- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.870
- 1.423
- 60
Babam bana dön dedi şimdi donmeSen bidaha gelme kapim sana kapalı dedi yuzum yok gitmeye ordaki baskı da bni daha çok kotu edr şimdi bi eşim ailesi var orda tüm sülale olacak tek tek hesap vereceğim ama şöle bir gerçekte var esimi seviyorum
annesi haklı falan değil.Eşimin dediği su seni seviyorum annem haklı kaç yıl oldu bi çocuk doğurmak artik bnde ilaç al dedin tedavi et dedim ki olmazsa çocuk evlatlık alalım hayatta olmaz dedi
Eşimin dediği su seni seviyorum annem haklı kaç yıl oldu bi çocuk doğurmak artik bnde ilaç al dedin tedavi et dedim ki olmazsa çocuk evlatlık alalım hayatta olmaz dedi
Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
valla senin aklın baya karışık.Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
Bacim git bi balkon demirine kafa at bu ask normal degil.Baba evine donemem donsem bile çok acı çekerim esime çok ama çok aşığım aşık olmamış olsam zaten aldatti gi ilk gün terk ederdim ama sevgim gurum u delip geçiyor
ee baba evinde el bebek gül bebek büyütüldüm diyen sen değilmisin?İnanın bilmiyorum belki de cevren de ne arkada be dost anne baba olmadığı için öyle yim dir
Neden böyle yazıyor sunuz arkadaşlar herkesin hayatı sizin gibi güllük gukistanlik geçmiyor belki Allah kimseyi darda bırakma sin kim neden bilebilir kaderinde ne olacagini
Bizim hayatımızda güllük gülüstanlık değil ki herkesin kendine göre büyük yada küçük dertleri var ama sizin ki farklı durum.Aldatılma,aç bırakılma,ilaç parası vermeme,çocuk olmayınca kuma getirme sence ne kadar doğru.Neden böyle yazıyor sunuz arkadaşlar herkesin hayatı sizin gibi güllük gukistanlik geçmiyor belki Allah kimseyi darda bırakma sin kim neden bilebilir kaderinde ne olacagini
Esimi yatakta yakala madim telefon gorusmeleirni yakaladık tmm seviyor um ama asla kumayi kabul etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?