Ben de çocuğun yanındayken bu hareketi yapamazdı çocuğu tek bulunca azarlayayım demiş aklınca. Öğretmenimiz otoriter biri. Kendi aşanına müdahale edilmesine izin vermiyor. Zaten bu olaydan sonra konuştuk kendiyse velinin hatalı olduğunu bu olayın onun sorumluluk aşanıda olduğunu veliyle görüşeceğini söyledi.Gecen bir veli gelmis bizim okula, adam kendi cocuguyla kavga eden ogrenciyi bulmus, dövmeye kalkmisyani cocuklar arasinda boyle seyler yasanabilir, velilerin bu sekilde mudahalesini gerektirecek bir durum yasanmadigi surece çözümü ogretmene birakmalilar. Tamam cocugunu savunmak istemis vs ama mincirmis yani alt tarafi. Karsidaki de cocuk nihayetinde. Oyle yapmayalım ama, arkadasinin cani aciyabilir, guzel guzel oynayalim falan de gec. Cocugu korkutmanin ne anlami var?
C Calcifer canim velilerin surekli her olayda mudahale etmesi yuzunden cocuklar uzerinde disiplin saglamak imkansizlasti. Ogretmene kafa tutar hale geldiler. Bana sorarsan ogretmenine birak. Eger tekrar yasanirsa sen direk konusursun.
Uyarmak var, uyarmak var. Kendisi de ogretmen olan bir insan 4 yasindaki bir cocuga bu sekilde gozdagi verir gibi yaklasilmamasi gerektiğini bilmeli zaten. Neyse ki ogretmeniniz uyaracagini soylemis.Ben de çocuğun yanındayken bu hareketi yapamazdı çocuğu tek bulunca azarlayayım demiş aklınca. Öğretmenimiz otoriter biri. Kendi aşanına müdahale edilmesine izin vermiyor. Zaten bu olaydan sonra konuştuk kendiyse velinin hatalı olduğunu bu olayın onun sorumluluk aşanıda olduğunu veliyle görüşeceğini söyledi.
Bu konuda "ne var canım uyarabilir çocuğu" diyenleri şaşkınlıkla okudum. Biz böyle mi çocuklarımızı koruyacağız ve bir birey olarak yetiştireceğiz. Her önüne gelen sana kızabilir algısı mı yaratacağız çocukta.
Bir öğretmen olarak senin yorumun benim için çok değerliUyarmak var, uyarmak var. Kendisi de ogretmen olan bir insan 4 yasindaki bir cocuga bu sekilde gozdagi verir gibi yaklasilmamasi gerektiğini bilmeli zaten. Neyse ki ogretmeniniz uyaracagini soylemis.
Sen ozene bezene, gozunden sakinarak hazirlayip okula gonderiyorsun, guzel vakit gecirsin, arkadas edinsin, oyunlar oynasin diye, dengesizin biri gelip cocugunu korkutuyor. O zaman eve hapsetsin, gondermesin cocugunu okula. Elbette birbirlerine dokunacaklar, yeri gelecek anlasamayacaklar, oyuncaklarini paylasamayacaklar, sinirlenecekler, kusecekler. Ola ki istenmeyen bir durum yasanirsa veli zaten bilgilendirilir. Ama direk cocugu hedef alarak kin kusmak olmaz.
Vallaha başkasının çocuguna dokunulmaz çocuklarda şimdi mıncırıoda vuruoda gecen yogenımın parnagına bırı kalem saplamış .Ablam sabaha kadar kocasını avutmus.Enıstem zerre uyumamış .Yanı ne desem bılemedım .Çocuk bunlar ama vuranıda var şiddet uygulayanıda.Çocuk anlatsan anlamayanıda var.Sabahın korunde okula gıtmıs konuşmus gepsı ıle tek tek .Karsı tarafın aılesı ogretmen mudur .Sızde konuşun .Ama sızın oglunuzda mıncırmasın.Merhaba KKnın güzide üyeleri
Sorunum şu; Oğlum ( 4 yaş) anaokuluna gidiyor. Bir sabah babası bıraktıktan sonra başka bir veli kızını getiriyor bizimki de kolunu tutup mıncırıyor onu görünce heyecanlanıp. Veli (ERKEK )dönüp oğluma " bir daha kızıma dokunmayacaksın, bir daha sıkmayacaksın" diyerek kızıyor. Bu esnada yardımcı öğretmen olayı görüyor ve müdahale ediyor. Bu olay için okuldan beni aramadılar. Eşim oğlumu alırken daha sınıfım içinden bağırmaya başlamış "baba x babası bana kızdı böyle böyle dedi" diye. Yardımcı öğretmene sorunca olayı tam görmediğini gerekli müdahale yaptığını söylemiş. Sanırım öğretmene bıraktı bazı şeyleri
Ben bu olayı duyunca sınıf öğretmeninin aradım ve durumu sordum. Veli ile konuşacağını durumun yanlış olduğunu söyledi ve bu veli o okulda öğretmenmiş.
Şimdi sorum şu ben bu veli ile karşılaştığımda konuşmalı mıyım yoksa öğretmene mi bırakmalıyım ? Çünkü inanılmaz sinirim bozuldu. Oğlum iki gün bunu anlattı ve baya korkmuş.
Noldu konunda linçlenince benim konuma mı salça oldunVeli haklı. Çocuğunuza kızma özgürlüğüne karışamazsınız!
linçleyenler umrumda değil. Senin gibi bende yorumumu belirttim. Adamın çocuğunu koruma hakkına karışamazsınız!Noldu konunda linçlenince benim konuma mı salça oldunYalnız benim çocuğum mülteci değil
Tamam haklısın sensin en haklılinçleyenler umrumda değil. Senin gibi bende yorumumu belirttim. Adamın çocuğunu koruma hakkına karışamazsınız!
Demek ki neymiş, insanlar bir şeylerden rahatsız olabiliyormuş değil mi? Başıma gelse, ben de derdim koca adam çocuğuma niye kızıyor diye...Tamam haklısın sensin en haklı
Suyunu çıkardınlinçleyenler umrumda değil. Senin gibi bende yorumumu belirttim. Adamın çocuğunu koruma hakkına karışamazsınız!
Kendi konusunda haklı olmak için benim konuma yorum yapmışniye tartışıyorsunuz ki şimdi
Veli, kimin çocuğuna kızıyor pardon? Birisinin çocuğuna, bir başkasının kızma özgürlüğü mü varmış? Şahsen, bir büyüğü olarak, başkası benim çocuğumu, çocuğum hata yaparsa uyarabilir tamam, ama kızmak falan? Yolarım onu, parçalarım full özgür olur!Veli haklı. Çocuğunuza kızma özgürlüğüne karışamazsınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?