- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 108
- Konu Sahibi Hayatbahane
Boşanın gitsin, yeniden evlenirsiniz sizin de çocuğunuz olur. Böylesine zaman kaybetmeyine değmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence şöyle olmalı. Evlat edilebiliyorsa edinilmeli. Yani ebeveynlik isteniyor ve yeterli güçte hissediyorsak tabi. Bu durumda değilsek de razı olunmalı ebeyn olunamayacağına. Bu kadar.Hayir tabi ki, senin cocuk sahibi olma ihtimalin yok degil ki. Benim soyledigim durum cocuk sahibi olmalari fizyolojik olarak tamamen imkansiz olanlar icin gecerli. Karsi tarafa bir secim sansi taninmali
Çok da iyi anlaşamıyormuşsunuz demek ki.. Bu nasıl bir kafadır anlam veremedim ya boşanalım ya gelecek eşi kabul et ne demek..?? Terbiyesizlik bu.. Hatta ahlaksızlık..8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Ben kurumlardan evlat edinmeye de karsi degilim. (Hatta bizim fikirlerimiz cok benzer sizinle ama bu konuda ters dustuk.) amaaaa bir kadin icin hamilelik de cok farkli bir his degil mi? O tekmeleri hissetmek, kendin tasima istegi??? Erkekler bunu anlamayabilir ama kadinda bir rahatsizlik yoksa bu hisleri de tatmak istiyor olabilir, ki bu da en dogal hakki
Ben biliyorum, 2 cocugum var benimbunlar hep öğreti. hamilelik nasıl farklı bir his yada tekmeleri hissetmek.. insan bilmediği şey için nasıl farklı bir his diyebilir ki.
Bakis acisi, katilamiyorum sana bu seferBence şöyle olmalı. Evlat edilebiliyorsa edinilmeli. Yani ebeveynlik isteniyor ve yeterli güçte hissediyorsak tabi. Bu durumda değilsek de razı olunmalı ebeyn olunamayacağına. Bu kadar.
Ben biliyorum, 2 cocugum var benim![]()
cocugunuz olabılır ama benımde 7 sene olmadı..aılesımı yoksa kendısımı ıstemıyor sızıSebepsiz infertilite
İki taraf icin de normal dedim ve suc demedim bunu suc olarak gormuyorum, sebep dedim.ama kadın için söylediniz. tekmeleri hissetmek farklı diye çocuğu olmayan bir kadın için söylediniz yani.
kadın suç adamdaysa boşanabilir normal dediniz ya.
Olma, ben sana yarin uykulu olmayan halimle anlaticam, o zaman anlayacaksin neyi kastettigimi. Su an cumleleri toparlayip yazmaya kalksam manastan hallice olurŞaşkınım.![]()
Ben biliyorum, 2 cocugum var benim![]()
Şu hassas konuda, şu 8 Mart da, konunun hassasiyetine, konu sahibinin şu anki panik atak durumundaki aşırı hassasiyetine, günün anlam ve önemine yakıştıramadım bu gülücüklü mesajı kusura bakmayınız lütfen değerli konu sahibi. Allah ailenizle sonsuz mutluluklar versin, size de, herkese de. Kesinlikle 1 gram kötü niyetiniz olmadığından eminim ancak empati katsayımızı da biraz hesaplasak mı acaba? Kaldı ki diğer üyeye katılıyorum; siz yaşadığınız için o duyguyu ussallaştırma ve daha bir yüceltme amacındasınız. Zaten yaşamayanlar nereden bilebilir ki? Size yanıt veren üyemizin yorumu bence yerinde olmuş.Ben biliyorum, 2 cocugum var benim![]()
Nikah metninden iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta laflarini kaldiralim o zaman. Bastan da konusalim. Cocuk olmazsa ayrilacagiz diye. Bilelim de yani..Hakli sayilmaz mi? Acikcasi cocugum olmasa ayrilmayi ben teklif ederdim. Herkesin anne-baba olmak hakki. Benim teklifimi kabul ederse de hic bozulmazdim, bu hakki onun elinden alamam. Esiniz de muhtemelen sizden teklif bekledi, gelmeyince kendisi soyledi. Cok uzgunum ama hayat boyle bir sey
Tamam yarın bence bunu geyikte açalım. Diğer arkadaşlar da katılsın. Sen tek biz hepimiz.Olma, ben sana yarin uykulu olmayan halimle anlaticam, o zaman anlayacaksin neyi kastettigimi. Su an cumleleri toparlayip yazmaya kalksam manastan hallice olur![]()
İki taraf icin de normal dedim ve suc demedim bunu suc olarak gormuyorum, sebep dedim.
Hangi cocugu olmayan kadin hamilelikte bebegin tekmelerini merak etmiyor? Yahu ben hamileyken hic yuzemedim nasil bir his acaba diye merak edip doguma iki gun kala yuzmeye gitmis insanim. İnsaniz, fizyolojik olarak bu kadar degisime sebep olan seyleri illa ki merak ediyoruz. Olayin hormonal boyutuna deginmiyorum bile
8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Benimde bebeğim var yeni doğum yaptım ama hiç çocuğum olmasa bile düşününce bile içinizde bir canlı ve sizi tekmeliyor falan.. Bu sıradışı ve oldukça farklı geliyor zaten kulağa.. Yaşamaya gerek yok bence daha önce yaşamadığımız herşey bizde farklı hisler uyandırır zaten.. Hele bir de bu içimizdeki bir canlı tekmesiyseama kadın için söylediniz. tekmeleri hissetmek farklı diye çocuğu olmayan bir kadın için söylediniz yani.
kadın suç adamdaysa boşanabilir normal dediniz ya.
evet ıyı gunde ve kotu gunde bırbırımızı yanlız bırakmayacagımıza yemın edıyoruz degilmi..haklısınızNikah metninden iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta laflarini kaldiralim o zaman. Bastan da konusalim. Cocuk olmazsa ayrilacagiz diye. Bilelim de yani..