- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Yok tabiki ben tedavi olma çocuğun olur demiş miyim dememisim ben tüp bebek yaptım bana ağır geldi kakdiramadim eşim düzenli olarak yedi tüp Bebek yaparken spreme atılır yumurta eşimin spermi kötü diye seçerek yaptılar yumurta yok sperm yok yok derken az uğraşamam derken doğal oldu ne kaybeder ki dene dedim sadeceYa bu is böyle onu bunu yemekle olucak olsa, insanlar niye tup bebekle falan ugrassin, morfolojiye pekmezin iyi geldigine dair bilimsel bi calisma mi var
Amin inşallahEvet konu sahibi sende sağlıklı beslen sebze protein ye Hamur tatlı vs yeme bunlar çok faydalı Allah güldürsün inşallah
Direkt pekmez iyi geliyor denilemez ama sonuçta bu ilaçlar da bitki özütü değil mi yediklerimiz ve ictiklerimiz sağlığımızla birebir alakalı . Onunla ilgisi olmasa bile psikolojik olarak kendimizi bunu yaptım ve bu iyi gelecek diye kodlamak bile aslında yeterli . Yoksa alternatif tıp kendi başına bir çözüm tabi ki değilYa bu is böyle onu bunu yemekle olucak olsa, insanlar niye tup bebekle falan ugrassin, morfolojiye pekmezin iyi geldigine dair bilimsel bi calisma mi var
Iste ben de onu diyorum, sperm sayisinin az olmasiyla morfoloji farkli bisey, neyseYok tabiki ben tedavi olma çocuğun olur demiş miyim dememisim ben tüp bebek yaptım bana ağır geldi kakdiramadim eşim düzenli olarak yedi tüp Bebek yaparken spreme atılır yumurta eşimin spermi kötü diye seçerek yaptılar yumurta yok sperm yok yok derken az uğraşamam derken doğal oldu ne kaybeder ki dene dedim sadece
İkiside vardı eşimdeIste ben de onu diyorum, sperm sayisinin az olmasiyla morfoloji farkli bisey, neyse
Sizde de problem var mı peki, tek sorun onda olsa sperm sorunlarını düzelterek işe başlarlar. benim bildiğim bu tip merkezlerde hem ürolog inceler hem kadın doğumcu. Sperm testi yapılmış, varikoselden şüphelenmek için sebep görememişler sanki. Eşiniz çabalasın istiyorsunuz da arkadaşı ürolog görüşmüş, tüp bebek merkezi de gerek yok demiş. 8 doktora gitmesine gerek var mı? Bana siz tedavide canınız yandığı için tedavi dışı yollar tercih etmenin derdindesiniz gibi geldi. Anne olmak herkes için kolay bir yolculuk değil. Adamın önüne ilaç diye koymayın böyle şeyleri, söylemeden de pekala yedirebilirsiniz. Akşamları çıkarır "bu gün bunları gördüm canım istedi" deyin.Ben biraz da varikoseli olduğundan endişeliyim. Görünse yoksa içim rahat eder .takviye dediğim de vitamin incir havuç vs. Önune havuç incir koyunca pis pis bakıyor sanki zehir
Morfolojiyle ugrastigim icin biliyorum, yedigin ictiginle sperm sayisini arttirabilirsin belki ama morfolojik olarak fayda etmiyo maalesef, ama yesin madem içi rahat edicekse, ay niye kastiysam, yesin icsin tabiiDirekt pekmez iyi geliyor denilemez ama sonuçta bu ilaçlar da bitki özütü değil mi yediklerimiz ve ictiklerimiz sağlığımızla birebir alakalı . Onunla ilgisi olmasa bile psikolojik olarak kendimizi bunu yaptım ve bu iyi gelecek diye kodlamak bile aslında yeterli . Yoksa alternatif tıp kendi başına bir çözüm tabi ki değil
Peki o zamanİkiside vardı eşimde
Yumurtalarımın kaliteli olmayabileceğini söylediler. Ama elimden geleni yapıyorum ben.Sizde de problem var mı peki, tek sorun onda olsa sperm sorunlarını düzelterek işe başlarlar. benim bildiğim bu tip merkezlerde hem ürolog inceler hem kadın doğumcu. Sperm testi yapılmış, varikoselden şüphelenmek için sebep görememişler sanki. Eşiniz çabalasın istiyorsunuz da arkadaşı ürolog görüşmüş, tüp bebek merkezi de gerek yok demiş. 8 doktora gitmesine gerek var mı? Bana siz tedavide canınız yandığı için tedavi dışı yollar tercih etmenin derdindesiniz gibi geldi. Anne olmak herkes için kolay bir yolculuk değil. Adamın önüne ilaç diye koymayın böyle şeyleri, söylemeden de pekala yedirebilirsiniz. Akşamları çıkarır "bu gün bunları gördüm canım istedi" deyin.
Kadın olmak biraz da kıvrak zeka ister, gözüne sokmadan yapabileceğiniz şeyler bulun, adamı boğmadan yapın yapacağınızı
Keçi boynuzu aslında çok masum olmayabiliyormus. Pekmez değil de incir havuç tepiyom ağzınaMorfolojiyle ugrastigim icin biliyorum, yedigin ictiginle sperm sayisini arttirabilirsin belki ama morfolojik olarak fayda etmiyo maalesef, ama yesin madem içi rahat edicekse, ay niye kastiysam, yesin icsin tabii
Kaliteli olmayabileceği ne demek ki tahmin üzerinden mi işlem yapıyorlar. Bence hastanenizi değiştirin, hiç güven verici bir cümle değil buYumurtalarımın kaliteli olmayabileceğini söylediler. Ama elimden geleni yapıyorum ben.
Ben de hakkıyla destekliyorum açıkçası. Hayatta en çok istediğiniz şeye sahip olmanıza bile bile engel oluyor adam. Evlenmeden önce “asla çocuk istemiyorum” dedi mi? Demediyse boşayın gitsin. Onun nazlı poposunun tedavisi için uğraşacak değilsiniz.Şuraya hakkıyla yazıyorum kimse caz yapmasın.
Boşan!
Yani elbetre baba olmak istemiyor olabilir. Ama siz çok istiyorsanız; hayattan farklı şeyler isteyen biriyle evli kalmamalısınız.
Yaşım yüzünden yumurtanın çok iyi olmayabilecegini eğer yumurta iyiyse çoğunlukla spermi tamir ettiğini söylüyorlarKaliteli olmayabileceği ne demek ki tahmin üzerinden mi işlem yapıyorlar. Bence hastanenizi değiştirin, hiç güven verici bir cümle değil bu
Senin eşinin değerleri nasıldı.Yok tabiki ben tedavi olma çocuğun olur demiş miyim dememisim ben tüp bebek yaptım bana ağır geldi kakdiramadim eşim düzenli olarak yedi tüp Bebek yaparken spreme atılır yumurta eşimin spermi kötü diye seçerek yaptılar yumurta yok sperm yok yok derken az uğraşamam derken doğal oldu ne kaybeder ki dene dedim sadece
Sen yumurta kaliten icin ekstra bisey yiyo musun?Yaşım yüzünden yumurtanın çok iyi olmayabilecegini eğer yumurta iyiyse çoğunlukla spermi tamir ettiğini söylüyorlar
Avokado kuruyemiş d vitamini folik asit alıyorum. Glutensiz besleniyorum vs vs. Çok titizleniyorum ama bana da yumurta kalitesinin genetik olduğunu beslenmenin köklü bir değişim yapmayacagini ama saglikli beslenmenin kimseye de bir zararinin olmadigini söylediler. Genel olarak merkezler çok inanmıyor bence.Sen yumurta kaliten icin ekstra bisey yiyo musun?
Yazi liste veriyorumbxbbxbx, bu kadar bisey yedirmene gerek yok diyipAvokado kuruyemiş d vitamini folik asit alıyorum. Glutensiz besleniyorum vs vs. Çok titizleniyorum ama bana da yumurta kalitesinin genetik olduğunu beslenmenin köklü bir değişim yapmayacagini ama saglikli beslenmenin kimseye de bir zararinin olmadigini söylediler. Genel olarak merkezler çok inanmıyor bence.
Not alındıYazi liste veriyorumbxbbxbx, bu kadar bisey yedirmene gerek yok diyipben arisutu, propolis, bal karisimi tuketmistim 2 3 ay kadar. Ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Bence olmusturdu.
Hazır ürolog arkadaşı varken, muayene veya fatklı bir tedavi gerekse o ikna etmez miydi? Yani anladığım bir ürolog görüşü alınmış zatenArkadaşı o konuşmuş etmiş ama muayene etmemiş.
Ben sizi de anlıyorum konu hakkında çok bilgi sahibi de değilim ama konu sahibi de elinden ne gelirse denemek istiyor .Morfolojiyle ugrastigim icin biliyorum, yedigin ictiginle sperm sayisini arttirabilirsin belki ama morfolojik olarak fayda etmiyo maalesef, ama yesin madem içi rahat edicekse, ay niye kastiysam, yesin icsin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?