Çocuğum Evin Kapısını Açıp Çıkıyor

AyselBor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
5
0
1
40
Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım çocuğum kapıyı açıp dışarı çıkıyor benden habersiz. Kapıyı kitlemem sıkıntı olabiliyor. Bir arkadaşım kapı alarmı fikri sundu. Biraz araştırma yaptım. Youtube'da bir video gördüm.
Çocuklar için kapı alarmı diye. Böyle bişey kullanan var mı acaba. iş görür mü?

Son düzenleme:
Kapiyi kilitlemen ne gibi bi sorun oluşturuyor ki. Kapı alarmi hakkinda bi fikrim yok ama her acisinizda otmesi rahatsiz etmez mi. Bu arada çocugunuz kac yadinda

cocugunuz kac yasinda?

kapiyi kilitlemeniz neden sıkıntı oluyor?

Kapiyi kilitlemen ne gibi bi sorun oluşturuyor ki. Kapı alarmi hakkinda bi fikrim yok ama her acisinizda otmesi rahatsiz etmez mi. Bu arada çocugunuz kac yadinda

4 yaşında. kapıyı zincirliyorum. dışardan gelen eşim, babam vs kapıyı açınca zincirle karşılaşıyolar. bu durumda benim gelip açmamı bekliyorlar o yüzden..

KApıyı anahtarla alttan üstten kilitletin . Evde çocuğum olmadıgı halde hırsız girer korkusuyla hepsini kilitlerim .
Her 1 de zincirlemeyın bence eli sıkışır.

Benım cocuklarımda buyurken ılle o kapıyı acardı gıtmedıler ama nolur nolmaz dıye kılıtledım.
Kapı alarmı caldıgında kalkıp kapatmıyacakmısınız belkıde gunde 10 defa 20 defa.
Kapı kılıtlı dıye bırı geldıgınde kalkıp acman gunde 1 2 defa

Hangısı mantıklı hemde o gurultuyu cekmek var. Garıp geldı sızın bu dusuncenız.

Benım cocuklarımda buyurken ılle o kapıyı acardı gıtmedıler ama nolur nolmaz dıye kılıtledım.
Kapı alarmı caldıgında kalkıp kapatmıyacakmısınız belkıde gunde 10 defa 20 defa.
Kapı kılıtlı dıye bırı geldıgınde kalkıp acman gunde 1 2 defa

Hangısı mantıklı hemde o gurultuyu cekmek var. Garıp geldı sızın bu dusuncenız.

kalkıp kapatacam elbet. ama dışarı gitmemiş olacak çocuk. yok canım 10 - 20 defa olmuyo. bi defa bilemedin iki defa..

4 yaşında. kapıyı zincirliyorum. dışardan gelen eşim, babam vs kapıyı açınca zincirle karşılaşıyolar. bu durumda benim gelip açmamı bekliyorlar o yüzden..
Ee beklesinler ne var ölmediler ya iki dk da fantazi olsun diye kilitlemiyorsunuz sonuçta. Alarm fikri saçma siz çoçuğun dışarı çıkmasını engellemelisiniz dışarı çıktığında haberdar olmak niye

Back
X