• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğum olmuyor :( fikirlerinize ihtiyacım var

:KK1: Merhaba arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim... 1 yıllık evliyken başladı Dr. Hastane stresimiz. İnanın çok Dr. Çok hastane gezdik. En sonunda profesör bulduk ve sebebi o buldu. Eşimin sperm sayısında düşüklük ve en önemlisi Morfolojisi çok düşük %1 çıktı. Morfoloji sperm şekil bozukluğu. İlaç tedavisine başlandı. İlaçlarla %1 den %3 e çıktı. Dr.umuz önümüzdeki ay tekrar çağırdı sonuca göre bir karar vericek. Ya ilaçlara devam yada aşılama,tüp bebek. Ayrıca bende bir sorun yok. İnanın tüp bebek tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu biliyorum kendiliğinden olsun istiyorum. Bu tedavi süreci benide eşimi de çok yordu... :KK14::KK14: :KK43: kızlar aranızda eşinin Morfolojisi düşük olup bebeği olan varmı yani illa tüp bebek mi yaptırmalıyım. Doğal tedavi uygulayan varmı? Ayrıca eşim sürekli ilacın yanında keçiboynuzu özü tüketiyor

Canım haznedar da medicana hastanesinde düzgün bey var. kesinlikle tavsiye ediyorum kimi duysam hep olumlu sonuç aldı

Güzel dileklerini ve güzel temiz dualarınız için hepinize çoook teşekkür ederim :KK61::KK61: buraya yazmak böyle güzel insanlarla dertleşmek biraz olsun rahatlattı. Rabbim hepinizin gönlünden geçen muradı versin:KK61:

Canım haznedar da medicana hastanesinde düzgün bey var. kesinlikle tavsiye ediyorum kimi duysam hep olumlu sonuç aldı
ve bir tanıdığımda eşinin sperm sayısı %0 çıkıyordu onlara da tedavi uygulanıyor hücre tedavisiyle bebekleri olacak. umudunu kaybetme %3 sizin ki

Merhabalar;
Benimde eşimle ilgili problemler çıkmıştı.Bütün değerler çok düşüktü.
Hatta Zeynep Kamildeki tüp bebek kliniğinde olan doktorun özeline gittik o %1-2 lik dilimdesiniz.Aşılama bile değil direk tüp bebek dedi.
Neyse eşim tedavi oldu + keçi boynuzu kürü uyguladık.Normal yolla hamile kaldım.Lakin bebek için olduğunu kafadan silip atmak gerek.Kadıköy de Hüseyin KÖSEOĞLU isimli doktor çok yardımcı oldu.Mesi kadın sağlığı kliniğinde.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.

Rabbim senin ve benim gibi isteyen herkesi bekletmeden versin inşallah.
Bu gün olur yarın olur derken evliliğimde 9. senenin içindeyim :( çeşit çeşit tedaviler, otlar kürler şifalı sular, dualar. ne duyduysam yaptım.Zamanı gelmeyince biz ne yaparsak yapalım olmuyor işte. İnanıyorum ki Rabbim bir gün bizim içinde Ol diyicek ve olucak.
Ayrıca doktorların imkansız dediği kişiler bile hamile kalıyorken sen neden ümitsizliğe düşeceksin ki, sen tedavine devam et yinede ama hiç belli olmaz bu yolda ilerlerken bir anda gelir bebeğin:anneadayı:

Rabbim senin ve benim gibi isteyen herkesi bekletmeden versin inşallah.
Bu gün olur yarın olur derken evliliğimde 9. senenin içindeyim :KK43: çeşit çeşit tedaviler, otlar kürler şifalı sular, dualar. ne duyduysam yaptım.Zamanı gelmeyince biz ne yaparsak yapalım olmuyor işte. İnanıyorum ki Rabbim bir gün bizim içinde Ol diyicek ve olucak.
Ayrıca doktorların imkansız dediği kişiler bile hamile kalıyorken sen neden ümitsizliğe düşeceksin ki, sen tedavine devam et yinede ama hiç belli olmaz bu yolda ilerlerken bir anda gelir bebeğin:anneadayı:
9 sene... sabrınI da veriyor dimi Rabbim. Bir arkadaşımın da 8 sene sene olmadı. Şimdi aşılama yla ikizleri var. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canımcım. Her şerde vardır bir hayır... :(

Amin inş
Merhabalar;
Benimde eşimle ilgili problemler çıkmıştı.Bütün değerler çok düşüktü.
Hatta Zeynep Kamildeki tüp bebek kliniğinde olan doktorun özeline gittik o %1-2 lik dilimdesiniz.Aşılama bile değil direk tüp bebek dedi.
Neyse eşim tedavi oldu + keçi boynuzu kürü uyguladık.Normal yolla hamile kaldım.Lakin bebek için olduğunu kafadan silip atmak gerek.Kadıköy de Hüseyin KÖSEOĞLU isimli doktor çok yardımcı oldu.Mesi kadın sağlığı kliniğinde.
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
Amin inş. Herşeyin bir zamanı var...

:KK1: Merhaba arkadaşlar.. 3 yıllık evliyim... 1 yıllık evliyken başladı Dr. Hastane stresimiz. İnanın çok Dr. Çok hastane gezdik. En sonunda profesör bulduk ve sebebi o buldu. Eşimin sperm sayısında düşüklük ve en önemlisi Morfolojisi çok düşük %1 çıktı. Morfoloji sperm şekil bozukluğu. İlaç tedavisine başlandı. İlaçlarla %1 den %3 e çıktı. Dr.umuz önümüzdeki ay tekrar çağırdı sonuca göre bir karar vericek. Ya ilaçlara devam yada aşılama,tüp bebek. Ayrıca bende bir sorun yok. İnanın tüp bebek tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu biliyorum kendiliğinden olsun istiyorum. Bu tedavi süreci benide eşimi de çok yordu... :KK14::KK14: :KK43: kızlar aranızda eşinin Morfolojisi düşük olup bebeği olan varmı yani illa tüp bebek mi yaptırmalıyım. Doğal tedavi uygulayan varmı? Ayrıca eşim sürekli ilacın yanında keçiboynuzu özü tüketiyor
Canım allah doğaya Derdimizin dermanlarini vermiş fakat biz insanlar ilaçlarla vücudumuzu mahfediyoruz şimdi esinle git bi baharatciya keciboynuzu var ondan alın esin hergun yesin senin rahmininde temiz olması gerekiyor iltihap kis vs bunlardan temizlenmesi gerekiyor bunun içinde mesaj at bi kür yazacam allahın izniyle hamile kalirsin bırakın bu doktorlar felan

Canım allah doğaya Derdimizin dermanlarini vermiş fakat biz insanlar ilaçlarla vücudumuzu mahfediyoruz şimdi esinle git bi baharatciya keciboynuzu var ondan alın esin hergun yesin senin rahmininde temiz olması gerekiyor iltihap kis vs bunlardan temizlenmesi gerekiyor bunun içinde mesaj at bi kür yazacam allahın izniyle hamile kalirsin bırakın bu doktorlar felan
Eşim baştan beri keçiboynuzu nun suyunu soğuk presini tüketiyor... Bende o konuda çok şükür hiç bişi yok.

9 sene... sabrınI da veriyor dimi Rabbim. Bir arkadaşımın da 8 sene sene olmadı. Şimdi aşılama yla ikizleri var. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canımcım. Her şerde vardır bir hayır... :KK43:

Amin nerde varsa versin inşallah.
İsyan edip sonrasında tövbe ettiğim zamanlarda oldu malesef. Rabbim sabrını veriyor vermesine de çevremizdeki insanlar o sınırı zorluyor bazen. Bende bu ay tekrardan aşılama olucam, aşılamadan ümidim yok zatende işte prosüdür gereği tüp bebek için mecbur.

Back
X