Cocugum hasta esim annesiyle gezmede!

Zaten onlar gormesin duymasin diye cok seye susuyorum. Kac gundur hic ses etmedim hergun annesine hergun annesine gitmesine bisey demedim gitsin dedim . Ama bugun bile cocuk hastayken kalkip gitmesi beni cileden cikardi. Giderken kavga ettim. 1 saat once geldi eve yine kavga ettim gel de tut kendini. Annesi kendine alisveris yapmis kislik almis benimkide magazalari gezmis utanmadan. Ve annesi de cocugumun hasta oldugunu biliyordu git oglum evine demedi pis hain. Der mi kadin hayatini beni kovamdan bosamaya adamis.

Kizlar bir de şöyle birsey var benim elbisemden bir parca kesilip alinmis makasla. Elbisemin ortasinda kare seklinde bir kesik gordum kalkıp cope attim. Evimde makaslar bicaklar cocuklarin ulasamayacagi yerlerdedir ellerine dahi alamazlar. Benim aklima hic bisey gelmedi once kaldirdim attim. Ama bir arkadasimla konustum cok ilginc bir durum dedi. Yani oyle seylere de inanmam ama ne bileyim cocugumun dogumundan sonra mevlutunde giydigim elbise kesilmişti. Bunu kim ne niyetle yapmis olabilir bilmiyorum bi fikri olan var mi ?

3 çocukla hiçbirşey yapamazsın ki şimdi
Ne yaparsan yap , çocukların tüm sorumluluğu sendeymiş gibi davranma ona da sorumluluk ver .
Mesela onu bırak evde sen git gezmeye .
Bu evlilik amacını aşmış ama boşanmak sanki ona ödül gibi olacakmış gibi hissediyorum

Ya ilginc bir adam anlamiyorum bosanmaya yanasmiyor ama annesi 4 gozle bekliyor bosanalim diye oglunu yeniden evlendirecekmis. Benimkine bir defa seni bosayacam deyip evden gittim bacagini sakat birakirim kimse yuzune bakmaz diye telefonlarda sacma sapan seyler soyledi. Neyse cocuklar icin yine baristik . Annesi hic istemedi hic bir araya gelmemizi ama ogluna laf geciremedi o konuda . Simdi bu adama ne oluyor anlamiyorum tam bir ana kuzusu karakter degistirdi adam

G Goldbutterfly17 bu kim arkadaslar sapik midir nedir ya ne terbiyesiz biseysin sen ozelden sacma sapan seyler yaziyorsun. 3 cocuk annesiyim kendi derdime dusmusum yaptigin ahlaksizliga bak sunu nasil sikayet ederim ya sinirlerimi bozdu soytari.

Konuyu malum yerlere getirmeyin ki topiğiniz kapanmasın, yasak konular onlar çünkü

Yaptim canim sagol. Gelmis bende evliyim genc erkekleri gorunce onlari istiyorum sen istemiyor musun falan yaziyor pislik midir nedir ya !!!!
İyi yaptiniz. Erkektir tabii ki. Siteyi baska sitelerle karistirmis serefsiz !!!

Konunuza gelirsek insALLAH bebeginiz en kisa zamanda sagalir. ALLAH yardimciniz olsun. Kusura bakmayin ama esiniz de tam bir okuz. Cocugu hastayken disarda ne isi var. Aslinda o sizi degil kendini cezalandiriyor ama farkinda degil. Bir gun dayanamayip bosanirsaniz o zaman kendisini cezalandirdigini anlar. Kv-ler yuzunden dagilmayan aile kalmadi ya. Anneci erkekler evlenmesin lutfen, kadinlarimiza yazik ...

4 cocuk yapilir mi bu adama arkadasim.olmus bitmis elestirmek yersiz belki de söylemeden edemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…