• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum dururken seni neden çekeyim

Bu şakaysa komik olan tarafı neresi merak ettim.
Her şeyi söyleyip söyleyip " ay kırıldin mi şaka yaptım been" diyen tipler cidden çok itici oluyor.
Saçma sapan,gereksiz bir cümle olmuş.Çocuğunu çekme sadece beni çek mi demişsiniz. Ne alaka çocuk yani.

Siz de benzer şaka(!)lar yapın madem.Çocugum dururken seninle mi ilgileneyim,çocuğum dururken senin mi ütünü yapayım,gibi gibi...Gülmekten ölsün :işsiz:

Oylesine takilmistir herhalde😐 genel olarak tavrina bak herifin, tek sozuyle nasil yargilayalim?🙄😂

Öffff tatili adama zehir etme ya, espri yapmış işte.
Yılda kaç kere tatile gidiyorsun? Canını sıkacak şu anı mi buldun? İçine at,eglenmene bak. Evde başka seyden kavga çıkarır bunu da ekler edersin kavgani,adamı pisman etme.
Benim gozlemim; kadınlar ne hikmetse tatilde kavga çıkarmaya bayılıyorlar. Özellikle yazlık yerlerde . Tripler,suratlar... En sonunda adam tatil=trip diye eşliyor beyninde, daha da tatil vs yapmak istemiyor, kaçiyor.
Tespit gibi tespit valla :) hakikaten kavga erteleme olayını yapabilsek cillop gibi olacak anı kendimize de zehir etmeyeceğiz böylece ama yoookk o trip illa her ahval ve serait altında atılacak:D

Bu şakaysa komik olan tarafı neresi merak ettim.
Her şeyi söyleyip söyleyip " ay kırıldin mi şaka yaptım been" diyen tipler cidden çok itici oluyor.
Saçma sapan,gereksiz bir cümle olmuş.Çocuğunu çekme sadece beni çek mi demişsiniz. Ne alaka çocuk yani.

Siz de benzer şaka(!)lar yapın madem.Çocugum dururken seninle mi ilgileneyim,çocuğum dururken senin mi ütünü yapayım,gibi gibi...Gülmekten ölsün :işsiz:
Aynen öyle şaka ise ben neden gülmedim
Rahatsız edici bir şaka

Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Tekrardan hamilemisiniz bu ne alınganlık ...

adam haklı, çocuk dururken niye sizi çeksin, çocuğun bu yaşları bir daha geri gelmeyecek. bunların hepsi birer anı olarak kalacak sizlere ve ona.

Yok değilim
Bana bir çocukta bu muameleyi yapan adama ikinci bir çocuk daha verecek kadar kafayı yemedim şükür
Boşanın bence ya, başka türlüsü az gelir, bu söze karşılık.

Eşiniz sizi normalde değerli hissettirmez, özenli davranmaz mi? Öyle olsa bu lafa bu kadar alınıp gücenmezdiniz gibi geldi bana.

Konu sahibi daha öncede çocuguna kendi baktığını eşinin işleri yoğun olduğu için çocuğumla kendime ait dünyam var diyordu bence eşi ilgisiz o yüzden bu lafta ona battı.
Hatta adam ikinci çocuk istiyordu kadın da tüm yuk bende diye istemiyordu vs vs
Herkesin hassasiyet derecesi farkli bu laf sizi sinir etmiş olabilir ama öncesi illa var bu belli.

Konu sahibi daha öncede çocuguna kendi baktığını eşinin işleri yoğun olduğu için çocuğumla kendime ait dünyam var diyordu bence eşi ilgisiz o yüzden bu lafta ona battı.
Hatta adam ikinci çocuk istiyordu kadın da tüm yuk bende diye istemiyordu vs vs
Herkesin hassasiyet derecesi farkli bu laf sizi sinir etmiş olabilir ama öncesi illa var bu belli.
Hatırladım bu üyeyi.
Eşi yok gibi bahsetmişti o konuda, garip gelmişti çoğumuza.
Bence de bu kadar tepkinin altındaki başka şeyler var.

Alt tarafı şaka yapmış ya gülüp geçmek çok mu zor? Ailece tatilin tadını çıkarmak varken zehir ediyorsunuz. Eşinize ve çocuğunuza üzüldüm.
Yok değilim
Bana bir çocukta bu muameleyi yapan adama ikinci bir çocuk daha verecek kadar kafayı yemedim şükür
Bir de bayıl istersen Feriha:oha:

Bugun eşim ben ve çocuğum kayağa geldik , biz kayarken eşim video çekiyordu . Neyse beni de Çek beni de dedim , eşim de gülerek “ çocuğum dururken seni neden çekeyim “ dedi ve ben alındım kırıldım , çocuğunu sevmesini anlıyorum ama şaka bile olsa boyle bir cümle üzdü beni .. ssizce haksız mıyım . Ben çok hassasmışım bununla suçluyor
Bu pek alinilacak bi şey değil ama alinmissaniz demek ki size normalde de kötü hissettiren bir eşiniz var

arkadaşlar asıl siz şaka mısınız ? eşinize benimde videomu veya resmimi çeker misiniz dediğinizde seni neden çekeyim çekeceksem çocuğumu çekerim dese buna hahah diye güler misiniz gerçekten?

şaka dediğiniz şeye iki tarafta güler , buna ancak eşşşeek şakası denir.

saygı denen birşey var

eşini de çeker sonra hatta telefonu birine verir hep birlikte çekilirler veya selfie de yaparlar normali budur

Ben olsam ben de alınırdım. Bu çocuğu kıskanmak değil, eşiniz sizi değersiz hissettirecek saçma sapan bir şaka yapmış.
Bundan sonra yemekleri sadece çocuğunuza göre yapın, sofraya gelirse "çocuk dururken seni mi besleyeyim, bir müddet yağlarından yak" deyin.😄
Çok şakacı beyimiz, buna da gülüp geçecek mi bakalım.
hah bunu yapsa buradaki üyeler kocana altı üstü yemek hazırlayacaktın eline mi yapışırdı, adam şaka yapmış uzatma derler
aslında o kocanın hakettiği bu, insanın eşi bile saygı duymuyorsa ergen gibi gevşek cevap veriyorsa çocuğuda buna tanık oluyorsa o çocukda ilerde annesine öyle konuşur ... çekmez olur muyum tabiiki deseydi orada o keyif herkese keyif olacaktı

iki tatlı söz konuşunca evlilik daha da güzelleşecek, sanırım herkesin kocası böyle davranıyor böyle konuşuyor ,şaka dediğimiz şey asla böyle olmaz şaka da iki tarafda aynı anda güler, kalp kırmadan yapılır şaka ,yorumunuza kesinlikle katılıyorum

kocanızın o sözünü orada başkaları da duydu mu başka insanlar falan :( rencide olmuşsunuzdur

Back
X