söyleme niyetim yoktu aslında. ben de saskinim. onlar bunu affetmez biliyorum.Öncelikle geçmiş olsun. Bir şekilde söylemeniz gerekirdi ama bence uygun zamanı yanlış seçmişsiniz. Tatilden döndüğünde söyleseydiniz daha iyi olurdu. Hiç değilse yanında olup teselli edebilirdiniz. Yani üzgünüm ama haklılar.
ordakileri şikayet ediyordu bana. bende aralarını düzelteyim derken batirdim. yani bakış açısını degistireyim gibisinden.Haklılar tatil zamanı çok yanlış olmuş. Hem çocuğunuz hem de diğerlerinin baya canı sıkılmıştır. Hassas yapım var diyorsunuz düşünmeniz gerekirdi.
kv. benimle konusmadigi için teyze söyledi sanırım. aratmış yani.Kesinlikle yanlis zamanda soykemissiniz. Bence teyze hakli.
şimdi yapmam gereken nedir peki sizce
imkan yok malesef. eşim kızdı bana aratmiyor. söylemeden duduncektin diyor. Annesi arıyor gidip başka odada konuşuyor. beni kötülüyor tabi.Konuyu konuşmaya devam etseniz daha çok hatırlatacak olacaksınız ve telefondan olacak iş değil.
Çocuğun böyle bir haber karşısında soruları olabilir ama onları da soramaz telefonda..
İhtimal varsa yanına gidin.
Yoksa tekrar o size bir şey sormadan bence konuyu açmayın.
yanında olan büyüklere sorun davranışlarında bir değişiklik olmuş mu, içine kapanmış mı,onlara sorular sormuş mu?
Ona göre birlikte hareket edin.
İmkan varsa en güzeli yanında olmanız
Eşiniz kızmakta haklı, ben olsam ben de kızardım eşime. Ama siz de hastaymışsınız üzülmeyin....imkan yok malesef. eşim kızdı bana aratmiyor. söylemeden duduncektin diyor. Annesi arıyor gidip başka odada konuşuyor. beni kötülüyor tabi.
Ya evet doğru zamanı seçememişsiniz ama yine de hesap sormak onların haddine değil abartmasınlar. Sanırım sizi azarlamak için fırsat kolluyor onlar da. Hadlerini bilsinler hata yapmış olsan da çocuk senin çocuğun hesap sormak onların haddine değil.söyleme niyetim yoktu aslında. ben de saskinim. onlar bunu affetmez biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?