• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum dururken seni neden çekeyim

Söylerkenki ifadesi şakayı destekliyorsa ciddi sinirli bir şekilde söylemediyse bunda bir sıkıntı yok gereksiz alınganlık yapmış olabilirsiniz.

hah bunu yapsa buradaki üyeler kocana altı üstü yemek hazırlayacaktın eline mi yapışırdı, adam şaka yapmış uzatma derler
aslında o kocanın hakettiği bu, insanın eşi bile saygı duymuyorsa ergen gibi gevşek cevap veriyorsa çocuğuda buna tanık oluyorsa o çocukda ilerde annesine öyle konuşur ... çekmez olur muyum tabiiki deseydi orada o keyif herkese keyif olacaktı

iki tatlı söz konuşunca evlilik daha da güzelleşecek, sanırım herkesin kocası böyle davranıyor böyle konuşuyor ,şaka dediğimiz şey asla böyle olmaz şaka da iki tarafda aynı anda güler, kalp kırmadan yapılır şaka ,yorumunuza kesinlikle katılıyorum
Yok bu şekilde insanca konuşmak ne arar ya
İlla bi hödüklük öküzlük yapacak
Ne olurdu sanki böyle biley demese . İlla kırmak zorunda mı
Ben bunu tölere ermek zorunda mıyım. İki gündür konuşmuyoruz . Ben kırıldığım için o da kendısini kabul ettirmek için,
Sabah çocukla konuşuyor diyor ki annen kompleksli . Hala suç bende ya , çok mu zor iki gızel söz söylemek , zaten her yerde payları ailesine de rezil oldum , neymiş onlar şakadan anlarmış ben anlamıyor Muşum

Her yerde paylaştı yani herkes duydu
Buna da üzüldüm
Neymiş ben anlamıyormuşum herkes gülüp geçermiş
haaa öyle mi
o da biyerlere bakarken herkesin içinde ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi hahahahahahahah deseniz kendisi güler geçer yani

o şakaysa bu da şaka

şaka adı altında her istediğimi söyleyeyim şaka yaptım der çıkarım işin içinden diye düşünmüş öyleyse sizinde hakkınız var sizde yaparsınız peki sonrasında ne olacak onu düşünmüş mü?

bende kocanızın kapasitesini zorlayacak şeyler soruyorum düşündü mü diyorum beyni olmayan düşünebilir mi
hahhahaha şaka yaptım

Bende konu başlığını görünce ne sandim :olamaz:

haaa öyle mi
o da biyerlere bakarken herkesin içinde ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi hahahahahahahah deseniz kendisi güler geçer yani

o şakaysa bu da şaka

şaka adı altında her istediğimi söyleyeyim şaka yaptım der çıkarım işin içinden diye düşünmüş öyleyse sizinde hakkınız var sizde yaparsınız peki sonrasında ne olacak onu düşünmüş mü?

bende kocanızın kapasitesini zorlayacak şeyler soruyorum düşündü mü diyorum beyni olmayan düşünebilir mi
hahhahaha şaka yaptım
Aynen o zaman bende videoyu paylaşıp altona da böyle konuşmayı bilmeyen insanları kendınize eş yapmayın yatırım tavsiyesi değildir ytd yazıp gülücük Atayım
E ne olacak şaka

hiç unutmuyorum seneler önce bir terziye uğramıştım karı koca birlikte çalışıyorlar
adam karısıyla dalga geçiyor resmen
nasıl diyeyim rencide edecek kelimeler
içim şişti daha fazla dayanamıcam dedim kadına dönüp allah sabır versin dedim çıktım oradan daha da oraya gitmedim

şunu demek istiyorum bu diyologlara tanık olan kişilerin dikkatini çok çeker eşlerin birbirine konuşma şekli herkesin dikkatini çok çeker
sizinle sorunu varsa insan gibi evin içinde yalnızken çözsün herkesin içinde kimse kimseyi gülünç duruma düşüremez orada sizde ona cevap verseniz kavgaya dönüşecekti ne kadar kötü birşey

Yani nasıl dediğine bağlı. Ciddi ciddi eze eze dediyse bunu sıkıntı. Normal dediyse de siz abartmışsınız.

sabahlari kocacim cocugumu opuyor diyorum ki benide op agzimin tadini bozamam diyor bal var burda diyor🤔

Allah başka dert vermesin :KK69:biz tatile bile çıkamadık . Evde punch nakışı öğreniyorum kendimi eğlendiriyorum. Gideyim de kocama trip atayım, millette ne kocalar var hem tatile götürüyor hem de trip yiyor deyim

sabahlari kocacim cocugumu opuyor diyorum ki benide op agzimin tadini bozamam diyor bal var burda diyor🤔
Ama haklı adam . Gerçekten bal var onlarda . Benim küçük oğlan da ballı lokmam derim gıdışta bal var gel ye deyip koşar evin içinde .

kocanızın o sözünü orada başkaları da duydu mu başka insanlar falan :KK43: rencide olmuşsunuzdur
hahahahaha daha da abartin isterseniz :D esi boyle dedikten sonra konu sahibi de ona takilip bi espri yapip gecebilirdi. yani cidden hayati boyle siyaset meydaninda gibi mi yasiyorsunuz merak ettim. adam gereksiz de olsa komik olmasa da bir saka yapmis. 2 gun kus kalinacak bir sey degil. sizin yorumlar da pes pese konu sahibini cok gazlar sekilde valla yazmadan gecemedim :D

hahahahaha daha da abartin isterseniz :KK70: esi boyle dedikten sonra konu sahibi de ona takilip bi espri yapip gecebilirdi. yani cidden hayati boyle siyaset meydaninda gibi mi yasiyorsunuz merak ettim. adam gereksiz de olsa komik olmasa da bir saka yapmis. 2 gun kus kalinacak bir sey degil. sizin yorumlar da pes pese konu sahibini cok gazlar sekilde valla yazmadan gecemedim :KK70:
size göre normal olan başkasına anormal gelebilir ? ben kocamla şakalaşırım ama yaptığımız şakalar ikimizide güldürür
bir taraf kırılıyorsa söyleyenin konuşma şeklinde sorun vardır demek ki
sizin yorumlarda peş peşe konu sahibini üzecek şekilde yazmadan geçemedim

size göre normal olan başkasına anormal gelebilir ? ben kocamla şakalaşırım ama yaptığımız şakalar ikimizide güldürür
bir taraf kırılıyorsa söyleyenin konuşma şeklinde sorun vardır demek ki
sizin yorumlarda peş peşe konu sahibini üzecek şekilde yazmadan geçemedim
yok ben konuya iki yorum yazdim diye hatirliyorum, biri zaten sadece soruydu. yani onu bu derece tetikleyecek bir sey yazdigimi zannetmiyorum.

kirilabilir, kirildigini da soyleyebilir ama bu kadar bir laf icin 2 gun kusup tatili zehir etmek normal degil. ornek vermissiniz ama verdiginiz orneklerle de alakayi kuramadim. burada sadece bir olayi ogrendik cunku. sadece pes pese cok fazla konu sahibini gazlayici yorum dikkatimi cekti sizden gelen. hayat zaten konu sahibi icin yeterince zor anlasilan, kolaylastirmasi gerek bazi noktalarda.

Bol bol vitamin takviyesi alın olmadı boşanın adam nefes alsın :işsiz:

yok ben konuya iki yorum yazdim diye hatirliyorum, biri zaten sadece soruydu. yani onu bu derece tetikleyecek bir sey yazdigimi zannetmiyorum.

kirilabilir, kirildigini da soyleyebilir ama bu kadar bir laf icin 2 gun kusup tatili zehir etmek normal degil. ornek vermissiniz ama verdiginiz orneklerle de alakayi kuramadim. burada sadece bir olayi ogrendik cunku. sadece pes pese cok fazla konu sahibini gazlayici yorum dikkatimi cekti sizden gelen. hayat zaten konu sahibi icin yeterince zor anlasilan, kolaylastirmasi gerek bazi noktalarda.
konuyla alakalı olduğu ve kurallara uyduğu sürece sınırsız yorum yazabiliriz
konu sahibi benim yorumlarıma gelene kadar kocası yeterince geriyor tam aksine konu sahibi anlaşıldığını düşündüğü için rahatlamıştır ,hayatını kolaylaştırması gereken ben değilim kendisi de değil patavatsız kocası, kocası olmadık yerlerde laf sokmazsa hayatı daha kolay olur
size iyi forumlar.

Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Şaka yapmış belli kapris gibi geldi bana😊

Back
X