- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
-
gittik cnm bende bir sorun yok eşimde biraz sorun çıktı çok yıprandım olmazsa tüp bebek artık tutarsa tabi o daha da hırpalayaıcıÖyle düşünmeyin sizinde çocuğunuz olur. Doktora falan gidin bir sorun var mı diye elbet olucak
ben de çok üzülüyorum öyle böyle değilİçini ferah tut
Benim de bir sene oldu hala bekliyorum
Vardır elbet zamanı diyorum üzülüyorum ama
giitik eşimde biraz sıkıntı çıktı imkansız değil tabi sen hamilesin sanırım bize dua edermisin ne kadar sürede hamile kalmıştıncocuga karar verdikten sonra dr lar da 1 sene zaman taniyor
henuz olmuyor demek icin biraz erken sanki
ama eger aklinizda soru isaretleri varsa bir jinekolog dr a gorunun derim
bir zamanı varsa beklerim de beni yalnız yaşlanmak korkuuyor yani arkamdan dua edicek bir evlat yetiştirememek bu duyguyu hiç tadamamakDaha 1 sene olmuş düşüneli zaten.Bizim de 3 yılı geçti.Düşük oldu ve eşimle bir arada da çok kalamıyoruz iş sebebiyle o da var.O yüzden öyle düşünmeyin Allah isteyen herkese nasip etsin.Herşeyin var bir zamanı.Vaktinden önce Çiçek açmaz o yüzden Zaman'ı geldi mi o da olur :)
canim ben 2 sene denemeden sonra asilama ile hamile kaldimgiitik eşimde biraz sıkıntı çıktı imkansız değil tabi sen hamilesin sanırım bize dua edermisin ne kadar sürede hamile kalmıştın
Olur olur merak etmeyin herseyin bir zamani var.gittik cnm bende bir sorun yok eşimde biraz sorun çıktı çok yıprandım olmazsa tüp bebek artık tutarsa tabi o daha da hırpalayaıcı
canim ben 2 sene denemeden sonra asilama ile hamile kaldim
tabiki herzaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
esindeki sorun ne[/biraz hareketsizlik var ilaç kullanıyor bakalım haziranda bize de aşılama yapıalacaktı fakat doktoru arayıp iptal ettim psikolojim hiç iyi değildi çünkü bir de şansın az dediler onla vakit kaybetme direk tüp dediler ama aşılamaya da şans verilmeli sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?