- 25 Kasım 2018
- 183
- 23
- 98
- 35
- Konu Sahibi SkylineStar
-
Çocuklarımı bırakacak yer yok maalesef yardıma gidiyorum sürekli gitmiyorum bazen yoğun oluyor o zaman gidiyorum dediğim gibi insanları rahatsız erkesine de müsaade etmiyorum kiLaf söylemek küfür etmek falan tabi ki onaylanacak şeyler değil, çok yanlış ama çalıştığım ortamda sürekli yaşı da çok küçük çocuklar olsa ben de rahatsız olurum ne yalan söyleyeyim. Kreş değil ki orası, iş yeri sonuçta.
Ama çocuğa bak demiyorum ki ayak altında değil bahçe var kaydırak ve salıncaklar var orada oluyorlar ya da dışarı çıkarırım sadece çocuklara değil hee şeye herkese laf söylüyorYa işyerinde çocuk mu olur sürekli arada geliyorlarsa neysede sık sık geliyorlarsa adam haklı kızmakta ha kimse çocuğa küfür edip bağıramaz ama annesi sizsiniz size çocuk bakamam demesi normal yani.4 yaş ve 2 yaş çok küçükler zaten yoğun diyorsunuz o kadar iş arasında sürekli ayakaltında çocuklar sinir bozucu.
Emin olun müşteriler de rahatsız oluyordur.Çocuklarımı bırakacak yer yok maalesef yardıma gidiyorum sürekli gitmiyorum bazen yoğun oluyor o zaman gidiyorum dediğim gibi insanları rahatsız erkesine de müsaade etmiyorum ki
Yaş itibariyle cidden küçükler hem iş yapıp hem siz onlara göz kulak olana kadar kaşla göz arasında onlar yapar birşeyler.adam zaten sorunluymuş o ayrı.bizim komşu iki tane peşpeşe doğurdu aralarında 3 yaş vardı kızla oğlanın mağazada çalışanlarla büyüttü resmen çocukları ister istemez bir muhatap olunuyor çocuklarla sürekli iş yerinde olunca belki bu durumdan sıkılmıştır.çocuk gürültüsünü falan herkesin kafası kaldırmaz.Ama çocuğa bak demiyorum ki ayak altında değil bahçe var kaydırak ve salıncaklar var orada oluyorlar ya da dışarı çıkarırım sadece çocuklara değil hee şeye herkese laf söylüyor
Siz de müşteri varken sürsün istemiyormussunuz zatenmüşteri yokken sür
Peki yardım ederken çocuklarına nasıl göz kulak oluyorsun? Fön tutuyorsun çocuk tehlikeleri hamle yaptı. Ne yapacaksın? Bu kadar küçük 2-4 yaşındaki cocuklar sen annene yardım ederken ne yapıyorlar? Put gibi oturuyorlar mi? Maşallahanneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.
Burada yüzde yüz haksızileriye doğru giderken küfür etmiş ///) ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi
Burada Haksız degil?sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi
Çok anladı iki yaşındaki çocuk senin sözünden. Annene emantet etmezsin ama iki tane 2-4 yaş arası çocuk varken çocuklara göz kulak olup iş yapacağına inaniyorsunsafdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem
Oh en iyisini yapmış. Kimse sizin bakiciniz değilben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti
Sen degisiksin, bencilce davranmissininsanlar mı değişik ben anlamadım
En çok gürültü minicik bebekten çıkıyor..laf söylemeyen de kabalık olmasın diye susuyordur. Kimse kimsenin bebeğinin gürültüsünü çekmek istemez. Siz bakınca pamuk tarlası görüyor olabilirsiniz ama dışardaki insanlar bakınca sevimsiz gürültü makinası olarak görüyor.ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar
Sen iş yaparken bahcede gozetimsiz mi oluyorlar yani?Ama çocuğa bak demiyorum ki ayak altında değil bahçe var kaydırak ve salıncaklar var orada oluyorlar ya da dışarı çıkarırım sadece çocuklara değil hee şeye herkese laf söylüyor
Bahçe bizim arka bahçemiz kapalı tamamen arka kapıya bağlı dışarı çıkmak için dükkan içinden geçmeleri gerek dükkana bağlı o kadar aptal değilim parka bırakıp gözetimsiZ bırakacak kadarSen iş yaparken bahcede gozetimsiz mi oluyorlar yani?
Yaa içinizde ne biriktirmişsinizMillet senin bebek bakıcın mi ya? Zaten iş yeri stresli gürültülü bir de iki çocuk. Gün oluyor çocukların annesi baabsi katlanamiyor gürültülerine, el adamı niye katlansin ki?
Bizim iş yerinde de iki kadın toplam üç çocugu devamli getiriyorlar. Çocuklar da sıkılıyor tabii gürültü yapıyor. Bir şey demiyorum ama sinir oluyorum . Ne münasebet neden duyayım ki insanların çocuk gürültüsünu? Zaten kendi işim dolayısıyla sık sık çocuk gürültüsüne maruz kalıyorum neden yani fazlasını da duyayım. Tüm gün çocuk gürültülü çekmeye meraklı olsam 32 yasindayim, ben doğurur kendi çocuğumun gürültüsünü cekerdim.
Ne isin var iki küçük çocukla her Allah'ın günü annenin kuaföründe? Hem çalışanları rahatsız ediyorsun hem gelen müşterileri için ne saçma bir görüntü, kadın kafa dinleyip iki güzelleşmeye geliyor ortalık kreşten farksi,. Hoş mu yani? Hiç profesyonel bir ortam değil
Kaldı ki kadini erkeği tonla yabancının geldiği bir ortam. Ne kadar güvenli çocuk için?
Adamın şu dediginde ne var?
Siz de müşteri varken sürsün istemiyormussunuz zaten
Peki yardım ederken çocuklarına nasıl göz kulak oluyorsun? Fön tutuyorsun çocuk tehlikeleri hamle yaptı. Ne yapacaksın? Bu kadar küçük 2-4 yaşındaki cocuklar sen annene yardım ederken ne yapıyorlar? Put gibi oturuyorlar mi? Maşallahhiç görmedik öyle çocuk
Burada yüzde yüz haksız
Burada Haksız degil?
Çok anladı iki yaşındaki çocuk senin sözünden. Annene emantet etmezsin ama iki tane 2-4 yaş arası çocuk varken çocuklara göz kulak olup iş yapacağına inaniyorsun
Oh en iyisini yapmış. Kimse sizin bakiciniz değil
Sen degisiksin, bencilce davranmissin
En çok gürültü minicik bebekten çıkıyor..laf söylemeyen de kabalık olmasın diye susuyordur. Kimse kimsenin bebeğinin gürültüsünü çekmek istemez. Siz bakınca pamuk tarlası görüyor olabilirsiniz ama dışardaki insanlar bakınca sevimsiz gürültü makinası olarak görüyor.
Annrnizi de zor durumda birakmissiniz.
Bence yardım bahanesiyle gitmeyi kesin , en büyük yardımınız bu olur
4 ve 2 yaş bebe?Sen iş yaparken bahcede gozetimsiz mi oluyorlar yani?
E tamam , iki ve dört yasindaki çocuğu çok güvenli, dört duvarı kapalı bahçede tek mi bırakıyorsun? Tehlikeli değil mi?Bahçe bizim arka bahçemiz kapalı tamamen arka kapıya bağlı dışarı çıkmak için dükkan içinden geçmeleri gerek dükkana bağlı o kadar aptal değilim parka bırakıp gözetimsiZ bırakacak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?