- Konu Sahibi SkylineStar
-
Sizin çocuğunuzun milletin kucağında ne işi var ? Birde pimpirikliyim diyorsunuz iyi ki pimpiriklisin olmasan cocuklari yabancılarla yollayıp müsait olunca alırım dersin . Tövbe yarabbimHepsi yabancı gelenlerin Türk değil zaten eleman da yeterizdi bir yerde de iyi oldu diki yoktu dedi annem gitmesi işime geldi ama en azından bötle kötü olayla gitmesi iyi olmadı gelenlerin de çocukları oluyor turistler ailecek geliyorlar çoluk çocuk arkada bahçe var orada oynuyorlar tahammülsüz bir şeye rastlamadım her geldiklerinde ya şeker çikolata hediye ediyorlar ya gidip hediye alıyorlar çocuklarıma sanırım yabancılar daha çok seviyorlar kucaklarından indirmiyorlar çünkü
Bizim müşteriler hep yabancı akşam gezmelerinde ailecek gelirler çocuklar arkada oynar eşleri oturup çay kahve içer şen şakrak bir ortam aile ortamı Türkler gelmiyor bizim orası turiste hitap eden bie
Yer erkek kadın karışık kimseden şikayet almadık çocuklarımı çok seviyorlar kucaklarına alıyorlar izin isteyip hee gün bir hediye geliyorsanırım yabancılar mutlu olduğu için tahammülleri daha fazla
Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Demek ki benim çocuklarımı sevimli buluyorlar ki işleri bittiğinde mağazaya gidip hediye alıyorlar çikolata alıyorlar ya da evvelki günü uçuştan önce yine uğrayıp bir şeyler bırakıyorlar demek ki çocuklara karşı sevgileri var kendi çocukları da öyleydi zamanınsa empati
Yapabiliyorlar bilemedim hiç kötü birine denk gelmedim ne dolmuşta ne dükkanda ne dükkan önünden geçenlerde bize denk gelmedi
Ahahhaa oturduğum yerde mutsuz oldum yineBizim müşteriler hep yabancı akşam gezmelerinde ailecek gelirler çocuklar arkada oynar eşleri oturup çay kahve içer şen şakrak bir ortam aile ortamı Türkler gelmiyor bizim orası turiste hitap eden bie
Yer erkek kadın karışık kimseden şikayet almadık çocuklarımı çok seviyorlar kucaklarına alıyorlar izin isteyip hee gün bir hediye geliyorsanırım yabancılar mutlu olduğu için tahammülleri daha fazla
TV maruz kaldı gelişim geriliği var diye fikir almışsınız şimdi de TV seyretmedi yaşıtlarından ileri diyorsunuzEvet demek ki denk gelmediniz çoook aklı başında çok akıllı bir kızım var yaşıtlarından da önde maşallah
TV maruz kaldı gelişim geriliği var diye fikir almışsınız şimdi de TV seyretmedi yaşıtlarından ileri diyorsunuz
Eski konuları baya eğlenceliymiş konu sahibinin. Dört yaşında konuşma bozukluğu olduğunu yazdığı çocuk bu konuda birden kendini ifade edebilen konuşarak anlaşan çocuğa dönüşüvermiş. Ağlayan bağıran inatçı çocuk birden sakin mülayim çocuk olmuş.TV maruz kaldı gelişim geriliği var diye fikir almışsınız şimdi de TV seyretmedi yaşıtlarından ileri diyorsunuz
2 yaşındaki kardeşine de tek başına bakıyor üstelikEski konuları baya eğlenceliymiş konu sahibinin. Dört yaşında konuşma bozukluğu olduğunu yazdığı çocuk bu konuda birden kendini ifade edebilen konuşarak anlaşan çocuğa dönüşüvermiş. Ağlayan bağıran inatçı çocuk birden sakin mülayim çocuk olmuş.
Maşallah2 yaşındaki kardeşine de tek başına bakıyor üstelik
Ayy tamam herkes sizin çocuklarınıza bayılıyor anladıkSiz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ? Demek ki benim çocuklarımı sevimli buluyorlar ki işleri bittiğinde mağazaya gidip hediye alıyorlar çikolata alıyorlar ya da evvelki günü uçuştan önce yine uğrayıp bir şeyler bırakıyorlar demek ki çocuklara karşı sevgileri var kendi çocukları da öyleydi zamanınsa empati
Yapabiliyorlar bilemedim hiç kötü birine denk gelmedim ne dolmuşta ne dükkanda ne dükkan önünden geçenlerde bize denk gelmedi
Şu konuya dünya kadar yapıcı yorum yazıldı ama hâlâ inadım iki kanat modunda savunma halindesiniz.Bizim müşteriler hep yabancı akşam gezmelerinde ailecek gelirler çocuklar arkada oynar eşleri oturup çay kahve içer şen şakrak bir ortam aile ortamı Türkler gelmiyor bizim orası turiste hitap eden bie
Üstelik o boya kokusundan benim başım ağrıyor her kuaför dönüşündeSiz iki küçük çocukla nasıl annenize yardım edebiliyorsunuz ki?
Arkanızı donseniz o çocuklar ortalığı birbirine katar , o kadar yoğun oluyorsa anneniz ya bir eleman daha çalıştırsın ya da siz çalışın çocuklara bakici tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?