Ya ilginc bir adam anlamiyorum bosanmaya yanasmiyor ama annesi 4 gozle bekliyor bosanalim diye oglunu yeniden evlendirecekmis. Benimkine bir defa seni bosayacam deyip evden gittim bacagini sakat birakirim kimse yuzune bakmaz diye telefonlarda sacma sapan seyler soyledi. Neyse cocuklar icin yine baristik . Annesi hic istemedi hic bir araya gelmemizi ama ogluna laf geciremedi o konuda . Simdi bu adama ne oluyor anlamiyorum tam bir ana kuzusu karakter degistirdi adam
Rahat vermeyecekler bana zaten hic bir zaman. Yanlis evlilik yanlis kararlar kendi hayatimi kendim mahvettim.Telefonda söylediği sözle zaten kalbini belli etmiş.
Rahat vermeyecekler bana zaten hic bir zaman. Yanlis evlilik yanlis kararlar kendi hayatimi kendim mahvettim.
Su an cocuklarim anaokulu cagina gelene kadar sabredip bir taraftan okulumu bitirecegim. Sonra bir is bulup cocuklari okula verip calisacagim bublardan da kurtulacagim baska da yapabilecek hic biseyim yok.geçmişi tokatlamak beyhude, şu an ne yapabilirsiniz?
3 tane çocuğunuz var. K.v ile koca ile orta bir nokta olamaz mi?Rahat vermeyecekler bana zaten hic bir zaman. Yanlis evlilik yanlis kararlar kendi hayatimi kendim mahvettim.
Su an cocuklarim anaokulu cagina gelene kadar sabredip bir taraftan okulumu bitirecegim. Sonra bir is bulup cocuklari okula verip calisacagim bublardan da kurtulacagim baska da yapabilecek hic biseyim yok.
Cok ugrastim cok cabaladim iyilikle yaklastim olmadi kotulukle yaklasti bana hep kv. Esim de baslarda annesiyle normal bir iliskisi vardi sonradan 360 derece degisti adam anneisnin kapisinin onunde yatacak nerdeyse.3 tane çocuğunuz var. K.v ile koca ile orta bir nokta olamaz mi?
Bu adam akillanmaz baska sansim kalmadi okul bu sene bitecek insallah. Isi de cocuklar az buyumesi lazim daha.okulu bitirme ve iş bulma kısmını boşanmasanız da yapın. Bi de boşanmaya alternatif çözüm var mıdır? eşiniz bi şekilde sizi yola getirmeye çalışıyor. bunu yaparken (afedersiniz) insnlıktan çıktığının farkında değil. Aklı selim konuşma fırsat, konuşabilecek akıllı biri var mı acaba? ya da gidemeyeceğinizi mi düşünüyor? anlamadım valla, ama aklını başına alsa iyi olur. sizinki de can, sizinki de sabır.
Bebeğinize Allah şifa versin.
k.v boşver. Esinle terapiste gidin. Eminim ortak nokta bulunacaktır.Cok ugrastim cok cabaladim iyilikle yaklastim olmadi kotulukle yaklasti bana hep kv. Esim de baslarda annesiyle normal bir iliskisi vardi sonradan 360 derece degisti adam anneisnin kapisinin onunde yatacak nerdeyse.
Tama sen annesine takmışsın kafayı ama sorun annesi değil bence kocanın kendisi.Tutmuyorlar bakici canim kac kere soyledim ama esim annesinden korkusuna bakici tutmuyor
Evet eminim onla gezdigine . Cok arastirdim kurcaladim ben cok supheciyimdir. Telefon dokumanina kadar gizliden her ay inceliyorum. Takip de etmiastim bir ara.Siz gerçekten anne ile gezdigine emin misiniz
Tabiki sorun adamda zaten kendine ait bi fikri bile yok annesinin beyniyle karar veroyor koca adamm. Annesinin sucu da hala benim evime aileme karisip kocami yonetmesiTama sen annesine takmışsın kafayı ama sorun annesi değil bence kocanın kendisi.
Canim bunlar anlamaz oyle seylerden soyledigim zaman da bende sikinti yok kendin istedigin yere git diyorBence terapiste gitmelisiniz. 3 çocuk var. Boşanınca da bir sürü bdorun
k.v boşver. Esinle terapiste gidin. Eminim ortak nokta bulunacaktır.
Demi bencede tetikci de kvKatil her zaman kocadır :) Tabiki sorun koca.
Kocanız ile gideceksiniz benim ihtiyacım var terapiste ama seni de görmek istiyor dersiniz. Bulun lütfen bir yolunu.Canim bunlar anlamaz oyle seylerden soyledigim zaman da bende sikinti yok kendin istedigin yere git diyor
Bakalim bir de onu deneyim belki ise yarar sanmiyorum ama denemekte fayda var .Kocanız ile gideceksiniz benim ihtiyacım var terapiste ama seni de görmek istiyor dersiniz. Bulun lütfen bir yolunu.
Allah selamet versin üzüldüm valla insanın çocugu canı cigeridir yaaa nasıl vicdani el veriyor çok sasirdimBenim esim annesine cok farkli bi bagla bagli hatta gobek bagini hala kesmemis annesiyle gibi hergun beraberler hergun . Beni birakir onu birakmaz . Cocuklarini birakir onu birakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?