çocuğu olmayan kadın...

Tek tek hesap vermeye mecbur değilsin,hem baban dön demiş neden gitmedin..
Sen böyle yaşamaya devam edersen daha çok ezilir çok horlanırsın..
Aklını başına al bir an önce...

Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor

şaka gibi ya. bu konu gerçek mi hala inanamadım. gerçek ise Allah yardımcın olsun bacım

Eşimin dediği su seni seviyorum annem haklı kaç yıl oldu bi çocuk doğurmak artik bnde ilaç al dedin tedavi et dedim ki olmazsa çocuk evlatlık alalım hayatta olmaz dedi
annesi haklı falan değil.

Eşimin dediği su seni seviyorum annem haklı kaç yıl oldu bi çocuk doğurmak artik bnde ilaç al dedin tedavi et dedim ki olmazsa çocuk evlatlık alalım hayatta olmaz dedi

Annesi kimki ona laf söylemek düşmez,sinir oluyorum bu tarz kadınlara gelsin bebe gerisi önemli değil..

Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor

Şu anda çektiğin acı baba evindeki acıdan dahada ağır evlat!!

valla senin aklın baya karışık.
aldatan döven eşlere duyulan bu saplantılı bağlılığı hiç ama hiç anlamıyorum.
yaşın da küçük.
muhtemelen baba evine dönmekten korkuna eşini terk edemiyorsun.

İnanın bilmiyorum belki de cevren de ne arkada be dost anne baba olmadığı için öyle yim dir

boşver o zaman madem çok aşıksın kuma gelince de sevgin gururunu deler geçer, gül gibi geçinir gidersiniz.
hem o doğurur senin vucudun bozulmaz, kocan daha çok seninle ilgilenir, olumlu tarafından bak.

Bacim git bi balkon demirine kafa at bu ask normal degil.

Neden böyle yazıyor sunuz arkadaşlar herkesin hayatı sizin gibi güllük gukistanlik geçmiyor belki Allah kimseyi darda bırakma sin kim neden bilebilir kaderinde ne olacagini

[QUOTE="pelin-, post: 48706557, member: 623806" o kadar uzun boylu değil ama

Esimi yatakta yakala madim telefon gorusmeleirni yakaladık tmm seviyor um ama asla kumayi kabul etmem

bacım elinde internetin var otur bi araştır aşılama merkezlerini fiyatlarını. devletin aşılama için şartlarını. bi araştır bakalım belki kendine bi çare bulursun

İnanın bilmiyorum belki de cevren de ne arkada be dost anne baba olmadığı için öyle yim dir
ee baba evinde el bebek gül bebek büyütüldüm diyen sen değilmisin?
karışık karışık yazma da bir derle toparla durumunu.
çaresizlikten eşini çektiğini çok belli.
aşk meşk falan deyip te kendini de kandırma.

Bana bi akıl verin arkadaşlar polikist över hastaları aşılama başarılı oluyor mu

Neden böyle yazıyor sunuz arkadaşlar herkesin hayatı sizin gibi güllük gukistanlik geçmiyor belki Allah kimseyi darda bırakma sin kim neden bilebilir kaderinde ne olacagini

Bak evlat herkesin hayatı güllük gülüstanlık değil,bunu bir kere o minik beynine sok olurmu..
Burada mutsuz olup şiddet gören hala evli kadınlar var senin gibi kaderim deyip çekenler.
Bir tarafta yol verenler var,neden mi,bıkmış tükenmiş sonu olmayan bir evliliğe resti çeken kadınlar bunlar..

Bizim hayatımızda güllük gülüstanlık değil ki herkesin kendine göre büyük yada küçük dertleri var ama sizin ki farklı durum.Aldatılma,aç bırakılma,ilaç parası vermeme,çocuk olmayınca kuma getirme sence ne kadar doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…