• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğu olup boşanan yada boşanmak üzere olanlar lütfen...

Bu konuda yardım alabileceğiniz bu işle ilgilenen biri yok mudur acaba? Kızınızın okulunun psikoloğu? Rehber öğretmen varsa belki yardım eder.Bunlar aşılması gereken şeyler.Evet çok üzücü ...

Son düzenleme:
eğer çocuk bu olaylara şahit olduysa boşanacağınızı öğrendiğinde sevineceğine eminim yaşasın huzur diye çığlık da atabilir!!! allah yardımcın olsun güzel bir eş mutlu bir evlilik günahtan korkan insanlar seni bulsunn......

Son düzenleme:
canım sakın gardını indirme

kızın bi kaç kere daha öyle ağlayacak

ben de ağlamıştım hatta annemi bırakıp babama taşınmaya bile kalkmıştım ona çok acıyordum ve daha 9 yaşındaydım

babamın anneme yaptıklarını da bizzat biliyordum fakat o yaşlar böyle oluyor

şu an çok aptalca geliyor o gitmeye kalkmam mesela ve anneme iyi ki boşanmış dıyorum o adam bizim hayatımızı tüketirdi çok iyi biliyorum

senın kızında bilecek korkma sakın bu yuzden barışayım deme adamla

sadece o senın baban istediğin her zaman onu görebilirsin de onda kalabilirsin de

babası hakkında kötü konuşma doldurma, zaten o eğriyi doğruyu anlayacak.

Babası ile ilgili yorum yaparken dikkatli olmak zorundasınız tepkileriniz evet babanın yanında olmasını istiyorsun biliyorum kızım ama bu şuanda mümkün değil, kısa bir süre sonra her şey yoluna girecek ve sen babanla sık sık görüşeceksin, baban seni seviyor, ben seni seviyorum. İkimizde seni hiç bir zaman bırakmayız... bu cümleleri sık sık kullanmak zorundasınız. Boşanmış anne olmak çok zor hele ki çocuk babaya düşkünse daha zor, yaşadıklarınız kolay değil.

Birleşme imkanınız var mı bilmiyorum bu kadar olaydan sonra nasıl yoluna girer bazı şeyler inanın bunu anlamak kolay değil. Kadınlar demiyorum ama anneler çocukları için kendi hayatlarından vazgeçebiliyor çoğu zaman. Siz kararınızı vermişsiniz ve ayrılmayı seçmişsiniz. Eşinizin de bu durumdan huzursuz olduğu yok anladığım kadarı ile.. Üzülmeyin, her şey yoluna girecek, kendinize ve çocuğunuza zaman tanıyın. Bu süreçte de çocuğunuzu mutlu edeceğim diye her şeyi üzerinize alarak tavizler vermeyin.

Alabiliyorsanız pedagog yardımı alın mutlaka, çocuğunuza nasıl davranmanız gerektiği ile ilgili en azından doğru yöntemleri öğrenmiş olursunuz... Bu süreci iki çocukla yaşadım ben malesef ama tek farkla benim karşımda çaba gösteren, evliliğini kurtarmak için tedavi olmayı bile kabul eden ve bunu uygulamaya geçiren bir adam vardı... Ben çocuklarla iletişimlerini hiç kısmadım, istediği zaman geldi aldı gördü, kreş çıkışlarında aldı eve getirdi baba figürü eksik olmadı anlayacağınız..

Çocuğunuzun sizin onu hiç bırakmayacağınıza güvenmesi gerekiyor çünkü şuan önünde kötü bir model var, evden giden ve onu sevmeyi bırakan bir baba! Umarım tez zamanda aklı başına gelir de bir güzel silkelenir ve çocuğuna gerçekten baba olmayı becerir...

Back
X