- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi goncammm48
-
Her evlat hayırlı olmuyor.Ve kiminin evladı da uzun ömürlü olmuyor çünkü ölümün sırası yok.O yüzden hayır getirecek hayırlı bir evlat dilemeniz daha iyi olur.Çünkü ben de öyle düşünüyorum ve dua ediyorum sadece.Senin için ne hayırlı bilemezsin.bir zamanı varsa beklerim de beni yalnız yaşlanmak korkuuyor yani arkamdan dua edicek bir evlat yetiştirememek bu duyguyu hiç tadamamak
biraz hareketsizlik var ilaç kullanıyor bakalım haziranda bize de aşılama yapıalacaktı fakat doktoru arayıp iptal ettim psikolojim hiç iyi değildi çünkü bir de şansın az dediler onla vakit kaybetme direk tüp dediler ama aşılamaya da şans verilmeli sankicanim ben 2 sene denemeden sonra asilama ile hamile kaldim
tabiki herzaman dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
esindeki sorun ne
denemelimiyim sence aşılama doğal yoldan farksız dediler zaman kaybı dedi başka gittiğim bir doktor ..aşılamada gonal f iğne kullandın mı kaç yumurtan vardıne alaka sayiyla hizla sans az bizdede sayi ve hiz problemi vardi hemde ben pko luyum sayi ve hiz yikama ile asilan en basit problemlerden biri kim sana sansiz az tup dene demek gibi yorum yapti anlamadim ki
canim ben gonalin muadili tarzi puregon kullandim ilk basta pko lu oldugum icin tam hatirlamiyorum 7 8 yumurta ile igne basladi dr kontroluyle tek yumurtaya dusuruldu ve o tek yumurtayla hamile kaldimdenemelimiyim sence aşılama doğal yoldan farksız dediler zaman kaybı dedi başka gittiğim bir doktor ..aşılamada gonal f iğne kullandın mı kaç yumurtan vardı
Doktora gittiniz mi ? Biz de 6 aydır istiyoruz doktora gidip bütün tahlilleri yaptırdık. Rahim filmi bile çektirdim. Hiç bir sorun gözükmüyor. Rabbim hayırlısını versin herşeyin bir zamanı vardır. Kendinizi neden değersiz hissediyorsunuz bazen beni de hüzün kaplıyor üzülüyorum ama sonra düşünüyorum; hamile kalıp bebeğini kaybedenler var, karnında ölen ölü doğum yapan arkadaşım var. Onların çektiği acılara şahit olunca diyorum herşeyin zamanı var. Allah sağlıklı sihhatli hayırlı evlatlar versin. Isteyen herkese içinde bizlere de nasip etsin. Amin :)çocuğum olmuyor çok değersiz hissediyorum 3 yıl ben istemedim niye istemedim bilmiyorum 1 yıldır da o bizi istemiyor 4 yıllık evliyim ve hala 2 kişiyiz.. ben anneme karşı aileme karşı değersiz hissediyorum bnm suçum değil ama torun sevgisi tatmamalarından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum..diğer başka her yerde değersiz hissediyorum amirimin yanında olsun arkadaşlarımın yanında olsun çoluk çocuk hastalık muhabbeti yapıyorlar bnde öyle bakıyorum boş insan olduğumu düşünüyorladır eminim
Vallahi bende de pko var eşimde varikosel vardı ameliyattan 1.5 yıl sonra hamile kalabildim düşük oldu tabiki ama şuan 3 yıl geçmemize rağmen biz tüp bebek düşünmüyoruz sizin için de erken bence.Yumurtlama takibi yaptırdınız mı hiç?Yada eşiniz vitamin kullandı mı?Sigara içiyor mu Bu çok önemli.Benim eşim sigarayı bıraktı hemen hamile kaldım.Öncelikle bunları denemede yarar vardenemelimiyim sence aşılama doğal yoldan farksız dediler zaman kaybı dedi başka gittiğim bir doktor ..aşılamada gonal f iğne kullandın mı kaç yumurtan vardı
sizin sayınız çok iyiymiş bizim 55 milyondu fakat 2 aydır çakşır suyu bnde içiriyorum keçiboynuzu çinko selenyum koenzim q10 sonuç noldu bilmiyoruz amabu arada yazmayi unuttum esime 10 gun kadar caksir otu icirdim vede keci boynuzu pekmezi ilk test de 80 milyon olan spermi asilamada 110 milyon civariydi ve hiz eskisine nazaran daha iyiydi
canim bu isin aslinda iyi bir sperm bile varsa umut herzaman vardir asilamayi dene derim olmazsa tupu yine dusunursunsizin sayınız çok iyiymiş bizim 55 milyondu fakat 2 aydır çakşır suyu bnde içiriyorum keçiboynuzu çinko selenyum koenzim q10 sonuç noldu bilmiyoruz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?