Cocuğum olmadigi icin eşim boşanmak istiyor

Sebepsiz degil o infertilite. Bunu eşine teklif eden adam eşini sevmiyordur. Bırak gitsin. Seni seven senin de sevdiğin biri girer inşallah hayatına da çocuğun da olur. Gayet de mutlu olursun

Eşine sahip çıkamayan ve kapı dışarı eden adam çok istediği çocuğa nasıl sahip çıksın?Böyle adamların nesillerinin devam etmemesinde ve rezil genlerini aktaramamalarinda da bir hayır var.Boşan bacım emin ol Allah sana daha iyisi verecektir.Kendisine de damızlık birini bulsun bu insan olamamış bu varlık.Seni insan gibi gören biri ile sana saygı duyan biri ile mutlu olursun umarım.Ayrıca o adamın derdi çocuk değil cinsel hayatını kendince renklendirmek,aldaltmak için izin alıyor,kılıfını da uydurmuş bırak gitsin.

Son düzenleme:
Ne güzel iste çok şanslısınız. Ya çocuğunuz olsaydı da bu adamla hayata devam edecek olsaydınız?

Bizim de 6 sene olmadı.En son tüp bebekle hamileyim.Ama ben bu süreçte eşime ayrılalım dedim.Baba olma hakkını elinden alamam dedim.O da ben çocuğum olacaksa senden olsun isterim Yoksa eksik olsun dedi.Evet eşiniz belki çocuk istiyor,baba olmak istiyor.Ama başka kadını kabul et demesi çok çirkin.Sanırım çocuğum olsun da kimden nasıl olduğu farketmez kafasında bir insan.Hayatınızda olmayı haketmiyor..
Hikayeniz ne çok şey kattı konu sahibine bilseniz .

Adam gözden çıkarmış seni ki böyle bir şeyle gelmiş karşına dahada hayır gelmez bu adamdan doğurmakla ana olunmaz baba olma isteğini anlarım ama gerçekten sevse evlatlık düşünelim diyebilirdi

Eşiniz evet baba olmak isteyebilir ama tarzı çok iğrenç.
Bence bebegim olmadı diye yuvam yıkıldı diye üzülme. Rabbimin vardır bir bildiği. Adamın gerçek yüzü ortaya cikmiş. Sebepsiz infertilite olup bebeği olan çok kişi var. Bundan sonra iyi insanlarla karşılaştirsın rabbim.

8 yillik evliyim cocugum olmadigi icin esim bosanmak istedi .yada gelecek esi kabul et dedi .kabul etmedim.bana akli verebilir misiniz cok zor bir surec.normalde cok iyi anlasiyorduk.illa baba olmak istiyor...
Aynı şeyi 16 yıllık evliliğimi sonlandırmayla yaşadım .Oda boşanmaktan ziyade ikinci eş fikrini bana belirtmişti .Yıllarca tedavi denedik olmadı .Hakkınızda hayırlısı ancak gerçekten çok zor bir durum .Kuzeniyle ayrılsakta telefonlaşıyorduk .O söyledi bir oğlu bir kızı olmuş.Siz tedavi yöntemlerini denedinizmi?

Aynı şeyi 16 yıllık evliliğimi sonlandırmayla yaşadım .Oda boşanmaktan ziyade ikinci eş fikrini bana belirtmişti .Yıllarca tedavi denedik olmadı .Hakkınızda hayırlısı ancak gerçekten çok zor bir durum .Kuzeniyle ayrılsakta telefonlaşıyorduk .O söyledi bir oğlu bir kızı olmuş.Siz tedavi yöntemlerini denedinizmi?
😔Siz nasılsınız

😔Siz nasılsınız
Sekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım .Çok zor şeyler yaşadım .Kendi kendimi cezalandırdım çok uçlarda yaşadım .Unutabilmek yaşadığım acıyı dindirmek için .Çok zor inanın erkeklerden nefret eder hale geldim .Bazılarından intikam aldım .İnsan büyük bir acıyla ne kadar değişebilirmiş yaşadım .Şu an evliyim eşiminde ikinci evliliği bir kızı var annesinde .Durumumu anlattım çocuk istiyorsan olmuyor ve bu yüzden boşandım diye kabul etti .Benim de imtihanım buymuş anne olamamak .Bir zaman sonra kabulleniyor insan .Elinden bir şey gelmeyen bir konuda kabullenmekten başkaca bir seçeceği kalmıyor insanın .

Sekiz sene sonra ikinci evliliğimi yaptım .Çok zor şeyler yaşadım .Kendi kendimi cezalandırdım çok uçlarda yaşadım .Unutabilmek yaşadığım acıyı dindirmek için .Çok zor inanın erkeklerden nefret eder hale geldim .Bazılarından intikam aldım .İnsan büyük bir acıyla ne kadar değişebilirmiş yaşadım .Şu an evliyim eşiminde ikinci evliliği bir kızı var annesinde .Durumumu anlattım çocuk istiyorsan olmuyor ve bu yüzden boşandım diye kabul etti .Benim de imtihanım buymuş anne olamamak .Bir zaman sonra kabulleniyor insan .Elinden bir şey gelmeyen bir konuda kabullenmekten başkaca bir seçeceği kalmıyor insanın .
Evliliğiniz de umarım çok mutlu olursunuz.
Hak ettiginiz değeri bulursunuz

Başanma davasi acacam boyle bir durumla karsilasan var mi .ve ne yaptiniz bu suurecte
Haklarınızı alın. İsteyince çirkinleşecektir, o çok iyi anlaştığınız eşinizi tanırsınız böylelikle. Bana ya boşan ya da üstüne kadın getireceğim diyen herifte çöpümü bırakmam, isterse bi taraflarını yırtsın.

Insan illa bebek icin evlenmez.

Ruh esini bulursun, ömürlük yoldaş, hayat arkadası olursun.
Esiniz cocuk icin baska bir kadini dusunebiliyorsa zaten kökten bir sıkıntı var. Salın ipini gitsin.

Bu saatten sonra ikinci kadini getirmese ne olur? Laf agizdan cikmis bir kere... Yarim saat sonra hamile oldugunu ögrensen ne olur? Bu adam degmez.

Back
X