çocuğu olmayan kadın...

Hastahane bana baya uzak bnm hiç kimsem yok bi komşum var oda gelmez baksada kimse yok o gelemem çalışıyorum diyor bi kere gittim üniversite hastahanesi ilgilenmediler

Bak bu msjı bekliyordum geldi

Baba evinize dönün. Orda biraz sitem görürsünüz ama yaşayacağınız hiç bir şey şu yaşadıklarınız kadar onur kırıcı olamaz.

Anlamak mümkün değil.
Bir de kendi hiçbir tahlil yaptırmadan her şeyi kadına yüklemiş.
Sorun kadında olmak zorunda ya(!)

Çalışmama izin vermiyor bi kuruş kimsede vermiyor evet maddiyat yüzünden boşanan biri varsa oda bnm bi ilaç almıyor lar ve kumadan bahsedip çocuk istiyor lar

Babam bana dön dedi şimdi donmeSen bidaha gelme kapim sana kapalı dedi yuzum yok gitmeye ordaki baskı da bni daha çok kotu edr şimdi bi eşim ailesi var orda tüm sülale olacak tek tek hesap vereceğim ama şöle bir gerçekte var esimi seviyorum

Esimi o kadar sevdim ki cahillik edip kaçtım inandin bn nerden bilebilir dim ki çocuk olmayacak bn böle ortada kalacam
çocuk olsa da kuma alan çok. bu yüzden kendini suçlama. eğer imkanın varsa meslek kurslarına git. belediyelerin var. belki ileride çalışmak zorunda kalırsın. çok stres yapıyorsan, bebek olmayabilir. kurslara katıl, kafan rahat olsun. bir bakarsın hamilesin.
Allah yardımcın olsun.

Allah elbette ki en iyisini bilir son okuduklarımdan sonra iyi ki size çocuk vermiyor diyorum.

aldatan-aldatılan,döven-dövdüren,aç bıkaran-aç kalmaya razı olan ama tek sorun çocuğunun olmaması olan bir kadın ve adamın zaten çocuğu olmamalı.en güzeli bu bence.

Çalışmama izin vermiyor bi kuruş kimsede vermiyor evet maddiyat yüzünden boşanan biri varsa oda bnm bi ilaç almıyor lar ve kumadan bahsedip çocuk istiyor lar
Maddiyat yüzünden mi eşiniz defalarca aldatmış sırf boşanma nedeniniz bu olmalı maddiyat değil her maddi durumu kötü olan boşanmıyor.

Hayır ya evlilik kutsal birşey bn çok affetm şuan aldatmiyor herşeyi unuttum attım bi köşeye ama bunca şeye rağmen gene bi degerim yok ve kendimi övmek gibi olmasın eli ayağı düzgün güzel bi bayanim onuda mutlu ediyor um

eşini seviyormusun?
şiddet gördüğün halde öyle mi.?
çekeceksin o zaman başına ne gelirse.
baba evine dönme fırsatını teptiğine ileride çook pişman olursun çook

Zaten maddi durum kötü ben maddi durum derken ilaç alamıyorum tedavi görmüyor um dedim

her evlilik kutsal değildir.senin ki gibi mesela.

evlilik kutsalsa eşlerin birbirine karşı saygısı,sevgisi ve güveni olması lazım sizin evlilikte bunlar yok şuan aldatmıyormuş ama kuma olayına meyilli bu nasıl olacak.Ailenin yanına gitsene baban sokağa atacak hali yok.Üniversite sınavına gir aöf den oku gerekirse.

Herkesin cocugu olmak zorunfa degil,daha yasin kac basin kac. Birak kocan kuma alirsa alsin bu onun karaktersizligini gosterir

Eşimin dediği su seni seviyorum annem haklı kaç yıl oldu bi çocuk doğurmak artik bnde ilaç al dedin tedavi et dedim ki olmazsa çocuk evlatlık alalım hayatta olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…