- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ama bunları da yapmam gerekiyor. Yani çocuk olunca herşey daha zor olacak. Temizlik yemek düzenini oturtmam lazım. Ayrıca dini olarak bazı bilgilerde eksiğim çocuğuma öğretmem için önce kendim bilmem gerek. Annem burda birlikte sarma o sarıyorduk konuyu hızlıca açıp gittim o yüzden. Şimdi yazabiliyorum.Bu kadar yorma kendini de gözünü de madem hastasın. Kpss çalış sadece bence. Digerlerini ataninca yaparsin. Cok da gerekli degil. Azmini tebrik ederim ama canına acı yorma kendini.
Eşim biliyordu. Öyle kabul etti. Ama her ihtimale karşı kendimi garantiye almam gerek. O yüzden atanmam benim için çok önemli.Ben sey kısmını sormak istiyorum eski konunda gozume carpmamisti belki yazmissindir ama goz problemini esin de mi bilmiyordu evlenmeden önce?
Az biraz bilgim var çocuk gelişimi hakkında. Çoğu kıyafwti ve hastane çantasında olması gerekenler aşağı yukarı hazır. Tecrübem sıfır ama. Bebeklerle en büyük tecrübem misafirliğe gittiğim evde beş on dk kucağıma almak sadece.Bu konuyu kisisel gelisim bolumune tasitirsaniz gunluk olarak orada yazisabilirsiniz insanlarla , burada gerilerde kalir konunuz , nacizane tavsiyem
Ve madem dogum yaklasiyor onceligi cocuk gelisimi uzerine olan kitaplara verin derim , bence her anne adayi okumali , bilinclenmeli , cocuguna tek basina bakabilmeli
Simdiden bol sans , insallah tum hedeflerinizi gerceklestirirsiniz
İlk zamanlar destek olan olur inşallah, annen falan.Az biraz bilgim var çocuk gelişimi hakkında. Çoğu kıyafwti ve hastane çantasında olması gerekenler aşağı yukarı hazır. Tecrübem sıfır ama. Bebeklerle en büyük tecrübem misafirliğe gittiğim evde beş on dk kucağıma almak sadece.
Öyle olacak muhtemelen :)İlk zamanlar destek olan olur inşallah, annen falan.
Onun dışında herkes anne olurken bebek tecrübesi olmuyor, yani benimde öyleydi, o kısmını takma, kolay gelsin şimdiden.
Ama bunları da yapmam gerekiyor. Yani çocuk olunca herşey daha zor olacak. Temizlik yemek düzenini oturtmam lazım. Ayrıca dini olarak bazı bilgilerde eksiğim çocuğuma öğretmem için önce kendim bilmem gerek. Annem burda birlikte sarma o sarıyorduk konuyu hızlıca açıp gittim o yüzden. Şimdi yazabiliyorum.
Karanlıkta pek göremiyorum ve görüş alanım yaşım ilerledikçe daralıyor. Sarma sarıyorum da genelde başparmak kalınlığında oluyor. :)Sarma sarabiliosan masallahin var demektir :) ben yakını gorememeye basladim. Ne sıkıntın var bu arada gecmis olsun.
Olsun yahu, ben gören halimle öyle sariyorumKaranlıkta pek göremiyorum ve görüş alanım yaşım ilerledikçe daralıyor. Sarma sarıyorum da genelde başparmak kalınlığında oluyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?