özel kliniğe mi gidiyorsunuz? bulunduğunuz şehirde istanbuldaki gibi eğitim araştırma hastanesinin psikiyatri servisi ya da direkt ruh ve sinir hastalıkları hastanesi varsa özel kliniktense oraya gidin diyecektim.Çocuk hap içmesine rağmen yine aynı, yine laf dinlemiyor yine üzüyor
Hap bile etki yapmadı çıldırıcam artık bizi çok üzüyor, nasıl düzelicek bu çocuk nerde yanlış yapıyoruz
Burda çocuk psikiyatristine gidin dediler gidiyoruz ama yine iyi gelmedi
İnternetten {rehber öğretmenin görevleri} diye yazınca çıkıyor zaten ne yapması gerektiği
Hiçte çözüm bulmadı daha çok bizi gerdi, almış eline kağıdı sanki ifade veriyor gibiyiz, kendimi kötü hissettim, daha sakin ve yumuşak konuşmak varken suçlayıcı konuşması çok garip
Kendimize bile sen şöylesin sen böylesin deyince direk savunmaya geçiyoruz değil mi? Çocuğum içinde öyle merhametsiz, acımasız, kötü deyince direk savunmaya geçtim
Zaten bir yardım beklemiyorum o rehber öğretmenden geçen sene gittiğimizde bir faydasının olmuyacağını anlamıştım
Psikolog değişimi yapmamız gerekecek sanırım
Şaşkınlıkla okunacak ne var bunda
Sorunları için zaten psikiyatriste devam edicez o ayrı, birde zeka testi yaptırmak istiyorum yani ne gibi bir sıkıntı var bunda anlayamadım sizi
Daha önce ilk olarak pedagoga götürdük bunu pedagog söylemişti hem özgüveni fazla hem de önü çok açık önü tıp fakültesi, değişik enstrümanlar çalsın, yabancı dil öğrensin ve değişik yerler görsün dedi. öğretmeni de dikkat eksikliği olmasına rağmen çok iyi dedi ama ben çok öğrenci gördüm böyle zeki olup sonra körelen dedi
İnternetten çocukla ilgili psikolojik sorunlara bakarken üstün zekalı çocukların yaşadıklarına baktım. Bizimle aynı durumda olanlar da vardı. Sadece baktırmak istedim ve bunu burda paylaştım
Gözlemliyorum ancak birazda olsa etki yapması gerekmez miKuzum ne kadar acelecisiniz.
İlacın etkisini görmek için zamana ihtiyaç var.
Adı üstünde ilaç bu, sihirli değnek değil.
Önce vücut alışacak, sonra beyinde düzenleme yapacak, daha sonra da etkisini göreceksiniz.
Bu süreçte çocuğunuzu dikkatli gözlemlemeniz, tepkilerini takip etmeniz lazım çünkü bir sonraki görüşmede doktor size soracak.
Rehber öğretmen şuan umrumda bile değil, ben onu geçtim farkındaysanız son yazdıklarımın rehber öğretmenle alması bile yokNe kadar takmışsınız rehber öğretmene, herkese aynı cevaplar. Siz çocuğunuzda yolunda gitmeyen bir durum olduğunu kabullenmişsiniz ki destek alma ihtiyacı hissetmişsiniz, şimdi dönüp biri size çocuğunuzun yaptıklarını söyleyince tüm öfkenizi ona yönlendirmeniz ne kadar doğru? Ki aldığınız destek maalesef işe yaramamış, sizin farkında olmanız gerekirdi, anne baba olarak farkında olmamanız sorun. Bence siz rehber öğretmeni günah keçisi olarak seçmişsiniz. Üslubu yanlış olabilir, ama çocuğunuzun durumu sizin de kabul ettiğiniz gibi ciddiyse, konu zaten rehber öğretmenlik değil. Duyduğu, izlediği etkilemiş çocuğu, hayal dünyası da gelişmiş belli ki; hepsini harmanlamış.
Evet özele gidiyoruzözel kliniğe mi gidiyorsunuz? bulunduğunuz şehirde istanbuldaki gibi eğitim araştırma hastanesinin psikiyatri servisi ya da direkt ruh ve sinir hastalıkları hastanesi varsa özel kliniktense oraya gidin diyecektim.
Bunu çokta iyi olan ve birçok ailenin gittiği bir pedagog söyledi ben uydurmuyorum, hatta neden test yaptı biz ne diye gidiyoruz o ne yapıyor diye kızmıştık ama adam doğrusunu yapmış bellikiÖnü tıp fakültesi mi ahahaha muhteşem ölçek. Üstün zekalı cıksın istiyosunuz anlıyorum her aile ister. Zeka düsündüğünüz gibi rabbimin hediyesi değil ama çocugun yaşıtlarına göre derecelendirilmesi yani simdi öyle çıkar beş sene sonra normal cıkar. Çocuğun özgüvenli olmasına gelince özgüvenin sebebi dürtü kontrolünün olmaması. Size ya da cocugunuza bi garezim yok. Bunları söyleme sebebim rehber öğretmene, psikologa, pedagoga, psikiyatriye suç atmak sizi rahatlatıyo olabilir ama gördügünüz üzere cocugunuza bi katkısı yok. Hala diyosunuz ki cocukla 5 dk konustu eşimle benim cinselliğimi bile sordu. Sanmıyorum o insanın sizin cinselliğinizi meraktan öldüğünü. Bir bildigi var demek ki bi şey araştırıyor. Hapa başlayalı da çok olmamıs. Zaten bu tarz ilaçlar gözlemle doğru doz bulunacak şekilde düzenlenir. Kısacası bi sakin olun. İşine gelmeyince doktor değiştirin diyenleri dinleyip bi kere daha kaçmayın yazık cocuga resmen vakit kaybetmekten başka bi şeye yaramaz. Bi sakin olun, kendinizi ve eşinizi artık isin içine sokun başkalarını suçlamak yerine. Danıstıgınız insanın önerilerini dinleyin. Kusura bakmayın herkes suçlu tek masum ve mağdur çekirdek aileniz gibi davranırsanız bu iş çözülmez.
Rehber öğretmen şuan umrumda bile değil, ben onu geçtim farkındaysanız son yazdıklarımın rehber öğretmenle alması bile yok
O yüzden rehber öğretmenle yazdığınız yazıları dikkate almıyorum
prospektüsünde böyle bir yan etki var mı? ilaç yapsaydı bugüne kadar yapardı sanki.hasta olacak olmasın? ciğer üşütmesi , gaz sancısı vs gibi.Çocuğumun kullandığı hap kalp ağrısı yapmaya başladı.kalbim ağrıyor diyor. Doktora yarın söylemeyi düşünüyorum ancak hapı bırakırsak nasıl bir yöntem uygulanacak, kısaca hapsız nasıl düzelicek çocuğumun durumu
Butun yorumlarınızı tek tek okudum. Bu son yazdığınızla artık sizin de bir psikiyatriste ihtiyacınız olduğunu düşünmeye başladım. Nereden emin oldunuz ilacin kalp ağrısı yaptığına? Çocuğun başına gelen herşeyi şu anki durumuna bağlıyorsunuz. Çok aceleci davranıyorsunuz. Bir anda bir mucize olsun ve herşey normale dönsün istiyor gibisiniz. Ama psikiyatrik ilaçlar öyle ateş düşürücü gibi bir anda etki etmezler bazen aylar alabilir. Sizinle ilgili sorular sormaları ve önce sizden başlamaları en doğrusu olmuş. Çünkü çocuk sizin aynanız siz düzelirseniz o da düzelecektir emin olun. Biraz sabredin emek edin ve dua edin. Umarim herşey sizin ve çocuğunuz için iyi olur.Çocuğumun kullandığı hap kalp ağrısı yapmaya başladı.kalbim ağrıyor diyor. Doktora yarın söylemeyi düşünüyorum ancak hapı bırakırsak nasıl bir yöntem uygulanacak, kısaca hapsız nasıl düzelicek çocuğumun durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?