- Konu Sahibi tinky winkyy
-
Koca da elden gidince o da..Konu sahibi,
Siz anne olmamışsınız. Rahminizden bir bebek fırlatmışsınız ve bunu yedi yıl sonra hatırlamışsınız.
Buradan eleştirmek kolay ama konu sahibi nasıl bir çocukluk geçirdi bilmiyoruz. Muhtemelen kendi de annesi ile güvenli bağlanamadı ve görmediği sevgiyi çocuğuna veremiyor. Yaşamadığı hisleri o da evladına göstermekte zorluk yaşıyor olabilir. Eğer isterse bu döngüyü kırabilir, yeter ki farkında olsun. Ben bakıcı da büyüdüm, kolay bir çocukluk dönemi geçirmedim. Bunu farkedip yıllarca kendimi geliştirmeye çalıştım, eğitimler aldım. Elimden geldiğince yaşadıklarımı evlatlarıma yaşatıyorum. İnşallah konu sahibi de farkında olup elinden geleni yapar. Çocuğu ile bağlarını kuvvetlendirirŞaşırmalara doyamıyorum, hangi sevgi? 7aylıkken bırakmış çocuğu. 7 koca sene. O reklamını yaptığınız beyefendiden de dinlemek isterim, 7 sene boyunca annesinin bakmadığı, evine bile almadığı çocukla nasıl bağlanılacak. Başka kıta değil, başka ülke, hatta başka şehir bile değil. Aynı şehirde 7 aylık bebeğinin başka evde uyumasına razı gelen kadının neresinde sevgi anaçlık tespiti yaptınız? Hastalık yok, çocuğa uygun olmayan ortamda mecburi görev yok, yazın serin kışın sıcak banka şubesinde çalışmış.
Kocayla evliyken çocuk umurunda olmamış, kocayla boşanmaya karar verince çocuğum, yavrum annem...
Ben nafaka hesabı bile yaptığını söyleyebilirim ama ispatlayamam. Velayet babada, bakımı babaannede, konu sahibinin normalde çocuğun masrafları için nafaka vermesi lazım
Kafesteki muhabbet kuşundan mı bahsediliyor evlattan mı bilemedim. Ya çalışmayın ya da çocuk doğurmayın. Doğurup bakmadıysanız ya da babasına evladınız konusunda söz geçiremediyseniz durumdan şikayet etmek neden? Babannede kalması sizi de çok rahatsız etmemiş.Wala konuyu çok çarparmışsın baştan oku istersen bi kaç defa zorla alakoydı mu yazıyor ypru larfa babane burda kalsın dedi baba da kalcak dedi ben hayr dedim ama eşim kalcak annem öle istiyor dedi ananeis çok düşkün bu arada o ne derse o olur bana evimizde kalcak desemde baba dinlemedi beni
eşim de kızımla birlikte kalmak istediği için hala annesigilde kalıyor. Kısacası ben evde tekim .. çocuğumun bana karlı davranışları hiç normal d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?