çocuğum ve eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğuma neyi ne zaman söyleyip söylemeyeceğime siz karışamazsınız. 3 koca kadin cocugu teselli edemiyorsaniz gonderin geri. Diyebilirsin.

Telefonda anlatmak evet saçma olmuş. Keşke çocuk yanınızda olsaydı, teselliyi sizde bulacaktı. Bence tatil artık yalan oldu. Çocuğu geri yollasinlar
 
Böyle bir haberi birdenbire çocuğunuza nasıl söyleyebildiniz? Hem de telefonda ve sizden uzakta. K.valideniz ve tayfasının fikrini önemseyeceğinize çocuğunuzun psikolojisini düşünseniz daha iyi olur.

Valla ben çocuk yerinde olsam anneme niye hemen haber vermedin diye çok kızardım. 12 yaşında bu çocuk. Annesi soylemese muhtemelen facebook WhatsApp bireyden öğrenecekti zaten.
 
Zamanlama kotu olmus evet ama onlara ne? Hesap vermek zorunda degilsiniz. Size en fazla keske soylemeseydin cok uzuldu diyebilirler. Onun disinda yorum yapmak onlara dusmez. Cocuk sizin cocugunuz.
 

Amaaaan diyn ki çocuğun tüm arkadaşları biliyo ben demeden onlar der mesaj atar arar diye dedim diyin geçin. Bide hastasınız (Allah şifa versin) ben olsam hiç kafaya takmam. Şeker hastasıyım biri bişey diyince diyorum ki "bak hiç bana konuşma seni kafama takıp şekerimi çıkaramam sen konuştuğunla kalırsın benden bu kadar" diyorum geçiyorum.

Ki inanın bana kimse annesinden uzaklaştıramaz bi çocuğu. Kimse sizin kadar da sevemez. Konuşsun dursunlar
 
Çocuk için uygun zaman mıdır değil midir ne zaman söylenmeli falan bilmem ama yeğenim ayın yılın başı benle tatile gelmişken annesi arayıp bu kadar canını sıkacak bir haber verse ben de arayıp derdim yani zamanı mıydı diye.

Karşı tarafa çok kızmayın yani
 
Usluplarini bilemem ama özünde haklilar. 25 yasindayim. Arkadasimin oldugunu duysam gunlerce kendime gelemem sanirim. Cocugunuz daha 12 yasinda ve hepi topu birkac hafta tatili var. Zehir etmissiniz...
 
Cok gereksiz ve yanlis bir sey yapmissiniz, agzinizdan falan kacmamis, kendinizce cocuga ders vermek istemissiniz ama kullandiginiz materyal kotu. O yasta cocuk icin cok agir bir sey hem de telefonda ogreniyor.

Senin ekip hakli, sen haksizsin.
 
Valla ben çocuk yerinde olsam anneme niye hemen haber vermedin diye çok kızardım. 12 yaşında bu çocuk. Annesi soylemese muhtemelen facebook WhatsApp bireyden öğrenecekti zaten.

Bu yaşınızda belki, ama 12 yaşındayken hiç sanmam, napacak bu cocuk cenazesine gidemedim diye mi üzülecek? Çocuğun tatili mahvolmustur.
 
çocuğu gondermeme fırsatı oldu onlara zaten. Kv kalsın gitmesin okul açılınca gitsin diyormus bile.
Abartmasınlar bence. Çocuk senin çocuğun o kadar zaman ne işi varmış çocuğun yanlarında? İzin vermemelisin.
 
Cok cok yanlis bir zaman bence. 12 yas bir cocuk icin hala kucuk. Olumun bir tramva olabilecegi bir yas hemde. Boyle telefonda vefat etti demek cok yanlis. Cocugunuz orda tatile gitmisken, eglencesini kursaginda birakmissiniz.
 
Kesinlikle haklılar. Tatildeyken ve ailesinden ayrıyken söylemen çok yanlış.
 
Cok sacma bisey yapmissiniz kusura bakmayin..
Yegenim kirk yilda bir tatile gelse ve annesi arayip olum haberi verse bnde cok kizarim, herkesin burnundan getirmissiniz
 
Ekip haklı kesinlikle... Oğlunuzun orada canı sıkılmış diye arkadaşının ölüm haberini veriyorsunuz ?!
 
ne rezil bir kafa yapısı ya.
olmuş bir hata.
sen de anlamışsın yanlış yaptığını.
onlar da uyarmış tamam. bıraksınlar yakanı.
bu nedir ya.
oğlunla konuşabilirsin. söylediğim için üzgünüm düşünemedim canım falan gibisinden.
seni oğlun anlar. o cadaloz karılara laf verme.
üste çık. ne olursa olsun kendini ezdirme.
sinip oturma. haddini bilsin herkes. onun annesi sensin ve her zaman anneler de hata yapabilir.
olan olmuş. bunları ifade et oğluna. belli ki büyükler seni ezmek için bahane arıyor. ellerine koz vermişsin.

yorumlar da ne saçma ya. kadın yardım istiyor ne yapabilirim diye bence de yanlış yapmışsın minvalinde boş boş yorum yazıyor millet. kadıncağız zaten yanlış yaptığının farkında.
işte insanlarla anlaşmak, onların algısını açmak bu kadar zor. karşı taraf anlamıyorsa ne kadar ifade etsen işe yaramaz. bunu anlıyoruz.
 
Olum haberine çok üzülmüş olsaydınız bunu çocuğunuza asla söylemezdiniz. Normal karşılamışsınız yani.

Bunun telafisi yok. Kimseye açıklama yapmayın. Özür falan da dilemeyin. Görmezden gelin konu kapansın.

Hepimiz çam devirdik devirmeye de devam edeceğiz.

Oğlunuz için ayrıca uzuldum tatili zehir olmus
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…