- Konu Sahibi Sunshine232
Çok üzüldüm.Ben hep ilk evliliginde boşanmayla ayrılan erkeklerde bir sorun olduğuna inaniyorum.Ülkemizde kadinlar ekonomik ve sosyal sebeplerle boşanma kararını Çok zor verdikleri icin; erkek kişisi gerçekten ariza ve düzeltilemez sekildeyse yada aldatma, dayak, şiddet, kumar, kişilik eksikligi, annelerine aşırı bağlılık vs varsa bosaniyorlar.Bu nedenle evlilik ve boşanma yaşayan erkekler bana arıza geliyor.Sanirim sizin.hikayenizde bunu destekliyor.Bir kere herseyi sorguluyorsun acabami diye?Heleki karsindaki kendi cocuguna bile ozenmeyen bir duygusuzsa.kendisinin 16 yasinda oglu var ona bile cok soguk ve serttir.evlenmeden once boyle degildi okadar naif ve yumusaktiki evlendikten bi sure sonra bir canavara donustu ..dunyam burnumdan geldi anlayacaginiz.arada cocuk olmasi gercekten zor .cunku diger anneyle gorusmek zorunda olmasi bile cok ic acici degil..bizim sebeplerimiz aslinda bunlardan daha ziyade dusuncesiz bencil kaba ofke siniri olmayn bir adam olmasi.evde dizimin dibinde oturmayi erkekliķ belleyen bir yapı.onun disinda kadina hersey mustehak gozuyle bakan bir beyin.istedigi zaman evi terkeder ucgun sonra gelir 5 ay sonra gelir vs vs..Hangi birini anlatayimki arkadasim.bosanma davasi acacagimiz gun ameliyat oldum acilen ic kanamadan dolayi .simdi birqz kendime geleyim basvuru yapacagiz.henuz yapmadik ama bitirdik oda bende .cok yoruldum.
Örnek verecek olursam "Boşanma sonrasi kendi evladina babalık yapmayan sizinkine hiç yapmaz " gibi yargılarım var ve istisnalar olsa da genelde hikayr hep böyle galiba.
Dilerim kısa zamanda kurtulur yeni bir yol çizebilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.Çok gecmis olsun.Hem rahatsizlik hem.de yaşadıklarınız için