• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğuma zarar verme korkusu

Ayy bende de bir ara saçma düşünce oluyordu. Mesela bir gün yeni katli binada yaşayan birisine misafirliğe gitmiştik. Bebegimi camdan baktiriyordum. Beynimde düşünce dolaşıyordu ya onu pencereden atarsam yada sanki Beynimde bir ses at at diye. Silkelenip kendime geliyordum. Simdi iyiyim şükür böyle bir düşünce vs yok
Ayni seyleri bende dusunuyorum ve kendimden korkuyorum

Çoğu insanda olan bir şey bence bu. Camdan dışarı bakarken ya dışarı atarsam. Duş alırken ya boğulursa vs vs aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Bence bu bebeği koruma içgüdüsü ile en olmadık düşünceleri bile akla getirmekten kaynaklı. Yani en nihayetinde bebeğin iyiliğini istediğimizden. Metro beklerken metronun önüne atladığımı düşünürdüm hep. Sonra birgün ekşi sözlükte gördüm benim gibi bir sürü insanın böyle düşündüğünü deli olmadığımı anlayıp sevinmiştim😅😅

Çoğu insanda olan bir şey bence bu. Camdan dışarı bakarken ya dışarı atarsam. Duş alırken ya boğulursa vs vs aklıma saçma sapan şeyler geliyor. Bence bu bebeği koruma içgüdüsü ile en olmadık düşünceleri bile akla getirmekten kaynaklı. Yani en nihayetinde bebeğin iyiliğini istediğimizden. Metro beklerken metronun önüne atladığımı düşünürdüm hep. Sonra birgün ekşi sözlükte gördüm benim gibi bir sürü insanın böyle düşündüğünü deli olmadığımı anlayıp sevinmiştim😅😅
İnsallah oyledir. Delirdigimi dusunuyorum

Back
X