyat yüzünden boşanan biri varsa oda bnm bi ilaç almıyor lar ve kumadan bahsedip çocuk istiyor lar
Neden bilmiyorum ama konunun gerçek olmadığını düşünüyorum
eşini seviyormusun?Babam bana dön dedi şimdi donmeSen bidaha gelme kapim sana kapalı dedi yuzum yok gitmeye ordaki baskı da bni daha çok kotu edr şimdi bi eşim ailesi var orda tüm sülale olacak tek tek hesap vereceğim ama şöle bir gerçekte var esimi seviyorum
Anlamak mümkün değil.
Bir de kendi hiçbir tahlil yaptırmadan her şeyi kadına yüklemiş.
Sorun kadında olmak zorunda ya(!)
her evlilik kutsal değildir.senin ki gibi mesela.Hayır ya evlilik kutsal birşey bn çok affetm şuan aldatmiyor herşeyi unuttum attım bi köşeye ama bunca şeye rağmen gene bi degerim yok ve kendimi övmek gibi olmasın eli ayağı düzgün güzel bi bayanim onuda mutlu ediyor um
evlilik kutsalsa eşlerin birbirine karşı saygısı,sevgisi ve güveni olması lazım sizin evlilikte bunlar yok şuan aldatmıyormuş ama kuma olayına meyilli bu nasıl olacak.Ailenin yanına gitsene baban sokağa atacak hali yok.Üniversite sınavına gir aöf den oku gerekirse.Hayır ya evlilik kutsal birşey bn çok affetm şuan aldatmiyor herşeyi unuttum attım bi köşeye ama bunca şeye rağmen gene bi degerim yok ve kendimi övmek gibi olmasın eli ayağı düzgün güzel bi bayanim onuda mutlu ediyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?