- 7 Ocak 2018
- 27.495
- 79.862
- 598
- 35
- Konu Sahibi Brcbrcbrc84
Küçük çocuğa da test yaptılar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora danışmadan aktardan birşey alıp vermeyin ezbereÇok teşekkür ederim benim karantinam bugün bitti bende bişey yok ama hırıltı olunca ciğerlere mi indi acaba diye panik oldum
Söylediklerinizi alıcam aktardan bugün![]()
Sağol canım, iştahı yok sabahtan beri bişey yemediCok uzuldum canim. Duyduklarim genelde hafif atlattilar. Siz de oyle gecer hemen umarim. Burnu tikaliysa aciyorsundur zaten. Bol bol taze sıkılmış meyve suyu, kemik suyuna corbalar icir.
iştahı gitti bi kahvaltı yaptı o kadar. Suyu normalde çok içer ama suyu bile zır içiyor, içmek istemiyorÖncelikle geçmiş olsun dün itibari ile ben ve 24 aylık oğlum pozitifiz. 11 yaşında engelli kızım var o ve eşim negatif. Oğlumda sadece ateş oldu benim biraz grip gibi geçiyor. Ona sadece yatarken ateş düşürücü verdim. 3 hafta önce influenza olmuştu bundan çok daha ağır geçti açıkçası. O zaman kullandığımız antibiyotiklerin haddi hesabı yok. Bol bol su için, içirin. Portakal mandalina yiyorsa verin yemiyorsa hiç bir gıdaya zorlamayın.
YapmadılarKüçük çocuğa da test yaptılar mı
Teşekkür ederim inşallah kolay atlatırKorkma ,gecmis olsun,benim kizim kronik hastaliga sahip (ciddi bir hastalik) atlatti yani covidi cocuklar daha cabuk atlatiyor.
8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Ateşi kontrol altına aldık ama hırıltılı ve hızlı nefes alıyor napıcağımı şaşırdım. Çocuğu covid atlatanlar be yaptınız![]()
Cok gecmis olsun kuzumaSağol canım, iştahı yok sabahtan beri bişey yemediAteş düştü şükür, öksürük de çok nadir ama ses kısıklığı, halsizlik ara sıra hırıltı var
Bi pediyatriste götürün. Bazen viral enfeksiyon sonrası bakteriyel enfeksiyon eklenebiliyor. Yada ödem oluşabiliyor solunum yollarında. Hepsinin tedavisi ayrı ama düzelecek şeyler. Muayene edilmeden değerlendirme yapılamaz.8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Ateşi kontrol altına aldık ama hırıltılı ve hızlı nefes alıyor napıcağımı şaşırdım. Çocuğu covid atlatanlar be yaptınız![]()
Ateş çıktığı gün çocuk doktoruna götürdük değerlendirmeyi o yaptı, şimdi iyi çok şükür sadece ses kısıklığı var ama düzeliyor şükür. Şimdi de babası covid, ailece covid olduk. Atlatıcaz inşallah.Bi pediyatriste götürün. Bazen viral enfeksiyon sonrası bakteriyel enfeksiyon eklenebiliyor. Yada ödem oluşabiliyor solunum yollarında. Hepsinin tedavisi ayrı ama düzelecek şeyler. Muayene edilmeden değerlendirme yapılamaz.
Teşekkür ederim, o gün kendi doktoru dışında başka çocuk doktoruna götürdük test yapılmadı ama günlerdir evden çıkmıyordu büyük ihtimal covid. Ama kendi doktoruna da sordum, covid olabilir beraberinde eşlik eden enfeksiyon varsa antibiyotik kullanabilir dedi. Covid dönemi antibiyotik sıkıntı olmazmış.Size de çok geçmiş olsun.Oncelikle gecmis olsun
Cocugunuza testmi yapildi?
Biz 1 hafta once covid olduk kizimda rahatsizlandi, doktor bogaz enfeksiyonu dedi ve antibiyotik verdi. Bizimkidemi coviddi acaba
19aylik bebegim
Simdi nasil saglik durumuTeşekkür ederim, o gün kendi doktoru dışında başka çocuk doktoruna götürdük test yapılmadı ama günlerdir evden çıkmıyordu büyük ihtimal covid. Ama kendi doktoruna da sordum, covid olabilir beraberinde eşlik eden enfeksiyon varsa antibiyotik kullanabilir dedi. Covid dönemi antibiyotik sıkıntı olmazmış.Size de çok geçmiş olsun.
Şimdi iyi çok şükür. Sadece ses kısıklığı kaldı ve iştahı azaldı ama o da düzelir inşallah.Simdi nasil saglik durumu
Iyilesme varmi
Bizimki iyilesti cok sukur
Sevindim iyi olmasinaŞimdi iyi çok şükür. Sadece ses kısıklığı kaldı ve iştahı azaldı ama o da düzelir inşallah.
Hırıltı hızlı nefes alma bunlar için acile gitmeniz lazım. Ciğerlere inmiş görünüyor.8 gün önce ben covid oldum şimdi dd 29 aylık çocuğum covid. Doktor ateş düşürücü ve antibiyotik dışında bir şey vermedi. Covid yanında kulak enfeksiyonundan şüphelendiği içşn antibiyotik verdi.
Benim bebem 4 aylık bizde covid atlattık doktorun verdiği ilaçları 5 gün kullandım şimdi burun temizliğini düzenli yapıyorum ama geniz için ne yapacagımı bilmiyorum siz bişey uyguladınız mı, çok hırıltısı var.5 aylıkken atlattık. Özel hiçbir şey yapmadım. 3 günde iyileşti. Hırıltı için bol bol burun temizliği. Genzi akıtmak lazım. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatır. Ben doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum hala, 10 gün kullanın dedi. Hırıltısı için doktora danıştınız mı? Bizim doktor hırıltı devam ederse ciğerleri dinlememiz lazım demişti.Benim bebem 4 aylık bizde covid atlattık doktorun verdiği ilaçları 5 gün kullandım şimdi burun temizliğini düzenli yapıyorum ama geniz için ne yapacagımı bilmiyorum siz bişey uyguladınız mı, çok hırıltısı var.
İlk gün acile gittik, şimdi düzeldi çok şükür ama ses kısıklığı var hala biraz.Hırıltı hızlı nefes alma bunlar için acile gitmeniz lazım. Ciğerlere inmiş görünüyor.