Çocuğum dururken seni neden çekeyim

Ben de onun anasıyım tabi ki beni de çek deyip gülsenizde güzelim tatilinizi şey etmeseniz :KK33:aklıma sadece regl gününüz mü geliyor acaba dedim..Şaka yapmış gülünüz geçiniz lütfen..

konuyla alakalı olduğu ve kurallara uyduğu sürece sınırsız yorum yazabiliriz
konu sahibi benim yorumlarıma gelene kadar kocası yeterince geriyor tam aksine konu sahibi anlaşıldığını düşündüğü için rahatlamıştır ,hayatını kolaylaştırması gereken ben değilim kendisi de değil patavatsız kocası, kocası olmadık yerlerde laf sokmazsa hayatı daha kolay olur
size iyi forumlar.
ayy cidden sasirdim. tanidik uye oldugunuz icin sizi alintilayip soyledim sorry bir daha olmaz. bana tepkiler fazla geldi o yuzden yazdim. size de konu sahibinin hayatini kolaylastirin vs demedim yani benim yazimdan farkli yorumlar cikarip ben demisim gibi soylemezseniz iyi olur. dedigim gibi sizi tanidigim icin sizi alintiladim bence gazliyorsunuz diye ve ters bir sey de soylemedim. size de iyi forumlar. :))))

Adam imada bulunmuş .Bence öncesi var kadının bu lafı takmasına sebep olacak yaşanmışlıklar…

yok ben konuya iki yorum yazdim diye hatirliyorum, biri zaten sadece soruydu. yani onu bu derece tetikleyecek bir sey yazdigimi zannetmiyorum.

kirilabilir, kirildigini da soyleyebilir ama bu kadar bir laf icin 2 gun kusup tatili zehir etmek normal degil. ornek vermissiniz ama verdiginiz orneklerle de alakayi kuramadim. burada sadece bir olayi ogrendik cunku. sadece pes pese cok fazla konu sahibini gazlayici yorum dikkatimi cekti sizden gelen. hayat zaten konu sahibi icin yeterince zor anlasilan, kolaylastirmasi gerek bazi noktalarda.
Ben de gazlandığımı değil anlaşıldığımı düşünmüştüm , ve rahatlamıştım empati yapabilen birisi var diye , neyse . Sonuca geleyim eşimle konuştuk , özür diledi , benimde alındığımı söyledi biraz , ama ben alınmadığımı gereksız bir şaka olduğunu ifade ettim , en önemlisi de beni artık anlamadığını düşündüğümü buna üzüldüğümü ifade ettim ı o da; boş anına denk geldiğini, kötü kırıcı niyetinin olmadığını söyleyip özür diledi , bir daha böyle gereksiz şaka yapmayacağını söyledi , bende , çocuğunu benden daha fazla sevmen çok normal zaten bende bunu isterim, onu sevmen beni ancak mutlu eder, deyince , ikinizden birisini seçemem , ikiniz de canımsınız , kimse ağır basamaz , seni ondan veya onu senden daha fazla sevemem dedi .. çocuğu da çok seviyorsam , onu bana veren sensin dedi ..
konu şimdilik kapandı herkese teşekkür ediyorum .. özellikle beni anlayanlara ..

Ben de gazlandığımı değil anlaşıldığımı düşünmüştüm , ve rahatlamıştım empati yapabilen birisi gar diye , neyse . Sonuca geleyim eşimle konuştuk , özür diledi , benimde alındığımı söyledi biraz , ama ben alınmadığımı gereksız bir şaka olduğunu ifade ettim , en önemlisi de beni artık anlamadığını düşündüğümü buna üzüldüğümü ifade ettim ı da boş anına denk geldiğini kötü kırıcı niyetinin olmadığını söyleyip özür diledi , bir daha böyle gereksiz şaka yapmayacağını söyledi , bende çocuğunu benden daha fazla sevmen çok normal zaten bende bunu isterim onu sevmen beni ancak mutlu eder deyince , ikinizden birisini seçemem , ikiniz de canımsınız , kimse ağır basamaz , seni ondan veya onu senden daha fazla sevemem dedi .. çocuğu da çok seviyorsam , onu bana veren sensin dedi ..
konu şimdilik kapandı herkese teşekkür ediyorum .. özellikle beni anlayanlara ..
hah yaaa işte duymamız gereken sözler aferim enişteye böyle yola gelsin :)
sevindim sizin adınıza bakın ne güzel konuşmuş huzur işte bu ,bu kadar basit

hah yaaa işte duymamız gereken sözler aferim enişteye böyle yola gelsin :)
sevindim sizin adınıza bakın ne güzel konuşmuş huzur işte bu ,bu kadar basit
Aynen öyle oldu gerçekten , duymak iyi geldi bi yandan da bunları . Araba kullanmıştı gelirken baya bi yorgundu aslında onları da söyledi kafam dalgın o an ağzımdan öyle çıktı düşünüp söylemedim işte sana değer vermesem işten çıkar çıkmaz tatil yoluna düşer miyim gibi , sana çocuğa ayrı değer veriyorum önemlisiniz mutlu olmanızı istiyorum dedi. Bende çok alınmamaya çalışacağım sonuçta anladığım kadarıyla niyeti aslında kötü değil :) sadece biraz geveze oluyor bazen çocuk gibi boş konuşup davranıyor :) benım kadar ayrıntıcı değil

Aynen öyle oldu gerçekten , duymak iyi geldi bi yandan da bunları . Araba kullanmıştı gelirken baya bi yorgundu aslında onları da söyledi kafam dalgın o an ağzımdan öyle çıktı düşünüp söylemedim işte sana değer vermesem işten çıkar çıkmaz tatil yoluna düşer miyim gibi , sana çocuğa ayrı değer veriyorum önemlisiniz mutlu olmanızı istiyorum dedi. Bende çok alınmamaya çalışacağım sonuçta anladığım kadarıyla niyeti aslında kötü değil :) sadece biraz geveze oluyor bazen çocuk gibi boş konuşup davranıyor :) benım kadar ayrıntıcı değil
aman aman maşallah bir keyif kahvesi yapında için karşılıklı :KK68: en azından artık kendisi de dikkat eder bundan sonra benzer gerilim olmaz
iyi ki konuştunuz çözüldü en azından

Aynı sizin gibi bi arkadaşım var. Her şeyi büyüten. Böyle biriyle hayat zor🤦🏼‍♀️

Eşimle bizim birbirimize yaptığımız şakaları görseniz heralde şok olursunuz

Ortalama bir evlilik 40 yıl sürse bu kırk yıl boyunca hep dolu ve anlamlı şakalar mı yapacak? İnsanların bazen saçmalamaya da hakkı vardır. Üstelik kırıcı bir şey yok ortada.

Söyleme şekli, o an ortamın hali, başkalarının duymuş olması gibi sebepler şaka adı altında söylenen bu saçma cümleye alınma durumunu etkiler. Komik bulmadım tam tersi itici bir söylem. Şaka başkalarını rencide ederek yapılmaz.
Herkesin hassasiyeti farklı. Kimi güler geçer kimi için ciddi bir sorun teşkil eder.
Kırılmakta haklısınız.

arkadaşlar asıl siz şaka mısınız ? eşinize benimde videomu veya resmimi çeker misiniz dediğinizde seni neden çekeyim çekeceksem çocuğumu çekerim dese buna hahah diye güler misiniz gerçekten?

şaka dediğiniz şeye iki tarafta güler , buna ancak eşşşeek şakası denir.

saygı denen birşey var

eşini de çeker sonra hatta telefonu birine verir hep birlikte çekilirler veya selfie de yaparlar normali budur
Çoğunluk ne var bunda demiş ama aksine bende alınırdım🙄 herkesin yapısı farklı.

[/QUOTE]
bu nasıl bir yorum.havada kapacaklar arasında sizde mi varsınız yoksa.pess ki pesss
Ne demek istiyorsunuz siz sizene yaptığım yorumdan ..ben konu sahibiyle iletişim kurdum... gerekeni yazdm... muhatabım bile olamazsnz... seviyenize inmeyeceğim...

Back
X