- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Dedikleriniz doğru ama oranlamaya katılmıyorum :) ilk evliliklerin çoğu toyken tecrübesizken herkes evleniyor ben de evlenmeliyim diye yapılan evlilikler o yüzden bu kadar kişi mutsuzcanım benim burda herkes iyi yönlerini mutlu olan kişileri yazmış ama şu bir gerçek ileride çocukların sorun edildiğide bir gerçek resmiyete göre ikinci evlilikler ilk evliliklere göre daha çabuk bitiyor. Yani kiminle tanışırsan tanış iyi tanımaya bak. Bir süre sonra en ufak tartışmada adam diyorki kızı babasına ver yada oğlunu bu muhakkak yaşanıyor. Burdakilerin gazına gelipte hemen evlenme :) ikinci evliklerin %80'i pişmanlık %20'si mutluluk yakalayanlardır
Kesinlikle öyle babasından ayrılmısken ikinci Allah korusun yine de ama gözünün yaşına bakılmazO birde tum kredilerini ilk evlilikte harcayip 2. De artik sabirlarinin kalmamasindan. Cocuklarin babasindan vazgecen kadin zaten gucludur ve 2. Nin gozunun yasina bakmaz genellikle
Ben varımSizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Tek duam bu inanın yoksa koca meraklısı da değilim çocuğum icin herseye katlanırım ben sadece yalnız yaslanmak istemediğimi biliyorum konu bu kadarNe kadar güzel dediniz 'evladımı kimseye değişmem hiç kimseye' diye evet o mazlumun ahıyla mutlu olamazsınız. Allah hayırlı bir eş çıkarsın size ve çocugunuza sahip çıkabilecek onu kendi çocugu gibi benimseyecek biri olur inşallah
Tabi ki kimse yalnız kalmak istemez hayatında birini ister ama dediğim gibi hayatınıza çocuğunuzu kabul edecek birini alın herşey gönlünüzce olsunTek duam bu inanın yoksa koca meraklısı da değilim çocuğum icin herseye katlanırım ben sadece yalnız yaslanmak istemediğimi biliyorum konu bu kadar
O kadar sarsıldım üzüldüm kibasiniz sağolsun
Neden kaybettiniz yaranizi desmek gibi olmayacaksa
Sagolun ilk esim cinayet sonucu vefat etti malesefBaşınız sağ olsun çok küçükmüş kuzulariniz o zamanözel değilse neden vefat etti ilk eşiniz
Acinizi desmek istemezdim asla ama o iki günahsız bebeği o kadar küçük yaşta babasız bırakan şeref yoksunlari gün yüzü görmesin, nedeni her ne olursa olsun. İçim yandı mesajını görünceSagolun ilk esim cinayet sonucu vefat etti malesef
Teşekkür ederim bu konuda herkesin görüşü farklı tabi. Benim durumumda, kızlarımın büyümesini beklemeden bu kararı verdim öylesinin daha doğru olacağını düşündüm. Benimsemeleri ve daha kolay alisabilmeleri açısından. Şükürler olsun her şey yolunda. Hayatın bize ne getirecegini bilemeyiz sizin için de umdugunuzdan daha güzelleri olur insallahİlk eşinizi Allah rahmet eylesin
Mesajınız beni cok mutlu etti umarım aynı şeyi ben de söyleyebilirim evlat olunca insan binlerce kez düşünüyormuş
Ben de bu düşüncedeyim ve onun da çocuğu olursa daha iyi bir eşitlik söz konusu olur babalık iç güdüsüyle daha iyi yaklaşır diye Umut ediyorumBen de normalde 8 ay önce resmiyette 5 ay önce ayrıldım. 2 de evladım var Allah bağışlar inş. Şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda düşünüyorum. Yalnız artık kriterlerim var küçük yaş evlliliği değil artık sevgi olmalı ama mantıkta olmalı.
Benim çocuklarıma zaten bakıyorum çalışıyorum maaşım var ve babaları da yatırıyor bir miktar çocuklarım için. Belirli kırmızı çizgilerim var. Önce evlatlarım onlara şurdan kalk şuraya otur demeyecek. Sonra da ilk evliliğimde yaşadıklarımın tam tersi olacak. Böyle biri çıkarsa değerlendiririm. Yoksa da kalsın.
Ha tabi evlilik yaşamış çocuklu olması da tercihim. Sonra ayrıldığı kasın hakkında ileri geri konuşmayacak, suçlamayacak. Boşanma kararına mutlaka bakarım. E devletine bakarım. Üzerine haciz icra var mı? Evi arabası da olmalı. İlk evliliğimi 23 yaşımda yaptım. O zaman neyi olabilirdi ki. Birlikte yaparız dedim meğer biriktiriyorum ayağına yiyip içip s.çmış.Ben de bu düşüncedeyim ve onun da çocuğu olursa daha iyi bir eşitlik söz konusu olur babalık iç güdüsüyle daha iyi yaklaşır diye Umut ediyorum
İnsallah birbirimize güzel haberlerimizi vermek de nasip olur
Bence de öyle.Bazi şeyleri yaşamış tecrübe etmiş deneyim kazanmış bir erkek sizi anlayabilir.Ben de bu düşüncedeyim ve onun da çocuğu olursa daha iyi bir eşitlik söz konusu olur babalık iç güdüsüyle daha iyi yaklaşır diye Umut ediyorum
İnsallah birbirimize güzel haberlerimizi vermek de nasip olur
2.nci evlilikte problem çıksa bile daha toleranslı oluyorlar benim anladığım. Huzur degil de huzurlu gözüken çok kişi de var. Aman 2.nci evliligim bundan da ayrılırsam ne derler diye düşünüp,rol yapan çok tanıdığım var. 2.nci evlilik iyi düşünülmeli,çocuk varsa.Benim tanıdıklarım var hepsi de 2.evlilifinde daha mutlu huzurlu
Benimde var çok haklısınız bu konuda.2.nci evlilikte problem çıksa bile daha toleranslı oluyorlar benim anladığım. Huzur degil de huzurlu gözüken çok kişi de var. Aman 2.nci evliligim bundan da ayrılırsam ne derler diye düşünüp,rol yapan çok tanıdığım var. 2.nci evlilik iyi düşünülmeli,çocuk varsa.
Bence ondan ziyade ikinci evlilikte insanlar kör kütük aşık olmuyor biraz daha mantığı ön planda tutup evleniyorlar2.nci evlilikte problem çıksa bile daha toleranslı oluyorlar benim anladığım. Huzur degil de huzurlu gözüken çok kişi de var. Aman 2.nci evliligim bundan da ayrılırsam ne derler diye düşünüp,rol yapan çok tanıdığım var. 2.nci evlilik iyi düşünülmeli,çocuk varsa.
cocugun kac yasinda?Ben varım3 senelik sevgililik sonucunda evlilik teklifi aldım ama bi çocuğum varken onu bırakıp da kendisiyle yapamayacağımı söyledim. Ve bu arada da eski eşimle görüştük fikir birliği yaptık, böyle bi durum olursa kabul etmemi kendisinin bana destek olacağını söyledi. Kötü ayrıldık ama düşman değildik aynı çocuğun anne babasıydık sonuçta. Çocuğa fikrini sormamızı önerdi pedagog
Çocuğum da beni resmen verdi ve babasıyla yaşamak istedi sattı beni eşekşaka bir yana yeni bir okula başlayacağından dolayı onun için de böylesi daha kolay olacaktı ve ben de sevgilimin evlilik teklifini kabul ettim.
Başlarda oğlumdan ayrılmak beni çok zorladı çok kez yanıma almak istedim terapistim sürekli çocuğun düzenini bozmanın uygun olmayacağını söyledi yani terapi de aldım antidepresan da kullandım bir süre hatta her hafta sonu yanıma aldım falan ama yavaş yavaş düzene girdi şimdi o da ben de ayrı evlerde ama kalbimiz bir olarak yaşamaya alıştık. Eşimle de oğlum çok iyi anlaşıyolar zaten biz sevgiliyken de beraber aktiviteler yapardık üçümüz, oğlum abisine düşkündü o zaman da, hatta bu hafta sonu bebeğimize alışveriş yaptık üçümüz beraber
İlk etapta zorluklar olmadı değil tabii ki hayatta herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da zorluklar oluyor ama her iki taraf hatta çocuk da dahil olmak üzere başta bazı özverilerde bulununca her şey eninde sonunda rayına oturuyor.
yeni evlilik çocuğumdan ayrılmış olmak çok zorladı beni mesela başlarda elbette ben bunu inkar etmedim ve en çok kendimle savaştım çocuğum bu izni bana kendi verdiği halde ben kendimi çok suçladım kabul etmemeliydin çocuk o ne bilsin diye ama bunları tuvalet terliği suratlı varoş insanlar nerden bilsin, ancak arkadan bilip bilmeden konuşurlar
Biraz götleri olsa yüzüme söylerler, ya da meraktan geberdikleri kıskançlıktan çatladıkları konuları bana sorarlar biraz ciğerleri olsa, aslında karakterinin ne olduğunu bilen insanların aktif olduğu bu platforma yalan yanlış fikir beyan etmezler çok düzgün insan profili çizerek ya da twitterdan atıp tutmazlar mesela dimi
Cunku cocugun belli yasa kadar anneye daha cok ihtiyaci vardir.Çocuğun tüm yükünü annenin omzuna yükleyip özel hayatı ile ilgili fedakarlık yapmasını beklemek bana çok saçma geliyor. Babada da kalabilir. Kadının psikolojisi de önemli. Eğer tek başına bu çocuğu büyütemeyeceğini ya da yalnız kalınca psikolojisinin bozulacağını düşünüyorsa evlenmeli.
Çocuğu babaya verenler ile çocuklu boşanmış yeniden evlenen kadınları en çok eleştiren yine kadınlar.
Evet .zaten kanunlarda çocuğu ilk olarak anneye verir .çocuğun piskolojisi açısından.Cunku cocugun belli yasa kadar anneye daha cok ihtiyaci vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?