Çocuğum olmadığı için kusurlusun diyen eş!!!

25 yaşındayım o ise 34. Evlenir evlenmez çocuk istemeye başladık . Hep ona odaklandık.

Canım sen daha çok çok gençsin , kendi düşünsün , sakın hayatını karatma , hayatına sana gerçekten değer verecek birine çocuk ver , Allah seni ödüllendirmiş zaten bu adamdan çocuk olmamasıyla

ve bütün zor kisimlarini atladık sadece 3 bin TL verecek ve bizim için sorunlu değil iyi bir arabaya biniyoruz yeniden deneyecez.ev kira değil kazancı iyi ve altinlarimiz var. Ama maddi gücüm yok diyor bana. Bana yok ama arkadaşına var
Altınlarınız nerde? Bırakmayın bu pisliğe.

Ya bacım bak, bizim de 2 senedir sebepsiz yere çocuğumuz olmuyor. Ben 29’um, eşim 30. Kimsede “KUSUR” olmamasına rağmen Çok ağladım, çok üzüldüm ama eşim bir gün bana dedi ki “ben seni sevdiğim için seninle evlendim. Çocuğumuz olmasa da olur” şimdi en büyük destekçim eşim. Onun ailesinden bana bir muhabbetin ortasında “istersin ama Allah da böyle vermez işte çocuk” diyen danalar bile oldu. Eşim o insanlarla görüşmeyi kesti. He kocam da istiyor çocuğumuz olsun diye ama olmasa da olur diyor. Bir kere çocuk yüzünden kavga yapmadık, bir kere bana kırıcı bir laf etmedi. Çünkü normal olan bu. Ha bir de evim kira, düğünümüzü kendimiz yaptık, borcumuz fazlasıyla var ve şu an tüp bebeğe ayıracak param dahi yok. Keşke 3 bin TL olsa da ben de bir şeylere başlasam... Sizin yaşadığınız normal değil.

Polikistik över var..ve hiç bir doktor demedi ki senin çocuğun olmaz . Biraz gayret gerekiyor biraz da inanç. Ki aynı sorun gorumcemdede var ama nasip ya işte evlenir evlenemez kaldı o. .
Polikistik over hamile kalmaya engel değil ki, eşinde sorun olmasın?

Ne çocuk sahibi olmak bir meziyet ne olmamasi kusur.
Çünkü bizim elimizde değil bu hiçbir şekilde.
Tıbben bir sorun olmamasına rağmen çocuk sahibi olmayanlar da var. Çünkü Ol demeden olmuyor.

Size kusurlusun , sabrediyorum diyen adam beyni, kalbi kusurlu. Belli ki zaman ilerlese yine çocuğunuz olmasa sıkıntı çıkartacak sürekli. Bu zihniyette birinden eş olmaz.

İnsanı en hassas yerinden eşinin vurması berbat bir durum. Durduk yere mi söyledi bunu. Yani kolay kolay affedilecek bir şey değil yerinizde olsam napardım bilemedim ama çok kırılırdım ve bir daha o kişiye karşı hislerim olmazdı sanırsam

Ya bacım bak, bizim de 2 senedir sebepsiz yere çocuğumuz olmuyor. Ben 29’um, eşim 30. Kimsede “KUSUR” olmamasına rağmen Çok ağladım, çok üzüldüm ama eşim bir gün bana dedi ki “ben seni sevdiğim için seninle evlendim. Çocuğumuz olmasa da olur” şimdi en büyük destekçim eşim. Onun ailesinden bana bir muhabbetin ortasında “istersin ama Allah da böyle vermez işte çocuk” diyen danalar bile oldu. Eşim o insanlarla görüşmeyi kesti. He kocam da istiyor çocuğumuz olsun diye ama olmasa da olur diyor. Bir kere çocuk yüzünden kavga yapmadık, bir kere bana kırıcı bir laf etmedi. Çünkü normal olan bu. Ha bir de evim kira, düğünümüzü kendimiz yaptık, borcumuz fazlasıyla var ve şu an tüp bebeğe ayıracak param dahi yok. Keşke 3 bin TL olsa da ben de bir şeylere başlasam... Sizin yaşadığınız normal değil.
O kadar haklısınız ki. İşte bizdeki sorun aramızda bağ yok. Çok çabaladım ama bilmem yaş farkından bilmem artık görücü usulü den mıdır. Çok nişanlı kalmadık hemen evlendik 3 ayda. Doğru düzgün görüşmedik falan. Ne yaptım.nasil evlendim.biomiyorum. tanıdıkça severim dedim heralde aynı memleketteniz. Tanidikkarda güvendim heralde bilmiyorum

Arkadaşım yanlış anlama ama hata sende.
Adamın koluna sarılıp çocuğun olmadığı için özür dilersen tabikide en ufak şeyde alır kafana kakar.
Sen kendini zaten kusurlu görüyorsun, ondan tekrar duyunca mı ağrına gitti? Önce bu düşüncenden sıyrıl. Bu değil başka adamla da evlensen de ilerde bu lafları duyabilirsin yapma bunu kendine.
Bende pcoluyum. Bir kere bile eşimden özür dilemedim. Aaa ne dileyecekmişim. Nasipse olur ya da olmaz.

İnsanı en hassas yerinden eşinin vurması berbat bir durum. Durduk yere mi söyledi bunu. Yani kolay kolay affedilecek bir şey değil yerinizde olsam napardım bilemedim ama çok kırılırdım ve bir daha o kişiye karşı hislerim olmazdı sanırsam
Altını istedi arkadaş inin istedgini söyledi . Bende dedim ki bana 3 bin TL yok ama rkadasina var dedim. Maddiyati bahane edip tekarar denemiyorsun ama arkadaşına ne zamana geleceği belli olmayan bir para vermeyi dusunuyorsun dedim.sonra bana sen kusurlusun bilmem ne diye başladı. Elinden egeleni yapmıyorsun falan dedi yemedgim.macun ot kalmadı hepsini denedim kilo vermek içinde ayrı bir çaba gösteriyorum.

Allah tez zamanda nasip etsin hayırlsıyla inşl. Bizimde 7 yıldır olmadı sorun bendeydi. Sağ olsun eşim hiç bir zaman demedi hep destek oldu.Ama insan oğlu bazen gaflete düşebilir. Sürekli bir şekilde söylüyorsa tabiki iyi düşünüp ona göre karar vermeniz sizin için daha hayırlısı olur.

Arkadaşım yanlış anlama ama hata sende.
Adamın koluna sarılıp çocuğun olmadığı için özür dilersen tabikide en ufak şeyde alır kafana kakar.
Sen kendini zaten kusurlu görüyorsun, ondan tekrar duyunca mı ağrına gitti? Önce bu düşüncenden sıyrıl. Bu değil başka adamla da evlensen de ilerde bu lafları duyabilirsin yapma bunu kendine.
Bende pcoluyum. Bir kere bile eşimden özür dilemedim. Aaa ne dileyecekmişim. Nasipse olur ya da olmaz.
Haklisiniz ne diyeyim.cok ayri bir psikolojiye girdim.ondan sonra evlenen kardeşlerinin arkadaşlarının hep çocuğu oldu falan o bı eksik kaldı ya iste. Ama dedigin gbi benimde yaptgim.normal değil.

O kadar haklısınız ki. İşte bizdeki sorun aramızda bağ yok. Çok çabaladım ama bilmem yaş farkından bilmem artık görücü usulü den mıdır. Çok nişanlı kalmadık hemen evlendik 3 ayda. Doğru düzgün görüşmedik falan. Ne yaptım.nasil evlendim.biomiyorum. tanıdıkça severim dedim heralde aynı memleketteniz. Tanidikkarda güvendim heralde bilmiyorum
Bazen insanın eli kolu bağlanıverir öyle. Olsun, her şey geçer. Her şey insanlar için. Sen hiç üzülme. Senin hatan, kusurun, kaybın yok.

Çalışıyor musun? Çalışıyorsan ne mutlu ama İşin yoksa mutlaka bir işe gir, kendi ayaklarının üzerinde dur. Kimseye muhtaç değilsin. O hıyar evde yokken git evden eşyalarını topla, bir daha da suratını mahkemede bile görme. Ömür geçirmek için, koca diye alıyorsun yatağına sonra böyle bir şey çıkıyor. Çok haklısın, benim de midem almazdı bir daha aynı yatakta uyumayı.

Daha genceciksin, hiçbir şey için geç değil.

Polikistik over hamile kalmaya engel değil ki, eşinde sorun olmasın?
Yaji normal.cikti onun ama PCO olan biri içinde yeterli gelmez dedi ilaç kullanmasini tavsiye etti kilo vermesini ve sigarayı bırakmasını da . Ama yaptım hayir. Ama benim veremedigim bir kaç kilo ona battı benimm adim.cabalamiyor oldu..

Haklisiniz ne diyeyim.cok ayri bir psikolojiye girdim.ondan sonra evlenen kardeşlerinin arkadaşlarının hep çocuğu oldu falan o bı eksik kaldı ya iste. Ama dedigin gbi benimde yaptgim.normal değil.

Eksik kaldıysa vardır Allahın bi bildiği. Belki o nasipsiz de ondan olmuyordur bebek. Aha şu forumda pco olup bebeği olan 3bin kadın gösterebilirim. Belki başkasıyla evlensen hemen çocuğun olcak senin, belki adama Allah çocuk yazmadı. Kendini hiç suçlama hiçbir şey için.

Bazen insanın eli kolu bağlanıverir öyle. Olsun, her şey geçer. Her şey insanlar için. Sen hiç üzülme. Senin hatan, kusurun, kaybın yok.

Çalışıyor musun? Çalışıyorsan ne mutlu ama İşin yoksa mutlaka bir işe gir, kendi ayaklarının üzerinde dur. Kimseye muhtaç değilsin. O hıyar evde yokken git evden eşyalarını topla, bir daha da suratını mahkemede bile görme. Ömür geçirmek için, koca diye alıyorsun yatağına sonra böyle bir şey çıkıyor. Çok haklısın, benim de midem almazdı bir daha aynı yatakta uyumayı.

Daha genceciksin, hiçbir şey için geç değil.
Malesef çalışmıyorum. ailem.koyde oturuyor .çalışmamda çok mümkün gözükmüyor ama deneyeceğim . Ne olur biter bilmiyorum kendime yeni bir hayat kurmaya çalışacağım.

Başlıkta da belirttgim gbi eşim çocuğum.olmadigi için bana kusurlusun sana bu zamana kadar sabrettim dedi. Kavga ettik çıktım geldim babamın evine. Bu saatten sonra bu adamdan eş olurmu siz olsaydiniz ne yapardınız. ?

Ayrılırdım, beni hayat arkadaşı değil de, sadece doğum aracı olarak gören bir adam ile bir ömür geçiremezdim.
Hayatta herşey olur, insanlar çocuk sahibi olamazlar, sakat kalabilirler, koca bir ömürde akla gelmedik şeyler yaşanır.
O size eş olmaz bu saatten sonra, çünkü onun sizinle geçirmek istediği ömür çocukla olduğu zaman bir ömür.
Çocuk yoksa sizin de değeriniz yok, mantelitesi bu maalesef.
Sizi kırmak ya da üzmek için söylemiyorum bunları, sizde hiç bir sorun ve hata yok.
Eşinizde maalesef aşılamayacak bir fabrika hatası var.
Öküz gelmiş öküz gider.

Tavsiyem, en doğrusunu yapmışsınız baba evinize gitmekle.
Siz bir kadınsınız, kadınlıkta sadece çocuk doğurmaktan ibaret değil.
Sakın moralinizi bozmayın, kendinizi değersiz hissetmeyin.
İnanın bu hayatta değer bilen insanlar var, sevgisiyle insanı hayrete düşürenler var.
Böyle bir adam ile ömür zaten geçmezdi.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Bu okuduğum şaka mı? Allah size bu eşten dolayı nasip etmiyor bence. KUsura bakmayın bi laf vardır yamuk şeylerine adriana lima arıyor erkekler.
Sürekli kiloma laf eder . Eleştiri beni kendinin baya baya kilosu var yani zayıf falan değil. Geriye dönüp bakıyorum da benimm için 4 yıl çok zor gecmiss

Back
X