Korku değil mahcubiyet duygusu..Ya Allah aşkına nolcak bayramdan sonra yıkatırsınız olur biter bu kadar korkuyorsanız söylemeyin
Çok hoşsunuz :) korku değil..çok mahcup oldum.Adı üstünde ÇOCUK
kv niz elinde av tüfegiyle geziyor olmalı bu kadar korkuya baska anlam veremedim
Kayınvalidenizin nesi oluyor ki oğlunuz?. Birşey demez. Benim misafirimin oğlu 5 yaşında işedi çekyata ne yapabilir ki kadın çoçuk bu. Benidd kaldırmamış sen gibi. Temizlemeye çalışmısş. Havlu serip geri yatırmış çocukları üstüne. Kızdım tek başına yorulmasına ve çoçukları islak yere geri yatırmasına. İçerde başka çektat vardı yatırırdım oraya. Neyse birşey olmaz korkmayın.Korku değil mahcubiyet duygusu..
Mahcup olursunuz normal ama çekinmeyin sonuçta onun torunu çocuk uyurken olmuş nasıl engel olcanızKorku değil mahcubiyet duygusu..
O kişilerden biri de benimBence bir yere gidildiğinde cocuk baya kendini bilene kadar yataginin altina musamba serilmeli. Çocuk bu ne olacağı belli olmaz biz büyükler bile atesten vs den kaçırabiliriz.
Çocuğun dötüne güven olmaz der eskiler o yüzden ince musamba sart. Carsaf makineye atilir yikanir ama yataga siniyor. Evlerde de alti musamba alez kullanılmalı. Hatta bizim içinde ter vs gecmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?