İşediği yer kadar ödeme yaptılarsaAy çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum ne yalan söyleyeyim arkadaşın 12 yaşındaki oğlu benim oturma odamdaki koltukta uyuyup oraya çişini yapmıştı öyle bozuldum ki anlatamam . Gece 3 te eşim koltuk silmişti onlar gidince . Bir sonraki gün de arkadaş sizin koltuklarınızı yıkatacağız diye zorla adam yolladılar koltuk yıkamacı ona çişli yeri tarif etmişlerkoltuğun oturma yerinin yarısını yıkayıp gitti 1 dk sürdü . Bayramdan sonra kv evine bi yıkamacı çağırıp yatağın tamamını güzelce yıkatın
Aynen öyle olmuş birde bana hava atıyorlardı koltuklarınızı yıkatacağız mühesseseden filan diye gördük ne olduğunuİşediği yer kadar mı ödeme yaptılarsa
Ay çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum ne yalan söyleyeyim arkadaşın 12 yaşındaki oğlu benim oturma odamdaki koltukta uyuyup oraya çişini yapmıştı öyle bozuldum ki anlatamam . Gece 3 te eşim koltuk silmişti onlar gidince . Bir sonraki gün de arkadaş sizin koltuklarınızı yıkatacağız diye zorla adam yolladılar koltuk yıkamacı ona çişli yeri tarif etmişlerkoltuğun oturma yerinin yarısını yıkayıp gitti 1 dk sürdü . Bayramdan sonra kv evine bi yıkamacı çağırıp yatağın tamamını güzelce yıkatın
Hahahha ah bilsem ah çocuğun böyle bir sorunu varmış ben o zaman 8 haftalık filan hamileydim aylardan Ramazan gece 3 e kadar oturdular çocuk uyudu tabi böyle birşey oldu . Çocuğun sağlık sorunu olabilir bundan doğal birşey yok o zaman o saatte kadar benim evimde oturmasaydılarYok artık yaaaaaa bu insanlar neden böyle
Esyaya deger veriyorsa birakin kizssin sizde verin cevabini parasi neyse verim yikatim de kontagida kesKızlar ne yapcam bilmiyorum.kayinvalidemlerin misafir yatağı vardı,orada yatiyorduk.oglum biraz yorucu gün gecirdi ama yatağa çiş yapacağını tahmin edemedim.hic yapmazdı yavrum.egece bir uyandimki baya çiş yapmışçamaşır suyuyla sildim.ne yapacağımı bilemedim.okadar utanıyorum ki ben bunu kayinvalideme nasıl söyleyeceğim.eminim çok bozulacak.cok huylanir rahatsız olur.şuan uyuyamiyorum.acaba diyorum sabaha kadar kurur hiç bişey olmamış gibi mi yapsam diyorum sonrada ya söylememek olmaz soyleyim diyorum.soyledigimde çok bozulacak napcam (
Tabi iz olur . Söylemeyecek bir şey yok yani tabi bezi yeni bırakmış çocuk muydu önlem alman gerekirdi. Büyük çocuksa yaptıysa nereden bileceksin babaannesi sonuçta bunun için surat asarsa da bir daha kalmazsınAArkadaşlar..sildigim yerle beraber baya bir kocaman yuvarlak iz var.sarı kontur çekilmiş kocaman yuvarlark bir desen düşünün.ben soylemezsem bile yatağı cevirmedigim müddetçe kesinlikle anlayacak.soylemek zorundayim.yataği halı yıkamacı tarzı yerlere yikatma teklifinde buluncam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?