Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yerde paylaştı yani herkes duydukocanızın o sözünü orada başkaları da duydu mu başka insanlar falanrencide olmuşsunuzdur
Yok bu şekilde insanca konuşmak ne arar yahah bunu yapsa buradaki üyeler kocana altı üstü yemek hazırlayacaktın eline mi yapışırdı, adam şaka yapmış uzatma derler
aslında o kocanın hakettiği bu, insanın eşi bile saygı duymuyorsa ergen gibi gevşek cevap veriyorsa çocuğuda buna tanık oluyorsa o çocukda ilerde annesine öyle konuşur ... çekmez olur muyum tabiiki deseydi orada o keyif herkese keyif olacaktı
iki tatlı söz konuşunca evlilik daha da güzelleşecek, sanırım herkesin kocası böyle davranıyor böyle konuşuyor ,şaka dediğimiz şey asla böyle olmaz şaka da iki tarafda aynı anda güler, kalp kırmadan yapılır şaka ,yorumunuza kesinlikle katılıyorum
haaa öyle miHer yerde paylaştı yani herkes duydu
Buna da üzüldüm
Neymiş ben anlamıyormuşum herkes gülüp geçermiş
Aynen o zaman bende videoyu paylaşıp altona da böyle konuşmayı bilmeyen insanları kendınize eş yapmayın yatırım tavsiyesi değildir ytd yazıp gülücük Atayımhaaa öyle mi
o da biyerlere bakarken herkesin içinde ne bakıyorsun öküzün trene baktığı gibi hahahahahahahah deseniz kendisi güler geçer yani
o şakaysa bu da şaka
şaka adı altında her istediğimi söyleyeyim şaka yaptım der çıkarım işin içinden diye düşünmüş öyleyse sizinde hakkınız var sizde yaparsınız peki sonrasında ne olacak onu düşünmüş mü?
bende kocanızın kapasitesini zorlayacak şeyler soruyorum düşündü mü diyorum beyni olmayan düşünebilir mi
hahhahaha şaka yaptım
Ama haklı adam . Gerçekten bal var onlarda . Benim küçük oğlan da ballı lokmam derim gıdışta bal var gel ye deyip koşar evin içinde .sabahlari kocacim cocugumu opuyor diyorum ki benide op agzimin tadini bozamam diyor bal var burda diyor![]()
hahahahaha daha da abartin istersenizkocanızın o sözünü orada başkaları da duydu mu başka insanlar falanrencide olmuşsunuzdur
size göre normal olan başkasına anormal gelebilir ? ben kocamla şakalaşırım ama yaptığımız şakalar ikimizide güldürürhahahahaha daha da abartin istersenizesi boyle dedikten sonra konu sahibi de ona takilip bi espri yapip gecebilirdi. yani cidden hayati boyle siyaset meydaninda gibi mi yasiyorsunuz merak ettim. adam gereksiz de olsa komik olmasa da bir saka yapmis. 2 gun kus kalinacak bir sey degil. sizin yorumlar da pes pese konu sahibini cok gazlar sekilde valla yazmadan gecemedim
![]()
yok ben konuya iki yorum yazdim diye hatirliyorum, biri zaten sadece soruydu. yani onu bu derece tetikleyecek bir sey yazdigimi zannetmiyorum.size göre normal olan başkasına anormal gelebilir ? ben kocamla şakalaşırım ama yaptığımız şakalar ikimizide güldürür
bir taraf kırılıyorsa söyleyenin konuşma şeklinde sorun vardır demek ki
sizin yorumlarda peş peşe konu sahibini üzecek şekilde yazmadan geçemedim
konuyla alakalı olduğu ve kurallara uyduğu sürece sınırsız yorum yazabilirizyok ben konuya iki yorum yazdim diye hatirliyorum, biri zaten sadece soruydu. yani onu bu derece tetikleyecek bir sey yazdigimi zannetmiyorum.
kirilabilir, kirildigini da soyleyebilir ama bu kadar bir laf icin 2 gun kusup tatili zehir etmek normal degil. ornek vermissiniz ama verdiginiz orneklerle de alakayi kuramadim. burada sadece bir olayi ogrendik cunku. sadece pes pese cok fazla konu sahibini gazlayici yorum dikkatimi cekti sizden gelen. hayat zaten konu sahibi icin yeterince zor anlasilan, kolaylastirmasi gerek bazi noktalarda.
Şaka yapmış belli kapris gibi geldi banaBugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor