Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Telefonda söylediği sözle zaten kalbini belli etmiş.

geçmişi tokatlamak beyhude, şu an ne yapabilirsiniz?
Su an cocuklarim anaokulu cagina gelene kadar sabredip bir taraftan okulumu bitirecegim. Sonra bir is bulup cocuklari okula verip calisacagim bublardan da kurtulacagim baska da yapabilecek hic biseyim yok.

Su an cocuklarim anaokulu cagina gelene kadar sabredip bir taraftan okulumu bitirecegim. Sonra bir is bulup cocuklari okula verip calisacagim bublardan da kurtulacagim baska da yapabilecek hic biseyim yok.

okulu bitirme ve iş bulma kısmını boşanmasanız da yapın. Bi de boşanmaya alternatif çözüm var mıdır? eşiniz bi şekilde sizi yola getirmeye çalışıyor. bunu yaparken (afedersiniz) insnlıktan çıktığının farkında değil. Aklı selim konuşma fırsat, konuşabilecek akıllı biri var mı acaba? ya da gidemeyeceğinizi mi düşünüyor? anlamadım valla, ama aklını başına alsa iyi olur. sizinki de can, sizinki de sabır.
Bebeğinize Allah şifa versin.

3 tane çocuğunuz var. K.v ile koca ile orta bir nokta olamaz mi?
Cok ugrastim cok cabaladim iyilikle yaklastim olmadi kotulukle yaklasti bana hep kv. Esim de baslarda annesiyle normal bir iliskisi vardi sonradan 360 derece degisti adam anneisnin kapisinin onunde yatacak nerdeyse.

Bu adam akillanmaz baska sansim kalmadi okul bu sene bitecek insallah. Isi de cocuklar az buyumesi lazim daha.

Bence terapiste gitmelisiniz. 3 çocuk var. Boşanınca da bir sürü bdorun
Cok ugrastim cok cabaladim iyilikle yaklastim olmadi kotulukle yaklasti bana hep kv. Esim de baslarda annesiyle normal bir iliskisi vardi sonradan 360 derece degisti adam anneisnin kapisinin onunde yatacak nerdeyse.
k.v boşver. Esinle terapiste gidin. Eminim ortak nokta bulunacaktır.

Siz gerçekten anne ile gezdigine emin misiniz

Tama sen annesine takmışsın kafayı ama sorun annesi değil bence kocanın kendisi.
Tabiki sorun adamda zaten kendine ait bi fikri bile yok annesinin beyniyle karar veroyor koca adamm. Annesinin sucu da hala benim evime aileme karisip kocami yonetmesi

Bence terapiste gitmelisiniz. 3 çocuk var. Boşanınca da bir sürü bdorun

k.v boşver. Esinle terapiste gidin. Eminim ortak nokta bulunacaktır.
Canim bunlar anlamaz oyle seylerden soyledigim zaman da bende sikinti yok kendin istedigin yere git diyor

Benim esim annesine cok farkli bi bagla bagli hatta gobek bagini hala kesmemis annesiyle gibi hergun beraberler hergun . Beni birakir onu birakmaz . Cocuklarini birakir onu birakmaz
Allah selamet versin üzüldüm valla insanın çocugu canı cigeridir yaaa nasıl vicdani el veriyor çok sasirdim

Ya kabul edeceksiniz yada blöf olarak değil büyük bir kararla rest cekeceksiniz alıp çocukları gideceksiniz.

Çocukları hastayken üstelik hepsi küçük çocuk ve baba gezmeye gitmiş. (ama sonra çocukları senden alırım gibi işi pisliğe vurucak bir adamsa mecbur katalnicaksiiz,yani herşeyiyle dusunun) baktın rest çekmé şansınız yok.. bir müddet kendi kendinize çocuklarınizla takılın mutlu olun ,düşünmeyin kafaya takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…