çocuğu olmayan kadın...

Totonu kaldırıp çalışsan aşılama da yaparsın tüp bebek de. Ya da hiç birini yapmayıp kendi ayakların üzerinde durduğun zaman bu herifi koyarsın kapının önüne. En güzeli bu olur.

eee eşin istemiyor demek ki ..
zaten bu zihniyetteki adamdan çocuk yapma çocuğa yazık..

Yahu ne kuması Allah aşkınıza?
Ben de Kürt geliniyim. Kendim de çok rahat yetişmiş Batılı bir kadınım.
8 yıl kendi isteğimle çocuk yapmadım.
Ne eşim ne ailesi kuma lafı etmedi edemez de.
Siz kendinizi bu kadar kul köle ederseniz tepenize çıkarlar elbet.
Eşinize başka kadın fikri cazip gelmiş bahane arıyor kusura bakmayın.
Sorunun onda olmadığı ne malum?

Olduğu gün çekip giderim Allaha havale ederim ahirette hesaplasirim bnde hayatı mi yıktıkları için

Alın yazisi var Allah a dua et suc diye bisey yok ki ortada benim halamin 12 yildir bi cocugu oldu onuda kaybetti ama hala esi sadik ona ..

Esime çok çevreden baskılar geliyor geldiği için biz evimizi Diyarbakır dan Kocaeli ne taşıdık ama artık eşim olsun diyor olmazsa milletin dilinden kurtul mak için ne yapcaz diyor
yetiştiğin kültür ne olursa olsun eşin dayaklık sperm testi yapıldı mı ona ya sorun ondaysa?pko olup da hamile kalan çok nasip işi bende pkoyum bende hiç hamile kalmadım ama nasip.kadınlar sadece doğurmaya evlenilmiyo.sen doğurma anında birden bulaşık yemek yapılmıyor kendi kendine.evlatı Allah verir hatta sebepsiz inferlite diye bir şey var.

Bnm babamın durumu çok iyi ydi liseyi bırakıp kaçtım el bebek gül bebek büyütüldüm hayatım da bi tokat bi kufur yemdim isitme dim evlendikten sonra dayak yedim kufur de edildi acta bırakıldı m defalarca kez aldatildim ama sabır dedim sabır kuran i kerim ilacım oldu Allah tan okumayı biliyorum oda olmasaydi intihar eder dim

Hayır şuan çalışmıyorum.
Hatta evliyken üniversite okudum.
Kadının dünyadaki tek görevi doğurmak değil.
Benden sonra evlenenler 2 3 tane doğurdu.
Ben 8 seneden sonra daha yeni hamileyim.
Ne münasebetmiş kuma? Kimin haddine yani?

aşılamayı devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.
tedavi için 2000 tl isteyen kim?
ilaçların değiştirilebilir veya işe yaramadıysa.
eşinin geliri ne durumda?
sen çalışmıyorsundur görünen o ki.

Özel hastane ye gittim öle dediler bn çalışmıyor um eşim.2.5000 alıyor ama paranın nerye gittiği ni bnde bilmiyorum

Asıl soru kumaya nasıl bakacak?

konu sahibi gibi, ama gidecek yerim yok, diyip susup oturacak birini bulur, ortalık koca olsun çamurdan olsun diyenlerle dolu, yoksa böyle hanzolar böyle 2 karı alırım, doğurmazsan kuma getirirrim diye böğüremezlerdi zaten.
bu bebeğin bezi, maması, şampuanı, giyimi kuşamı, ilerde eğitimi, kursları vs vs
en basitinden, büyük adam gibi al zeytin ekmekle büyü diyemezsin ki, eti, sütü, yumurtası, meyvesi, sebzesi... 2000 lirayı denkleştiremeyen adam bunları nasıl karşılayacak ki çocuk da çocuk diye tutturmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…