- 17 Aralık 2015
- 26.981
- 49.295
- 598
Aramak değil diğer eltimlerdeydik ona ben odadayken mutfakta söylemiş resmen benden saklamış böyle daha çok üzdü ama tabi kalbini bilemem kimseninHemen yanlış anlama canım. Sizde çocuk istiyorsunuz, hassasınızdır bu konuda, içerlersiniz diye söylemek istememiştir. Zaten duyulmicak bişey değil. Arasaydı belki bu kezde eltim bana nispet yapar gibi hamileliğini haber verdi diye konu açardın belkide. Allah gönlünüze göre versin.
Üzülecek kırılacak bir şey yok. Allah gönlünüze göre versin kucağınız dolsun en kısa zamanda.Aramak değil diğer eltimlerdeydik ona ben odadayken mutfakta söylemiş resmen benden saklamış böyle daha çok üzdü ama tabi kalbini bilemem kimsenin
Diğer eltimlerdeyken ona mutfakta söylüyor ben odadayken resmen benden saklamak istemiş niyetini bilemiyorum ama diyelimki benim hiç çocuğum olmayacak bu defada benim evime gelmeyecek yada benimle görüşmeyecek mi ben üzülmeyeyim diye peki böyle durumda nasıl davranıcambiz eltiler arası haberleşme kurumu gibiyiz birimizde birşey olunca diğerine söyleriz o da öbürüne söyler söyleyeceğini bilir ona göre söyleriz. duyunca da canım hayırlı olsun veya geçmiş olsun diye ararız illa bize özel arama haber verme beklemeyiz ayrı ayrı. duyan arar yani. bizde iletişim böyle. sizde iletişim nasılsa ona göre davranın. duydun aramadın haber verdiler sana niye tebrik etmedin tribini atıp gerilim yaşanacaksa ne gerek var arayın gitsin . duydum hayırlı olsun demek istedim demeniz gerekiyorsa dersiniz .iletişim şeklinize bağlı
Benim çocuğum hiç olmazsa böyle dışlanacak mıyım o zaman nasıl davranıcam benBen eltinizin kötü düsündügünü sanmiyorum. Bellki sizin yok "ay hava atar gibi söylemeyim" diye düsünmüstür hassasiyetiniz var diye. Sorun bence kaynananiz ve digerinde masallah agizlarinda laf durmamis.
Aynı ortamdayken mi söylemişAramak değil diğer eltimlerdeydik ona ben odadayken mutfakta söylemiş resmen benden saklamış böyle daha çok üzdü ama tabi kalbini bilemem kimsenin
Aramak değil aynı ortamdayız diğer elitime söyleyip bana söylemediArayıp size söylese bu seferde eltim nispet yapıyor diye konu açacaktınız
sizden özellikle saklamak isteseydi hepsini tembihlerdi karnım büyüyene kadar kimse bilmesin aramızda kalsın derdi. ben hamileyim diye ortada herkesin içinde söylemesine gerek yok, onunla arası daha iyidir o yüzden ona söylemiştir. sizle arası daha iyi olsa size söylerdi . özellikle bizzat size söylememesi hayırlı olsun denmesine engel değil, sokakta hiç tanımadığımız bir insanın bile güzel anına denk gelsek hayırlı olsun deriz. ben sizin yerinizde olsam kendi üstüme düşeni yapar hayırlı olsun derim , hiçbirşey olmamış gibi davranırım eltimin o davranışı benim değerimi belirlemiyor sonuçta ... öyle davransa ne davranmasa ne ...bunun için kin gitmeye küslük çıkarmaya da gerek yok.Diğer eltimlerdeyken ona mutfakta söylüyor ben odadayken resmen benden saklamak istemiş niyetini bilemiyorum ama diyelimki benim hiç çocuğum olmayacak bu defada benim evime gelmeyecek yada benimle görüşmeyecek mi ben üzülmeyeyim diye peki böyle durumda nasıl davranıcam
Kadın siz üzülmeyin diye söylememiş bence. Burdan nem kapmayın.Sizi üzmek isteseydi koşa koşa gelir hamileyim ben derdi.Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Onlarla bir ortamda denk gelmiş söylemiştir. Ya da lafı geçmiş söylemiştir. İki kez hamile kaldım kimseye ilan etmedim. Kayınvalideme eşim söylemiş. Eltim ondan duymuş hayırlı olsun dedi karşılaşınca o kadar. Ne de o bana söyledi yani durduk yere ben hamileyim diye ilan etmesi mi gerekiyor anlamıyorum bazen ciddenSorun yok ama kv ve diğer eltime söyleyip bana söylememesi hoş değil bi eşim sen ara o utansın diyor
Diğer eltiyle de yakın değil kavga bile etmişliği var gerçekten benimle daha sorunu yok ama dediğiniz gibi belki de didiklememek lazımFazla didiklemişsiniz. Sizinle yakın ilişkisi yok o yüzden diğer eltiye söylemiş. Eşinize de anneniz söylemiş zaten. Eğer eltinize bir adım atmak istiyorsanız arayıp içtenlikle kutlayın. Gerek yoksa zaten aramayın mesafeli durun. Ama bunun altında çok fazla şey arıyorsunuz. Kendiniz diyorsunuz ki bizim tedavi olduğumuzu kimse bilmiyor o zaman nasıl bir fesatlık düşünebilir ki? Yok nazar değer yok ara da o utansın filan. Utanacağı şey ne ki? Ben de olsam yakın gördüğüm kişiye daha önce söylerim doğal olarak, herkesi de tek tek aramam yani.
Aynı ortamdaydık ama diğer eltiyle söylüyor bana söylenmiyorOnlarla bir ortamda denk gelmiş söylemiştir. Ya da lafı geçmiş söylemiştir. İki kez hamile kaldım kimseye ilan etmedim. Kayınvalideme eşim söylemiş. Eltim ondan duymuş hayırlı olsun dedi karşılaşınca o kadar. Ne de o bana söyledi yani durduk yere ben hamileyim diye ilan etmesi mi gerekiyor anlamıyorum bazen cidden
onunla siz daha yakın olsanız da size söylemese anlarımda. neden bana söylenmedi diye kırılmak benim aklıma gelmez ya. bu gizlenecek birşey değil ki zaten nasıl olsa öğreneceksiniz belki içeride birşey oldu ağır kaldırmayayım sen yap dedi hamile olduğunu o yüzden söylemek zorunda kaldı belki. niye altda illa kötü birşey arıyorsunuz ki? bence karı koca birbirinizi dolduruyorsunuz siz, eşinizin sen ara o utansın demesi de hoş bir yaklaşım değil bunda utanmasını gerektirecek birşey yok ki. böyle yaparsanız hamilelik haberine üzüldüğünüz düşünülmeye başlar haberiniz olsunAynı ortamdaydık ama diğer eltiyle söylüyor bana söylenmiyor
Evet benim çocuğum yok diğer eltimin var hadi kayınvalideye söylüyorsun anladım ama eltiler arasında ayrım yapıyo
Başlığınız bile ilginç.Belki çocuğunuz olmadığı için size ilk anda söylemek istememiştir.Evliliklerde hemen her şeye kötü anlam yüklemeyin.Bu kadar olumsuz düşünce size zarar verir. Biz de çok eltiyiz.Çalışan elti yok.Onlar daha sık görüşür.Böyle bir şeyi eltimden duysam yani diğer eltinin hamile olduğunu şu düşüncelerinizin inanın hiç biri aklıma gelmezdi ve ilk fırsatta da tebrik ederdim onu.Dediğim gibi olaylara hemen olumsuz değil olumlu yaklaşın.Normalde hamile olan eltiniz ile aranız iyiyse bence haber vermemesindeki tek sebep sizin bu konudaki hassasiyetinizi bilip sizi incitmemek içindir , ama aranız açık ise size haber vermesini veya bir ortamda konu açılmasını bekleyin tebrik etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?