Söylenecek çok söz var da bu platform kaldırmaz o sözlerimi ondan diyemiyorum.
Damızlık hayvan belledi galiba seni, beyefendi muhtesem kiymetli spermlerini gelecek nesillere aktarabilmek icin uygun damızlık eş arayısına girmis bile!
Ben olsam bana bu hakareti eden adamın yüzüne tükürür, kaybolan 8 yılımın uğruna üzülürdüm..
O iğrençlikle geçen 8 yıl..
Ona adanmiş 8 yıl..
Saç baş yoldurur.
Keşke onun çocuğu olmasaydı da siz aynı teklifi ona yapsaydınız..
Kendi teklifini normal karşılayan şeref yoksunu, siz böyle bir teklif yapınca adınızı namussuz koyar belki de canınıza kast ederdi dimi? Iste adaletsizlik budur , iste bu tip zihniyetlerin oksijen israflarının karakteri bukadardır.
"Ama herkes cocugu olsun ister, bu insanin dogasinda var, adam hakli, bak senin bile cocugun olmus " bla bla bla bana yükleneceklere simdiden cevap vereyim.
Herşeye saygı elbet cocugu olsun ister insan.
Bunu hoş karşılayabilirsin.
Ama 8 yıl aynı yastığa baş koyduğu kadını da mal gibi sırf cocuk olmuyor diye kapı onüne koyup, "gitmezsen üstüne kuma gelir" değindirmesi yapan bir sıgıra karşı saygı duyulmaz , git başka yerde otla denir!
Adam gibi adam, cocuk olmuyorsa evlat edinir , yetimhaneler bir sürü sevgi bekleyen minik kalple dolu! Anne baba olmak sadece doğurmak demek degil!
Veya boşanmak istediğini daha düzgün bir üslupla söyler karşindaki insanin onurunu kırmadan. Yaralı yerine dokunmadan.. üzmeden.
Arkana bile bakmadan boşan.
Tek tavsiyem bu.
Üzülmene dahi gerek yok aksine rabbine şükret bu iğrenç mahluğun varlıgından arındırdı seni diye..