- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.694
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Sizin yorumlarınıza önceden de denk gelmiştim o yüzden söyledimÇok teşekkür ederim fakat Neden öyle söylediniz
O kadar sarsıldım üzüldüm kibasiniz sağolsunMerhabalar ben varımilk esim vefat ettiğinde kizlarimdan biri 1 bucuk yaşındaydı diğeri 4 aylikti. Kaldığınız ikilemde ben de çok kalmıştım şimdi iyiki bu kararı vermişim diyorum. Rabbım sizin de karşınıza en iyisini hayırlısını çıkarsın insallah
Yeni mi bosandinizBen de boşandım. Ama 2.evliliği yapabileceğimi düşünmüyorum. Bu konu bana çok uzak geliyor. Sanki birisi tarafından hiç sevilmeyeceğimi hissediyorum.
2 ay oldu.Yeni mi bosandiniz
Çok daha güzel, hayırlı Mutlu bir evliliğiniz olsun inşallahSizin yorumlarınıza önceden de denk gelmiştim o yüzden söyledim
Amin cok teşekkür ederimÇok daha güzel, hayırlı Mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah
Başınız sağ olsun çok küçükmüş kuzulariniz o zamanMerhabalar ben varımilk esim vefat ettiğinde kizlarimdan biri 1 bucuk yaşındaydı diğeri 4 aylikti. Kaldığınız ikilemde ben de çok kalmıştım şimdi iyiki bu kararı vermişim diyorum. Rabbım sizin de karşınıza en iyisini hayırlısını çıkarsın insallah
ben 2.ci evliligime dogru, erkek arkadasim ise 3.cü evlilige dogru adim atacagiz acele etme taraftari degiliz ikimizden agirdan ilerliyoruz. Mutlu olunabilir mi evet olabilir tabi ki neden olmasin uyum cok önemli oldugu düsünüyorum :) yorumlara baktim Masallah vallahi az biraz cesaretlendimHanımlar merhaba
Boşanmış çalışan 4.5 yaşında da kızı olan bir anneyim daha önce de konu acmıslıgım mevcut boşanma sürecimde ne yazık ki siddet yüzünden boşandım.
Boşanma 2 yıla yaklaşacak nerdeyse etkisinden kurtuldum sayılır hala vurduğu da oluyor tabi ama bunu kabullendim
Bu süreçte görüşmek isteyenler olduysa da kimseyi yara bandı olarak kullanmak istemediğim için görüşmedim
Hayat devam ediyor hala kimseyle görüşmüş değilim ama insanız sevgiye saygıya her daim ihtiyacımız var ben de bunun eksikliğini yaşıyorum
Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Allah korusun öyle birsey yaparsam o mazlumun ahıyla nasıl mutlu olurum evladımı kimseye değişmem hiçkimseyeValla tabi ki mutlu olanlar vardır yok değildir amaaa çocugunuzu bu adam için bırakmazsanız gerçekten mutlu olabilirsiniz. Ama birde şöyle bir durum var adam size başta çocuğunla kabulumsun deyip daha sonra iş ciddiye binince ben senin çocuguna kuruldum ben istemiyorum ya çocuğun ya ben derse ve siz ikilemde kalıp allah korusun bir boşluğa düşüp adamı seçerseniz allah o çocugun gözyaşının hesabını size sorar. Hayatınızdaki kişi yada alacağınız kişi gerçekten sizi çocugunuzdan ayırmayacak kabul edecek biri olsun çünkü görüyoruz tv programlarında, haberlerde veya dışardaki hayatımızda var böyle önce tamam deyip sonra yan çizenler insanlar umarım sizi evladınızla kabul eden biri olur ve çok mutlu olursunuz
Malinin konuk oldugu bir programda anlatmisti.. uvey babasi buna yurda verdirtmis ve camasirlarini bile yikatmiyomus annesine kucukken. Herifi hic sevmem ama cok icim acimisti. Sen anne olarak onlara sahip cikmaZsan kim cikacak? Sende insansin kadinsin..genelde 2. Evlilik yapan kadinlara cocuklarindan vazgecmis gibi bir yakistirma yapiliyor, ben oyle dusunmuyorum. tabiiki uygun biriyle evleneceksin amaValla tabi ki mutlu olanlar vardır yok değildir amaaa çocugunuzu bu adam için bırakmazsanız gerçekten mutlu olabilirsiniz. Ama birde şöyle bir durum var adam size başta çocuğunla kabulumsun deyip daha sonra iş ciddiye binince ben senin çocuguna kuruldum ben istemiyorum ya çocuğun ya ben derse ve siz ikilemde kalıp allah korusun bir boşluğa düşüp adamı seçerseniz allah o çocugun gözyaşının hesabını size sorar. Hayatınızdaki kişi yada alacağınız kişi gerçekten sizi çocugunuzdan ayırmayacak kabul edecek biri olsun çünkü görüyoruz tv programlarında, haberlerde veya dışardaki hayatımızda var böyle önce tamam deyip sonra yan çizenler insanlar umarım sizi evladınızla kabul eden biri olur ve çok mutlu olursunuz
O birde tum kredilerini ilk evlilikte harcayip 2. De artik sabirlarinin kalmamasindan. Cocuklarin babasindan vazgecen kadin zaten gucludur ve 2. Nin gozunun yasina bakmaz genelliklecanım benim burda herkes iyi yönlerini mutlu olan kişileri yazmış ama şu bir gerçek ileride çocukların sorun edildiğide bir gerçek resmiyete göre ikinci evlilikler ilk evliliklere göre daha çabuk bitiyor. Yani kiminle tanışırsan tanış iyi tanımaya bak. Bir süre sonra en ufak tartışmada adam diyorki kızı babasına ver yada oğlunu bu muhakkak yaşanıyor. Burdakilerin gazına gelipte hemen evlenme :) ikinci evliklerin %80'i pişmanlık %20'si mutluluk yakalayanlardır
Ama maalesef günümüzde artık kimse bu dediğinizi yapmıyor arada kaynayan o masum çocuklara oluyor. İçler acısı bir durum aslında ama Allah bırakmaz kimsenin yanına o masum çocukların ahını.Malinin konuk oldugu bir programda anlatmisti.. uvey babasi buna yurda verdirtmis ve camasirlarini bile yikatmiyomus annesine kucukken. Herifi hic sevmem ama cok icim acimisti. Sen anne olarak onlara sahip cikmaZsan kim cikacak? Sende insansin kadinsin..genelde 2. Evlilik yapan kadinlara cocuklarindan vazgecmis gibi bir yakistirma yapiliyor, ben oyle dusunmuyorum. tabiiki uygun biriyle evleneceksin ama
Cocuklarin arada kaynamamali.. gerekirse tum dunyayi at ama cocuklarina sahip cik eZdirme.
Ne kadar güzel dediniz 'evladımı kimseye değişmem hiç kimseye' diye evet o mazlumun ahıyla mutlu olamazsınız. Allah hayırlı bir eş çıkarsın size ve çocugunuza sahip çıkabilecek onu kendi çocugu gibi benimseyecek biri olur inşallahAllah korusun öyle birsey yaparsam o mazlumun ahıyla nasıl mutlu olurum evladımı kimseye değişmem hiçkimseye
Insanlar kaypak cunkuAma maalesef günümüzde artık kimse bu dediğinizi yapmıyor arada kaynayan o masum çocuklara oluyor. İçler acısı bir durum aslında ama Allah bırakmaz kimsenin yanına o masum çocukların ahını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?