Çocuğum olmuyor

Labaratuvar sonuçlarını göstermiştir ona da . Eğer bu konu sizi rahatsız ediyorsa eşinizle açık açık konuşun
Göstermiş ama eşimin o zamanki değerleri biraz daha iyiydi. Şimdi daha kötü ama tüp bebek doktoru nedense bize birkaç iyi sperm yeter diyor

Göstermiş ama eşimin o zamanki değerleri biraz daha iyiydi. Şimdi daha kötü ama tüp bebek doktoru nedense bize birkaç iyi sperm yeter diyor
Ay gene üzgünüm ama dogru diyo, yani adami havucla falan darlamayin bence, sorun ondan kaynaklandigi icin psikolojik baski altinda hissediyor sanirim kendini böyle, bu islerde moral de cok onemli inanın, ve kafayi biraz rahatlatmak bu konuda.

Ben sizi çok iyi anladım aslında başka şansımız varsa onu da değerlendirelim diyorsunuz haklısınız birşey diyemiyorum size de. O zaman sanki orta yol olarak üroloji uzmanı da olan bir tüp bebek merkezi bulsanız

Esinizin sizin kadar bebek istemedigini mi dusunuyosunuz acaba? Belki ona bozuluyosunuz, ekstra caba gormek istiyosunuz.
Baba olmak istediğini ama benim kadar yanıp tutusmadigini eğer bebek olmazsa dünyanın sonu olmadığını ama bebek olursa daha güzel olacağını filan söylüyor. Ben benim kadar koştursun birkaç doktordan fikir alsın doktor söylemese bile ekstra çabaya girsin istiyorum

Yani tup bebek merkezleri hem kadina hem erkege, yola cikmadan once tum testleri yapiyolar genelde. Umarim dogru bi kliniktedirler.

Sorun eşinizdeyse ve tedavi olmuyorsa boşanma hakkınız var. Bencilliğinden nefret ediyorsanız yanında kalmak zorunda değilsiniz

Erkekler baba olmadan evlat derdine maalesef girmiyolar, anliyorum bem sizi bu konuda

Üroloji uzmanı var. Ama bizi yönlendirmeye gerek duymadılar. O da doktorun talebi olursa giderim diyor. Yoksa yanaşmıyor.

Yani tup bebek merkezleri hem kadina hem erkege, yola cikmadan once tum testleri yapiyolar genelde. Umarim dogru bi kliniktedirler.
Evet benim de bildiğim o şekilde zaten konu sahibinin rahatsız olduğu şey testin bir ürolog tarafından incelenmemesiymis aslında incelenmiş arkadaşı tarafından bilmiyorum ki konuda iki taraf da kendince haklı

Üroloji uzmanı var. Ama bizi yönlendirmeye gerek duymadılar. O da doktorun talebi olursa giderim diyor. Yoksa yanaşmıyor.
Bu zamana kadar tek bir merkeze mi gittiniz belki değiştirirseniz içinize daha çok siner. Eşinize yemek istediğiniz besinleri anlatmayın surda okudum şunu ye gibi değil havuç yemesini istiyorsanız salataya doğrayın kahve yapıp bitter çikolata verin meyve koyun incir muz fındık vs. Yani bu alternatif çözümlere inanmama hakkı var insanların aslinda siz de kendinize göre haklısınız denemediginiz bir şey kalmasın istiyorsunuz

Öyle. Ben doktorun benden istemediği testleri bile yaptırdım

Keçi boynuzu pekmezi yedir onuda yer herhalde düzenli yesin benimde olmuyodu eşim düzenli yedi ben protein ağırlıklı yedim kilo verdim oldu çok şükür
Bu keçi boynuzu pekmezinin bende çok faydasını gördüm

Keçi boynuzu pekmezi yedir onuda yer herhalde düzenli yesin benimde olmuyodu eşim düzenli yedi ben protein ağırlıklı yedim kilo verdim oldu çok şükür
Ya bu is böyle onu bunu yemekle olucak olsa, insanlar niye tup bebekle falan ugrassin, morfolojiye pekmezin iyi geldigine dair bilimsel bi calisma mi var

39.. daha gençken takmıyordum olurdu düzelirdi zamanla düşüncesi. Artık ben de zor bir yaştayım
Hayır hiç değil ben 42 de 2. Evliliğimi yapıp aynı sene hamile kaldım eşinizi belki bir aile büyüğü ile tedaviye ikna etmeye çalışın. Erkeklerin bir çoğu öğretilmiş kodlardan dolaı çok önyargılı olabiliyorlar. evliliğinizde de bunun dışında iyi anlaşan bir çiftseniz ikna etmeye çalışın. Olmazsa da kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Çünkü ilerde bu içinizde bir yara olarak kalabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…