O kadar da değil elaleme ne konu sahibiyle cocugu arasindakilertelefonda çocuğa söylencek şey mi allah aşkına..
üstelik kv ile konuşmuyormuşsunuz sanki onların yanındaki vakti iyi geçmesin diye anlatmışsınız gibi görünmüştür..
teyzeyi arayıp özür dileyin.. çocuğunuz ne durumda bilemiycem çok etkilendiyse gidip alın..
Evet ben de bu yönden baktım ama kaynana ve digerlerinin derdi tatilimiz mahvoldu umurlarinda olan şey cocuk degilAy biraz okuyun araştırın allah aşkına hastasınız tamam da bi siz mi kırılgansınız yahu çocuğa böyle bişeyi bakkaldan domates aldım der gibi telefonda mı söylediniz pes.
Diğerlerinin derdi de niye tatildeyken söyledin olmuş halbuki böyle şeyler telefonda konuşulmaz hanfendi 12 yaşında çocuğa ölüm haberi telefonda verilmez hele tatilde hiç biraz çocuk psikolojisi insan psikolojisi öğrenin
Konu sahibi cocufunu gonderip gondermemekte kararsizdi burda konu acmistiKonu sahibi keşke çocuğunu gondermeseydin onlarla senle konusmayanin senin cocogunla isi yok
O kadar da değil elaleme ne konu sahibiyle cocugu arasindakiler
Didinin didisi bile degil kaynana konuşmuyor teyze sen kimsin hayırdir derdim ben olsam
Konu sahibi cocuga söyleyerek hata etmiş ama onlar özür kabul edecek konumda da değiller
zaten işleri gelinde kusur aramak onlara ne!Bir anne çocuğunu onlardan daha çok düşünür daha çok üzülür. Ne özürü o teyzede nazikçe konuşsaydı güzel bir açıklama alırdı.2. paragrafta belirttiğim nedenden ötürü bu şekilde anlaşıldıysa öyle bir niyetim yoktu diyerek özür dileyebilir.
boşluğuma geldi haklısınız söylememem gerekirdi demek zor olmasa gerek..
zaten işleri gelinde kusur aramak onlara ne!Bir anne çocuğunu onlardan daha çok düşünür daha çok üzülür. Ne özürü o teyzede nazikçe konuşsaydı güzel bir açıklama alırdı.
Hala daha onları düşünüyorsunuz hayret. Çocuk arkadaşını kaybetmiş ağlayacak omuz bulamıyor teselli istiyor siz onların ağzına düştüm diye tasalanıyorsunuz. Çok hoşsunuz tanisöyleme niyetim yoktu aslında. ben de saskinim. onlar bunu affetmez biliyorum.
konu sahibi bu düşünceye karşılık benimde düşüncemi okusun istedim sizi ikna etmek değil amacım.konu sahibine yazın fikrinizi..
ben kendi yorumumu yazdım beni ikna etmeye çalışmak zorunda değilsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?