Bence de evlenmesinler olene kadar annelerinin dizinin dibinde otursunlar obur turlu bizim hayatimizi da yakmasinlar. 6 yılim ziyan oldu cocuklar buyuyecek anaokul cagina gelecek ben is guc bulup bundan kurtulacam derken bi 4 yil da oyle gececek al sana 10 yil. Hayatim bitti . Boyle anasi olanlar evlenmesin ne olur allah askina. Boyle ogluna yapisik olanlar da evlendirmesinler.Konunuza gelirsek insALLAH bebeginiz en kisa zamanda sagalir. ALLAH yardimciniz olsun. Kusura bakmayin ama esiniz de tam bir okuz. Cocugu hastayken disarda ne isi var. Aslinda o sizi degil kendini cezalandiriyor ama farkinda degil. Bir gun dayanamayip bosanirsaniz o zaman kendisini cezalandirdigini anlar. Kv-ler yuzunden dagilmayan aile kalmadi ya. Anneci erkekler evlenmesin lutfen, kadinlarimiza yazik ...
Yanlis yazsim galiba 3 tane covugum var canim 6 yildir evliyim. Evet yapilmaz haketmiyor bundan bisey olmaz baba da olmaz4 cocuk yapilir mi bu adama arkadasim.olmus bitmis elestirmek yersiz belki de söylemeden edemiyor insan
Aileniz arkanizda duruyormu peki?Bence de evlenmesinler olene kadar annelerinin dizinin dibinde otursunlar obur turlu bizim hayatimizi da yakmasinlar. 6 yılim ziyan oldu cocuklar buyuyecek anaokul cagina gelecek ben is guc bulup bundan kurtulacam derken bi 4 yil da oyle gececek al sana 10 yil. Hayatim bitti . Boyle anasi olanlar evlenmesin ne olur allah askina. Boyle ogluna yapisik olanlar da evlendirmesinler.
Amin canim amin cok sagolne diyeyim allah sabır versin
Babam vefat etti yasasaydi beni se cocuklari da alir bosardi bu heriften sahip cikardi oyle bir adamdi cunku. Annemin bize sahip cikma gibi durumu yok maalesef.Aileniz arkanizda duruyormu peki?
Babaniza ALLAH rahmet eylesin, annenize de uzun omurler versin. İnsALLAH her sey gonlunuzce olur. Sinirden kotu hastaliklara yakalanmazsiniz insALLAH. Aile terapistine filan gitseniz ne guzel olur aslinda. Kocaniz belki hatalarini anlar ...Babam vefat etti yasasaydi beni se cocuklari da alir bosardi bu heriften sahip cikardi oyle bir adamdi cunku. Annemin bize sahip cikma gibi durumu yok maalesef.
Güzel kardeşim hadi ilkini yaptın, gerisi.... neyse allah kolaylık versin. Bari üçüncüyü yapma.Kendisi istedi cocuk ben 1 taneyi bile istemiyordum. Cocukmda cocuk diye kendini parcaladi . Dedim adam cocuk istiyor demek ki bakacak ama nerdeee
Almadi alir mi hic rahat gezdiremez annecigini. Annesi cocuk bakinca yipraniyormus bakamazmis cocuk falan kendine iyi bakmaliymis.Çok geçmiş olsun. Çocukları yanına verseydin
O zaman lütfen bir bakici yardımcı tut. Yazık çocuklar aç kalmış bütün gunAlmadi alir mi hic rahat gezdiremez annecigini. Annesi cocuk bakinca yipraniyormus bakamazmis cocuk falan kendine iyi bakmaliymis.
anlamaz o anlamaz cunku o kapasiteye sahio biri degilBabaniza ALLAH rahmet eylesin, annenize de uzun omurler versin. İnsALLAH her sey gonlunuzce olur. Sinirden kotu hastaliklara yakalanmazsiniz insALLAH. Aile terapistine filan gitseniz ne guzel olur aslinda. Kocaniz belki hatalarini anlar ...
Allah ayrdimcin olsun cocuguna sifa versin rabbim. Beni yanlış anlama ama dört yasinda en büyüğü en küçüğü yedi aylik uc cocuk var ortada da sen yeni mi anladin bu adamın böyle olduğunu uc cocuk neden . Kendine acimiyorsun çocuklara acımalısın. Aile planlaması diye birşey var yani. Kocana da pes diyorum annesiyle küstüysen sen kuştun. Seni cezalandırmak için her gun kendi evlatlarını birakip anayla gezilmez ki insan sikilir bence. Madem evlenmeseydi de anasıyla gezseydi.Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var
Bende anlamiyorum bana cocuk cocuk diue yalvar yakar yaptirdi bu cocuklarj ve bir anda degisti adam. Tamam abnesi hep kotuydu zaten ama kocama ne ildu anlamiyorumAllah ayrdimcin olsun cocuguna sifa versin rabbim. Beni yanlış anlama ama dört yasinda en büyüğü en küçüğü yedi aylik uc cocuk var ortada da sen yeni mi anladin bu adamın böyle olduğunu uc cocuk neden . Kendine acimiyorsun çocuklara acımalısın. Aile planlaması diye birşey var yani. Kocana da pes diyorum annesiyle küstüysen sen kuştun. Seni cezalandırmak için her gun kendi evlatlarını birakip anayla gezilmez ki insan sikilir bence. Madem evlenmeseydi de anasıyla gezseydi.
Tutmuyorlar bakici canim kac kere soyledim ama esim annesinden korkusuna bakici tutmuyorO zaman lütfen bir bakici yardımcı tut. Yazık çocuklar aç kalmış bütün gun
Yalvarilarak çocuk mu yapılır bacım insan bir düşünür canına da yazık. Nasil yeteceksin üç çocuğa hele de koca man adam ayagina köstek olurken.Bende anlamiyorum bana cocuk cocuk diue yalvar yakar yaptirdi bu cocuklarj ve bir anda degisti adam. Tamam abnesi hep kotuydu zaten ama kocama ne ildu anlamiyorum
Bunlardan bu aileden kutulacagim gunu 4 gozle bekliyorumYalvarilarak çocuk mu yapılır bacım insan bir düşünür canına da yazık. Nasil yeteceksin üç çocuğa hele de koca man adam ayagina köstek olurken.
Canım kurtulmak için senin adım atman lazim bunlar üç çocugu sana doğurmuş üstüne hem de şartsız koşulsuz full rime bakıyorsun destek gormeden adma da ohh ne ala geziyor o senden kurtulur mu kurtulmaz sen kararını söyleyeceksin biraz korkacaklar kormazlarsa da kendielri bilir bosanir gidersin.Bunlardan bu aileden kutulacagim gunu 4 gozle bekliyorum
Evet hergun isten cikinca annesi bunu ariyor cagiriyor buda hergun gidiyor onla gezip tozup eve geliyor 9 da 10 da bazen. Ben cocuklarla evde tek ugrasiyorum zaten sinirlerim iyice bozuluyor. Annesi yapiyor bunlari hep ama kocam da asla sozunden cikmiyor onun. Kovuyorum gidiyor iki gun sonra geri geliyor cunku annesi yemek yapmaz utu yapmaz is guc yapmaz . Sadece yer icer gezer ortalikta. Lanet ve nefret ettim hepsinden.Gercek mi bu konu ya her gun nasil geziyolar canim ise guce gitmiyor mu bu adam ? En kotu buyugu de yollasaydin yaninda ... bir digeri ben boyle biseyi asla kabul etmezdim cok merakliysa yallah anasinin evine zaten tek bakiyosam ne cekicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?