- 23 Aralık 2012
- 7.559
- 50.410
- 748
Aynen ...En son cümle ne güzelmiş. Baksın bakalım babanne sağlığı ve sabrı ne kadar izin verecek .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ...En son cümle ne güzelmiş. Baksın bakalım babanne sağlığı ve sabrı ne kadar izin verecek .
ayy terbiyesiz kadın çok istiyorsa kendide bir tane doğursunYok yok yanlis anlamadiniz bizzat ben yasayanlardanim acmis memeyi kuzumun agzina dayiyordu oghggkk![]()
arkamda değiller ne demek ben ayrılıyorum desen sokağa mı atacak ailen seniArkamda bana destek çıkacak bir ailem olsa zaten bi dk bile durmam. Onlar elalem ne der derdinde kısacası geri kafalılık biraz
Evlatlık verin bari tövbe yarabim.çok istiyorsa bi tane doğursun ona baksın.valla kızım 6 yaşında bi gün kardeşini doğurduğumda babaannesiyle kaldı.bende aksine çok isterim kalsın ama yok anam kalmaz bizimki.Benim ki haftalarca kalsa yine aramaz işte bi ara eşimi hastaneye yatırdık bi kaç gece yoktum çocuğun umurumda bile olmadım. Sürekli benimle kal ben seniol seviyorum o ev güzel değil pis ben sana çok gubakarım yani abuk subuk şeylerle çocuğu kendi yanında tutuyor yaaaa
Kendisine bunu.diyemedim ama esime dedim cok guldu demek ozledi emzirmeyi zaar dediayy terbiyesiz kadın çok istiyorsa kendide bir tane doğursun
Evet, burayı okudukça daha çok farkediyorum. Gündelik hayatımda da elbette farkındayım ama zamanla nesil değiştikçe farklılaşır sanırım diyordum çünkü bazı şeyler kültürümüzün bir parçası olan ataerkil düşüncenin yansıması diyordum ama değişim çok zormuş şimdi burada rastladıkça üzülüyorumEvlenebilirsinizde gerçekler bunlar malesef 30 undan önce evlenmeyin bence. Çevrede burdakiler gibi bir sürü aile var . Bazende haberi olmuyor insanın komşusundan. İyi bir kocaya ve koca ailesine denk gelme olasılığınız yüzde 20 anca vardır . Adam iyi olsa aile manyak oluyor .
Cocuga yazik olmus...bilincsiz bir baba...gidecek yeriniz yok calismiyorsunuzda cekeceksiniz...tahrik etmeyin en azindan cocuk korkmasinNerden başlayacağımı bilemiyorum şu an ağlamaktan yazamıyorum. Konu şöyle ki daha önce de yaşandı bu olay. Kızım 2 yaşında ve babaannesine çok düşkün ben ev hanımıyım. Sürekli onunla kalmak istiyor. Oraya gidince eve gelmek istemiyor. Babaanneai sürekli bizden soğutmaya çalışıyor. Mesela yemeğe gideriz tam eve gidecez(sen babaannemle kal gitme onlar pis ben sana bakarım) abuk subuk şeyler söyleyip çocuğu bizden uzaklaştırıyor. Benimki de ağlayıp duruyor gelmeyecem siz gidin diye. Bu bi kaç defa ve ben eşimi de kayınvalidemi uyardım. Kızımla da son derece ilgilenen bir anneyim. En son bu gece de aynı şey oldu. Ve eşim de gülüp duruyor oh seni sevmiyor videoya ya çekip duruyor kahkaha atıyorlar. Neyse ben zorla çocuğu aldım gelince uyudu ve yatağına koydum. Eşime kaç kez konuştuk sen neden hala aynı şeyi yapıyorsun dedim. Bu görmüyor musun çocuk git gide uzaklaşıyor bizden diyorum bu başladı bağırmaya. Sen çok kıskançsın nerden buldum ben seni lanet olsun evlendiğimde o güne. Küfürler havada uçuşuyor komşular duyuyor. Senin ailenden hiç kimse bu çocuğu görmeyecek gitmeyeceksin. Benim kızım hergün babaannesine gidecek gerekirse haftalarca kalacak. Ama bunları bağırarak ve sararak kulağıma bağırarak söylüyor susmuyor o kadar korktum ki içinden bambaşka biri çıktı. Kızım korkarak ağlayarak uyandı ve sakinleştiremedim ve ben boyle bi adamla ailesiyle ömür geçirmem. Daha önce de çok sıkıntılar oldu ama hep ben haklıydım. Şu an sinirimden öfkemden deliye dönmek üzereyim dertleşecek kimsem yok ilk aklıma burası geldi bundan sonrası için ne yapacak ben!!!!
Aynı benim kızım evde yalnız Ken iyiyiz, ama babaanne veya anneanne yi görsün hemencecik unutuyor beni ve eşimi Allah'tan kv senin ki gibi değil. bende çok korkuyorum kızım büyüyünce daha çok soğuk olur diye.Benim ki haftalarca kalsa yine aramaz işte bi ara eşimi hastaneye yatırdık bi kaç gece yoktum çocuğun umurumda bile olmadım. Sürekli benimle kal ben seniol seviyorum o ev güzel değil pis ben sana çok gubakarım yani abuk subuk şeylerle çocuğu kendi yanında tutuyor yaaaa