- Konu Sahibi SkylineStar
-
Küfür etmesi hoş değil ama sizin de iş yerinize patronun kızı çoluğunu çocuğunu getirse deli olursunuz.Bir oğlum bir kızım var oğlum 4 kızım 2 yaşında annemin kuaför salonu var erkek kadın karışık turizm bölgesinde neyse erkek bölümündeki eleman 22 yaşında çocuklarımı uyarıyor sürekli mesela dükkan içinde müşteri yokken sür git araba var ona biniyorlar müşteri olunca zaten izim vermiyorum annemin dükkanı olsa bile rahat tavır sergilemem anneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.konuyu uzattım neyse bu çocuk sıkıntılı annemle çalışma geçmişi olduğu için annem severdi ama son zamanlar anormal hareketler sergiledi mesela annem olay olmadan bir gün önce uyarmış bir şey söylemiş ileriye doğru giderken küfür etmiş annem kime küfür ettin bana mı diyince lafı çevirmiş neyse olay günü tuvaltin kapısı sıkışmış açmaya çalıştık zor açtık ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi ki çocuklarımla alakalı hiç bir şey yoktu kan beynime sıçradı sen kimsin benim çocuklarım hakkında konuşuyorsun dedim önce inkar etti dediği şeyi sonra kabul etti sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi safdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem ben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti insanlar mı değişik ben anlamadım ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar hele eleman yani ben de çalıştım başka yerlerde asla çalıştığım yerin çocuğuna başka çocuklara da laf söylemek aklıma gelmedi çok sinirliyim hala sinirim geçmedi
Parkta birakip iceride is yapmaniz tehlikeli diyenlere sorunlarini konuşarak cozerler diyorsunuz ama sonraki mesajlariniza gore tanimadiginiz cocuklarla park oyuncaklarinin arasinda birakip gidiyorsunuz. Gelen yabanci cocuklar Turkce bilmediklerine gore 2 yasindaki cocugunuz akici Ingilizce konusuyor herhalde masallah.
Yabanci cocuklar itse kaksa, ya da tamamen kasitsizca dusurse, salincak carpsa falan "ouch Charlie it hurts" diyordur.
Parkta birakip iceride is yapmaniz tehlikeli diyenlere sorunlarini konuşarak cozerler diyorsunuz ama sonraki mesajlariniza gore tanimadiginiz cocuklarla park oyuncaklarinin arasinda birakip gidiyorsunuz. Gelen yabanci cocuklar Turkce bilmediklerine gore 2 yasindaki cocugunuz akici Ingilizce konusuyor herhalde masallah.
Yabanci cocuklar itse kaksa, ya da tamamen kasitsizca dusurse, salincak carpsa falan "ouch Charlie it hurts" diyordur.
Hatta benim yaşadığım yerde 4-5 yaşındaki Kindergarten çocuklarına doktor bile anne babanız yanınızda yoksa size dokunamaz vücudunuza bakamaz ı öğretiyorlar.O bölgelere anneden ve doktordan baskasi dokunamaz
Valla benimde patronumun çocuğu var ayda 2 ayda bir belki gelir ama onu bile kaldıramıyorum masamdaki kalemleri alır sağı solu kurcalar dağıtır etrafı. bişey de denmiyo desek biz suçlu oluruz. ama mecbur değiliz yani. siz de büyük ihtimalle dağıttıkları yerleri görmezden gelip ELEMAN sonuçta yapar toplar diye düşündüyseniz çocukta bıkmıştır.Bir oğlum bir kızım var oğlum 4 kızım 2 yaşında annemin kuaför salonu var erkek kadın karışık turizm bölgesinde neyse erkek bölümündeki eleman 22 yaşında çocuklarımı uyarıyor sürekli mesela dükkan içinde müşteri yokken sür git araba var ona biniyorlar müşteri olunca zaten izim vermiyorum annemin dükkanı olsa bile rahat tavır sergilemem anneme yardıma gidiyorum yoğun oluyor.konuyu uzattım neyse bu çocuk sıkıntılı annemle çalışma geçmişi olduğu için annem severdi ama son zamanlar anormal hareketler sergiledi mesela annem olay olmadan bir gün önce uyarmış bir şey söylemiş ileriye doğru giderken küfür etmiş annem kime küfür ettin bana mı diyince lafı çevirmiş neyse olay günü tuvaltin kapısı sıkışmış açmaya çalıştık zor açtık ağzının içinde aq kapısı dedi ileride başlarım çoluğuna çocuğuna dedi ki çocuklarımla alakalı hiç bir şey yoktu kan beynime sıçradı sen kimsin benim çocuklarım hakkında konuşuyorsun dedim önce inkar etti dediği şeyi sonra kabul etti sonra senin çocuklarına bakmak zorunda mıyım dedi safdirik ben çocuklarıma erkeklere asla yanaşmaması gerektiğini hep söylerim sürekli ama ki anneme bile bırakmam emanet etmem ben gidiyorum kimi bulursanız bulun dedi gitti insanlar mı değişik ben anlamadım ya minicik bebeklere bile laf söylüyorlar hele eleman yani ben de çalıştım başka yerlerde asla çalıştığım yerin çocuğuna başka çocuklara da laf söylemek aklıma gelmedi çok sinirliyim hala sinirim geçmedi
Bu çocuklarda yabancıların kucağımda geziyor geldi delirmeHatta benim yaşadığım yerde 4-5 yaşındaki Kindergarten çocuklarına doktor bile anne babanız yanınızda yoksa size dokunamaz vücudunuza bakamaz ı öğretiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?