- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Göstermiş ama eşimin o zamanki değerleri biraz daha iyiydi. Şimdi daha kötü ama tüp bebek doktoru nedense bize birkaç iyi sperm yeter diyorLabaratuvar sonuçlarını göstermiştir ona da . Eğer bu konu sizi rahatsız ediyorsa eşinizle açık açık konuşun
Ay gene üzgünüm ama dogru diyo, yani adami havucla falan darlamayin bence, sorun ondan kaynaklandigi icin psikolojik baski altinda hissediyor sanirim kendini böyle, bu islerde moral de cok onemli inanın, ve kafayi biraz rahatlatmak bu konuda.Göstermiş ama eşimin o zamanki değerleri biraz daha iyiydi. Şimdi daha kötü ama tüp bebek doktoru nedense bize birkaç iyi sperm yeter diyor
Ben sizi çok iyi anladım aslında başka şansımız varsa onu da değerlendirelim diyorsunuz haklısınız birşey diyemiyorum size de. O zaman sanki orta yol olarak üroloji uzmanı da olan bir tüp bebek merkezi bulsanızGöstermiş ama eşimin o zamanki değerleri biraz daha iyiydi. Şimdi daha kötü ama tüp bebek doktoru nedense bize birkaç iyi sperm yeter diyor
Baba olmak istediğini ama benim kadar yanıp tutusmadigini eğer bebek olmazsa dünyanın sonu olmadığını ama bebek olursa daha güzel olacağını filan söylüyor. Ben benim kadar koştursun birkaç doktordan fikir alsın doktor söylemese bile ekstra çabaya girsin istiyorumEsinizin sizin kadar bebek istemedigini mi dusunuyosunuz acaba? Belki ona bozuluyosunuz, ekstra caba gormek istiyosunuz.
Yani tup bebek merkezleri hem kadina hem erkege, yola cikmadan once tum testleri yapiyolar genelde. Umarim dogru bi kliniktedirler.Ben sizi çok iyi anladım aslında başka şansımız varsa onu da değerlendirelim diyorsunuz haklısınız birşey diyemiyorum size de. O zaman sanki orta yol olarak üroloji uzmanı da olan bir tüp bebek merkezi bulsanız
Sorun eşinizdeyse ve tedavi olmuyorsa boşanma hakkınız var. Bencilliğinden nefret ediyorsanız yanında kalmak zorunda değilsinizEşimde morfoloji hareket sorunu var. Asla sorunu kendisinde görmüyor. Doktora gitmiyor verdiğim takviyeleri istemiyor.ilac kullanmıyor. Tüp bebek denedik olmadı. Bu arada benim yaşım da geldi geçti. ilk kez bu yıl umudum kırıldı. Nasıl hazmedilir nasıl alisilir bilmiyorum. Bu adamın bencilliginden nefret ediyorum. Umudu tamamen nasıl keser insan.hicbir seyi bu kadar çok istememiştim. Herşey çok boş
Erkekler baba olmadan evlat derdine maalesef girmiyolar, anliyorum bem sizi bu konudaBaba olmak istediğini ama benim kadar yanıp tutusmadigini eğer bebek olmazsa dünyanın sonu olmadığını ama bebek olursa daha güzel olacağını filan söylüyor. Ben benim kadar koştursun birkaç doktordan fikir alsın doktor söylemese bile ekstra çabaya girsin istiyorum
Üroloji uzmanı var. Ama bizi yönlendirmeye gerek duymadılar. O da doktorun talebi olursa giderim diyor. Yoksa yanaşmıyor.Ben sizi çok iyi anladım aslında başka şansımız varsa onu da değerlendirelim diyorsunuz haklısınız birşey diyemiyorum size de. O zaman sanki orta yol olarak üroloji uzmanı da olan bir tüp bebek merkezi bulsanız
Öyle. Hayatından memnun . Olursa ne ala olmazsa dert değil modundaErkekler baba olmadan evlat derdine maalesef girmiyolar, anliyorum bem sizi bu konuda
Yani sizin o zaman ayrilmak hakkiniz gibi duruyor, 2. Kez deniycek misiniz?Öyle. Hayatından memnun . Olursa ne ala olmazsa dert değil modunda
Evet benim de bildiğim o şekilde zaten konu sahibinin rahatsız olduğu şey testin bir ürolog tarafından incelenmemesiymis aslında incelenmiş arkadaşı tarafından bilmiyorum ki konuda iki taraf da kendince haklıYani tup bebek merkezleri hem kadina hem erkege, yola cikmadan once tum testleri yapiyolar genelde. Umarim dogru bi kliniktedirler.
Bu zamana kadar tek bir merkeze mi gittiniz belki değiştirirseniz içinize daha çok siner. Eşinize yemek istediğiniz besinleri anlatmayın surda okudum şunu ye gibi değil havuç yemesini istiyorsanız salataya doğrayın kahve yapıp bitter çikolata verin meyve koyun incir muz fındık vs. Yani bu alternatif çözümlere inanmama hakkı var insanların aslinda siz de kendinize göre haklısınız denemediginiz bir şey kalmasın istiyorsunuzÜroloji uzmanı var. Ama bizi yönlendirmeye gerek duymadılar. O da doktorun talebi olursa giderim diyor. Yoksa yanaşmıyor.
Öyle. Ben doktorun benden istemediği testleri bile yaptırdımBu zamana kadar tek bir merkeze mi gittiniz belki değiştirirseniz içinize daha çok siner. Eşinize yemek istediğiniz besinleri anlatmayın surda okudum şunu ye gibi değil havuç yemesini istiyorsanız salataya doğrayın kahve yapıp bitter çikolata verin meyve koyun incir muz fındık vs. Yani bu alternatif çözümlere inanmama hakkı var insanların aslinda siz de kendinize göre haklısınız denemediginiz bir şey kalmasın istiyorsunuz
Bu keçi boynuzu pekmezinin bende çok faydasını gördümKeçi boynuzu pekmezi yedir onuda yer herhalde düzenli yesin benimde olmuyodu eşim düzenli yedi ben protein ağırlıklı yedim kilo verdim oldu çok şükür
Ya bu is böyle onu bunu yemekle olucak olsa, insanlar niye tup bebekle falan ugrassin, morfolojiye pekmezin iyi geldigine dair bilimsel bi calisma mi varKeçi boynuzu pekmezi yedir onuda yer herhalde düzenli yesin benimde olmuyodu eşim düzenli yedi ben protein ağırlıklı yedim kilo verdim oldu çok şükür
Evet konu sahibi sende sağlıklı beslen sebze protein ye Hamur tatlı vs yeme bunlar çok faydalı Allah güldürsün inşallahBu keçi boynuzu pekmezinin bende çok faydasını gördüm
Hayır hiç değil39.. daha gençken takmıyordum olurdu düzelirdi zamanla düşüncesi. Artık ben de zor bir yaştayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?