Çocuğu olup da 2. evliliğini yapanlar oldu mu?

Mutlu olanda vardır olmayanda.yada mutlu gibi gozukende biz bunları bilemeyiz.
Ama gerçek şu ki henüz ufak bir çocuğunuz var ve yeni bosanmissiniz.tabi ki hayatınızı paylaşacak bir erkek istemeniz doğal.
Buna kimse birşey diyemez ama erkekler maalesef bu tip konularda destekçi olamıyor.Basta sorun olmaz halledebilirim diye evlenip sonrasında sorunlar çıkartıyor.
Ben bir Türk erkeğinin bu sorumluluğu kaldırabilecek olgunlukta olduğunu düşünmüyorum açıkçası .
Kendi cocuklarina bile sorumsuz davranan bu adamlar kaldı ki üvey çocuğuna o sevgiyi şefkati gösterebilecek.
Yapanlar vardır tabi ki onlarda belli bir yaşta olgunluğa erişmiş adamlar ve sayıları çok çok az adamın kendi çocukları varsa daha hassas olabilir.
Annesi babası boşanmış ikinci evliliklerini yapan ve üvey anne yada babayla yaşayan çok arkadaşım oldu .
Hiç de öyle mutluyuz harikayiz falan demiyorlardi.bir keresinde lisede bir arkadaşım sen çok sanlisun biliyor musun annen ve baban birlikte ben üvey babam ve annemle yaşıyorum adam iyi biri ama onun yanında rahat edemiyorum bacaklarımı uzatıp koltuğa uzanamiyorum bile üniversiteyi kazanıp gitmej istiyorum hemen demişti .onun gözündeki çaresizlik ve mutsuzluğu hiç unutamam .
Ama disardan bakılınca annesi mükemmel bir evlilik yaşıyordu .
Bu denge çok önemli.onemli olan cocuklarin mutluluğu olur .tabi çocuklar büyüyüp evden gidince bir ikinci bahar tadında bir evlilik de güzel olur kimse yalnız yaşamayı istemez.

Dedikleriniz doğru ama oranlamaya katılmıyorum :) ilk evliliklerin çoğu toyken tecrübesizken herkes evleniyor ben de evlenmeliyim diye yapılan evlilikler o yüzden bu kadar kişi mutsuz
Ama ikinci evlilik eleye eleye seçtiğin hiçbir evlilik zorunluluğun olmadığı hele ki cocuk varsa elekten binlerce kez yapılan evlilikler o yüzden daha iyi dikiş tutturduklarını düşünüyorum
Asla gaza gelmem 2 yıla yaklaşmasına rağmen kimseyle görüşmedim suan icin niyetim de yok ben ilerisi için alan araştırması yapıyorum aslıhda

Sizlere sorum cocugu olup da 2. Evliliğini yapanlar oldu mu ya da etraflarında olduysa biraz yazabilir mi ?
Tabiki çocukla durumun zorluğunun farkındayım ama iyi örneklerin olduğunu da biliyorum burdan da okumak istedim
Ben varım 3 senelik sevgililik sonucunda evlilik teklifi aldım ama bi çocuğum varken onu bırakıp da kendisiyle yapamayacağımı söyledim. Ve bu arada da eski eşimle görüştük fikir birliği yaptık, böyle bi durum olursa kabul etmemi kendisinin bana destek olacağını söyledi. Kötü ayrıldık ama düşman değildik aynı çocuğun anne babasıydık sonuçta. Çocuğa fikrini sormamızı önerdi pedagog
Çocuğum da beni resmen verdi ve babasıyla yaşamak istedi sattı beni eşek şaka bir yana yeni bir okula başlayacağından dolayı onun için de böylesi daha kolay olacaktı ve ben de sevgilimin evlilik teklifini kabul ettim.
Başlarda oğlumdan ayrılmak beni çok zorladı çok kez yanıma almak istedim terapistim sürekli çocuğun düzenini bozmanın uygun olmayacağını söyledi yani terapi de aldım antidepresan da kullandım bir süre hatta her hafta sonu yanıma aldım falan ama yavaş yavaş düzene girdi şimdi o da ben de ayrı evlerde ama kalbimiz bir olarak yaşamaya alıştık. Eşimle de oğlum çok iyi anlaşıyolar zaten biz sevgiliyken de beraber aktiviteler yapardık üçümüz, oğlum abisine düşkündü o zaman da, hatta bu hafta sonu bebeğimize alışveriş yaptık üçümüz beraber

İlk etapta zorluklar olmadı değil tabii ki hayatta herşeyde olduğu gibi böyle bir durumda da zorluklar oluyor ama her iki taraf hatta çocuk da dahil olmak üzere başta bazı özverilerde bulununca her şey eninde sonunda rayına oturuyor.
yeni evlilik çocuğumdan ayrılmış olmak çok zorladı beni mesela başlarda elbette ben bunu inkar etmedim ve en çok kendimle savaştım çocuğum bu izni bana kendi verdiği halde ben kendimi çok suçladım kabul etmemeliydin çocuk o ne bilsin diye ama bunları tuvalet terliği suratlı varoş insanlar nerden bilsin, ancak arkadan bilip bilmeden konuşurlar
Biraz götleri olsa yüzüme söylerler, ya da meraktan geberdikleri kıskançlıktan çatladıkları konuları bana sorarlar biraz ciğerleri olsa, aslında karakterinin ne olduğunu bilen insanların aktif olduğu bu platforma yalan yanlış fikir beyan etmezler çok düzgün insan profili çizerek ya da twitterdan atıp tutmazlar mesela dimi

Son düzenleme:
Tek duam bu inanın yoksa koca meraklısı da değilim çocuğum icin herseye katlanırım ben sadece yalnız yaslanmak istemediğimi biliyorum konu bu kadar

Tek duam bu inanın yoksa koca meraklısı da değilim çocuğum icin herseye katlanırım ben sadece yalnız yaslanmak istemediğimi biliyorum konu bu kadar
Tabi ki kimse yalnız kalmak istemez hayatında birini ister ama dediğim gibi hayatınıza çocuğunuzu kabul edecek birini alın herşey gönlünüzce olsun

İlk eşinizi Allah rahmet eylesin
Mesajınız beni cok mutlu etti umarım aynı şeyi ben de söyleyebilirim evlat olunca insan binlerce kez düşünüyormuş
Teşekkür ederim bu konuda herkesin görüşü farklı tabi. Benim durumumda, kızlarımın büyümesini beklemeden bu kararı verdim öylesinin daha doğru olacağını düşündüm. Benimsemeleri ve daha kolay alisabilmeleri açısından. Şükürler olsun her şey yolunda. Hayatın bize ne getirecegini bilemeyiz sizin için de umdugunuzdan daha güzelleri olur insallah

Ben de normalde 8 ay önce resmiyette 5 ay önce ayrıldım. 2 de evladım var Allah bağışlar inş. Şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda düşünüyorum. Yalnız artık kriterlerim var küçük yaş evlliliği değil artık sevgi olmalı ama mantıkta olmalı.
Benim çocuklarıma zaten bakıyorum çalışıyorum maaşım var ve babaları da yatırıyor bir miktar çocuklarım için. Belirli kırmızı çizgilerim var. Önce evlatlarım onlara şurdan kalk şuraya otur demeyecek. Sonra da ilk evliliğimde yaşadıklarımın tam tersi olacak. Böyle biri çıkarsa değerlendiririm. Yoksa da kalsın.

Ben de bu düşüncedeyim ve onun da çocuğu olursa daha iyi bir eşitlik söz konusu olur babalık iç güdüsüyle daha iyi yaklaşır diye Umut ediyorum
İnsallah birbirimize güzel haberlerimizi vermek de nasip olur

Ha tabi evlilik yaşamış çocuklu olması da tercihim. Sonra ayrıldığı kasın hakkında ileri geri konuşmayacak, suçlamayacak. Boşanma kararına mutlaka bakarım. E devletine bakarım. Üzerine haciz icra var mı? Evi arabası da olmalı. İlk evliliğimi 23 yaşımda yaptım. O zaman neyi olabilirdi ki. Birlikte yaparız dedim meğer biriktiriyorum ayağına yiyip içip s.çmış.
Artık aklı başında olmalı. Benim de kendime göre yaptıklarım var. Kimseye güvenemem artık.
İnş mutluluğumuz olur da paylaşırız hayırlısıyla

Bence de öyle.Bazi şeyleri yaşamış tecrübe etmiş deneyim kazanmış bir erkek sizi anlayabilir.
Diğer türlüsu hem erkeğin ailesinin çıkaracağı problemler hem kişinin tecrubesizlikle nasıl davranacağını bilememesi açısından yıpratıcı olabilir sizin ve çocuğunuz için.
Sevgi herşeyi çözer gibi Pollyanna olamayacağım bu konuda.
Ask geçici bir duygu .duygular tatmin olunca herkes fabrika ayarlarına döner.
O yüzden mantık devrede olmalı her zaman.
Umarım bundan sonraki hayatınızda yavrunuzla birlikte mutlu olursunuz....

Çocuğun tüm yükünü annenin omzuna yükleyip özel hayatı ile ilgili fedakarlık yapmasını beklemek bana çok saçma geliyor. Babada da kalabilir. Kadının psikolojisi de önemli. Eğer tek başına bu çocuğu büyütemeyeceğini ya da yalnız kalınca psikolojisinin bozulacağını düşünüyorsa evlenmeli.

Çocuğu babaya verenler ile çocuklu boşanmış yeniden evlenen kadınları en çok eleştiren yine kadınlar.

Benim tanıdıklarım var hepsi de 2.evlilifinde daha mutlu huzurlu
2.nci evlilikte problem çıksa bile daha toleranslı oluyorlar benim anladığım. Huzur degil de huzurlu gözüken çok kişi de var. Aman 2.nci evliligim bundan da ayrılırsam ne derler diye düşünüp,rol yapan çok tanıdığım var. 2.nci evlilik iyi düşünülmeli,çocuk varsa.

Benimde var çok haklısınız bu konuda.
Aldatılma,şiddet piskolojik fiziksel vs vs katlanıp dışarıya çok mutluyuz pozu veren çok kişi biliyorum maalesef.
Birinciyi bosadim seni de bosarim gibi yaklaşımlar pek görmedim.
Genelde sindiriyorlar kadınları.

Bence ondan ziyade ikinci evlilikte insanlar kör kütük aşık olmuyor biraz daha mantığı ön planda tutup evleniyorlar

cocugun kac yasinda?

Cocugun sende miydi evlenmeden 3 yil once? Babasinda mi? Evlenince mi babasina gitti?

Cunku cocugun belli yasa kadar anneye daha cok ihtiyaci vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…