Esim 27 yaşında bnm ailem kaçtım diye yardım etmiyor peki ya onun ailesi bir kuruş para vermediler ilaç aliyim ve şöle diyor lar eskiden hastahane mi vardi boşver gitme aşılama yapma pahalı olacağı varsa olur dedi ve artık esimde öle söylüyor
Esim 27 yaşında bnm ailem kaçtım diye yardım etmiyor peki ya onun ailesi bir kuruş para vermediler ilaç aliyim ve şöle diyor lar eskiden hastahane mi vardi boşver gitme aşılama yapma pahalı olacağı varsa olur dedi ve artık esimde öle söylüyor
Alın yazisi var Allah a dua et suc diye bisey yok ki ortada benim halamin 12 yildir bi cocugu oldu onuda kaybetti ama hala esi sadik ona ..Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
tedavi için 2000 tl parası olmayan adam doğan çocuğa neyle bakacak acaba
yetiştiğin kültür ne olursa olsun eşin dayaklık sperm testi yapıldı mı ona ya sorun ondaysa?pko olup da hamile kalan çok nasip işi bende pkoyum bende hiç hamile kalmadım ama nasip.kadınlar sadece doğurmaya evlenilmiyo.sen doğurma anında birden bulaşık yemek yapılmıyor kendi kendine.evlatı Allah verir hatta sebepsiz inferlite diye bir şey var.Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
Olduğu gün çekip giderim Allaha havale ederim ahirette hesaplasirim bnde hayatı mi yıktıkları için
Çocuk olmayınca ortadamı kalınıyor , tövbeeeEsimi o kadar sevdim ki cahillik edip kaçtım inandin bn nerden bilebilir dim ki çocuk olmayacak bn böle ortada kalacam
Asıl soru kumaya nasıl bakacak?
siz çalış iyor musunuz bn çalışmıyor um ona bakarsanız bn babamın ikinci evliliğini nden doğdum ama babam16 sene beklemiş olmayinca üvey anne min rızası ile evlenmiş ama bunlar 4 sne oldu diye artık hic bir değer vermiyor lar bana
bendeNeden bilmiyorum ama konunun gerçek olmadığını düşünüyorum
siz çalış iyor musunuz bn çalışmıyor um ona bakarsanız bn babamın ikinci evliliğini nden doğdum ama babam16 sene beklemiş olmayinca üvey anne min rızası ile evlenmiş ama bunlar 4 sne oldu diye artık hic bir değer vermiyor lar bana
aşılamayı devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.Mrb arkadaş lar yas22 4senelik evliym 5 sene girdik sadece bi kez hamile kaldım bebek gelişmedi kürtaj oldum.Ben kurdum çocuk doğurma yana bizde ustune kuma alınır.Ve ben kaçarak evlendi m esimi çok seviyorum başka biri ile evlenirse bn giderim ama gidicek yerim de yok .Allah rızası için daha bir aşılama bile denemedim bn pko hastasiyim sadece klomen kullandım ise yaramadi Dr aşılama ile tutar dedi 6 ay eşim beni hergun sallıyor tmm tmm diyip para yok burda suc kimse lutfen
Asıl soru kumaya nasıl bakacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?