• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum seslere uyandı ve çok korktu:(((((

boğarım çok net! Hem kocayı hem o kaynanayı... Kaldırmayın şunların maabadını arşa... Kıyamet kopucaksa sadece sen niye huzursuz oluyosun gönderme kaynana çocuğu bahaneler uydur gitme götürme sen de işle çocuğunu evinde görsün bakalım nasıl oluyo.. Oyuncak gibi oynatıyolar cocukları dengesizler

Geçen gün eşim bahçedeki parka götürüyorum dedi bi baktım arıyor benim kız diyo biz babaannemle oyun oynuyoruz yani bana sormadan ki bunu defalarca konuşmamıza rağmen eşimle. Hala aynı şeyi yapıyor delirmemek elde değil!!!

O yaştaki çocuk der öyle, bırakın bir gece denemelik, gece evi yıkar annem diye.

Benim oğlum da 2.5 yaşında; teyzesine aşırı düşkün, bana sen git ben teyzemle kalacağım der,
Yürümeye yeni başladığında bile ikimiz aynı anda çağırsak hep ona giderdi :)

her anneme gittiğimde kriz yaşıyoruz kalkarken.
Bir gece dedim tamam madem sen burada uyu, biz arabaya inmeden ağlamaya başlamış.

Bu arada daha önce aileme gittim uzun süre kaldım ama ailem böyle olmaz kocan o senin deyip daha doğrusu destek çıkmafılar bana:KK43:((
Üzüldüm bu duruma ne garip 20 küsür yaşadığın evde artik yabanci oluyorsun.
Yalnız çocuğunuz sizden uzaklaşmaz yani sizi daha az sevmez o konuda üzülmeyin.
Inşallah bir çözüm bulursunuz. Benim kv pis onlar vs dese valla bozulurum uyaririm sizde yapmışsiniz ama insan olan anlar

O yaştaki çocuk der öyle, bırakın bir gece denemelik, gece evi yıkar annem diye.

Benim oğlum da 2.5 yaşında; teyzesine aşırı düşkün, bana sen git ben teyzemle kalacağım der,
Yürümeye yeni başladığında bile ikimiz aynı anda çağırsak hep ona giderdi :)

her anneme gittiğimde kriz yaşıyoruz kalkarken.
Bir gece dedim tamam madem sen burada uyu, biz arabaya inmeden ağlamaya başlamış.

Benim ki haftalarca kalsa yine aramaz işte bi ara eşimi hastaneye yatırdık bi kaç gece yoktum çocuğun umurumda bile olmadım. Sürekli benimle kal ben seniol seviyorum o ev güzel değil pis ben sana çok gubakarım yani abuk subuk şeylerle çocuğu kendi yanında tutuyor yaaaa

Arkamda bana destek çıkacak bir ailem olsa zaten bi dk bile durmam. Onlar elalem ne der derdinde kısacası geri kafalılık biraz
Sen sinir hastasi olup
Ya da esinden siddet gorup komalik olsan anca o zaman mi gel derler.
Cok aci birsey arkanda olmamalari.
Esin de annesi de psikolojik sorunlu.
Ve 2 yasinda bir cocuga boyle seyler soyleyip alet etmeleri cok igrenc. Kisilik bozukluguna dek gidebilir .evladinizin tam algilama ve kavrama evresi.

Bu arada daha önce aileme gittim uzun süre kaldım ama ailem böyle olmaz kocan o senin deyip daha doğrusu destek çıkmafılar bana:KK43:((
ayy seni o kadar iyi anliyorum ki bizimkilerin bir kac ust versiyonular yani seninkiler bizimkilerden beter.benim kizimda kvalideme cok duskundur ona aglar bana aglamaz oraya gideriz eve gelmek istemez ama kvalidem o sekilde konusmaz cocuga konusamaz aninda kizarim cunku esimde oyle yapmaz Allah sabir versin aileler zaten evlenen cocuklari geri gelsin istemezler bizimkilerde oyleydi en kotusude arkanda destek cikmayan aile.

Zor bi durum eşin cok cahil gerci erkekler bazen gercekleri gormuyo benimkide dahil kayinvalidene soyle benim cocuguma boylr boyle seyler soyleme de net ol

Hemen boşanma olmaz ki yaşin genctir kimi alsan bi sorun cikacak onemli olan bu sorunun ustesinden gelmen eşine birsey deme kayinvaliden birsey dediginde hemen kirmadan lafini ver

Sen sinir hastasi olup
Ya da esinden siddet gorup komalik olsan anca o zaman mi gel derler.
Cok aci birsey arkanda olmamalari.
Esin de annesi de psikolojik sorunlu.
Ve 2 yasinda bir cocuga boyle seyler soyleyip alet etmeleri cok igrenc. Kisilik bozukluguna dek gidebilir .evladinizin tam algilama ve kavrama evresi.

Annesine bin defa eşimin kayınpederim in yanında söyledim bakın Si böyle yapıyorsunuz çocuk eve gidince hemen ben burda kalmak istemiyorum sevmiyorum diyo. Evine alışmasına vakit geçirmesine
Zor bi durum eşin cok cahil gerci erkekler bazen gercekleri gormuyo benimkide dahil kayinvalidene soyle benim cocuguma boylr boyle seyler soyleme de net ol

Defalarca söyledim en son bu gece kayınpederim de oturuyordu. Yeter artık dedim ne bu böyle hoşunuza mı gidiyor çocuğun annesine böyle davranması ne yapmaya çalışıyorsunuz eğer dedim yarın öbür gün bu çocuk benden soğursa bunun sorumlusu sen ve oğlundur!!!

Az git ben kurtuluşu oyle buldum kac yillik evlisin bilmiyorum ama beş yili dewirince evlilik daha cok oturuyo senin sinirlerini bozmaya calisiyorlar firsat verme al bebegini o oyle diyince cik sikma canini bu gunlerde gecer

Az git ben kurtuluşu oyle buldum kac yillik evlisin bilmiyorum ama beş yili dewirince evlilik daha cok oturuyo senin sinirlerini bozmaya calisiyorlar firsat verme al bebegini o oyle diyince cik sikma canini bu gunlerde gecer

4 yıllık evliyim ama sanki 40 yıl oldu şimdiden katlanamıyorum çocuk olmasa bi dk durmazdım ama onu düşünüyorum herşey onun için katlanıyorum 26 yaşındayım

Böylesi bağıran adam yakında şiddete de başvurur dikkat edin. Ayıp olacak ama o babaanne de kına yaksin:(

Mucadele et lafini ver cocugunla daha fazla vakit gecir her defaainda op kokla oyunlar oyna guzel seyler soyle kayinvalidene gityiginde hep onunla ilgileniyodur buda coxgun hoşuna gidio sen daha fazla vakit ayot sevdigi seyleri beraber yapin eminim cocuk daha cok.isinacak size

Bu o ... kaynanaların allah nasıl bilirse öyle yapsın. Kızınla güzelce konuş herkes gece evinde yatar kendi yatağında yatar diye.

Yada misliyle karşılık ver babannen pis bilmem ne diye

Çünkü bu rezillet bundan anlar

İnanın kızımla o kadar çok ilgilenen biriyim ki hele bu olaylardan sonra daha da çok ilgilenmeye konuşup açıklama yapmaya onunla çok daha vakit geçirmeye ama oyle şeyler soylüyorlar ki küçücük çocuğa allaha havale ettim o herşeyi görüyor allah büyük. Onun adaletine inanıyorum allah herkese kalbi kadar versin benim bu gece canımın ne kadar yandığına bir o şahit. Kocam olacak insan hiçbirşey umurunda değilmiş gibi tv izleyip çekirdek çıtlıyor........

Ne? 2.yaşindaki bebek nasil oluyorda babanneye duskun oluyor? Gibi yorumlar varda anliyamiyorum. Herkesin cocugu farkli. Yarin birgun sizin cocugunuzda dedeye duskun olabilir! Herneyse konu sahibi pek fazla takilmayin. Zaten ailede bosanmani istemiyor. Kv neysede es ile arani iyi tutmaya bak yeteer. Rabbim mutluluk versin inşalllahh... buyudukce bebegin bu dertde biter..

Sende cekirdegini citle kimse senjn psikolohunu bozamaz ellerine ne firsat veriyorsun ki yarin kaynana arar sorar senin ki ne yapti aksam birsey dedi mk diye senin uyanik anlatir sinirinden benle konusmadi aldi teli eline ona bakti der kaynanda gobek atar

Back
X