- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Huyluveuykusuz
-
İki yaşında.Çocuk kaç yaşında??
Ben de şaşkın ve üzgünüm...çocuğun kreşe alışma süreci 2-3 günlük bişi değil, bazen 1-2 ay kadar sürebiliyor, çocuklar arası itişme kakışmalar da gittiğimiz bütün kreşlerde oldu.bunlar doğal ama anane kısmını anlayamadım
Reddedildik bile :) başka kreş arıyoruz şimdi dar zamanda...Yeni bir yere verince mutlu mu olacak?
Olduğu yerde mutlu olmasını deneyin.
Çocuk değil siz soğumuş gibisiniz .
kaç yaşında çocuğunuzBen de şaşkın ve üzgünüm...
kreşlerin belli kontenjanları vaar sanırım bir öğretmen on çocuğa bakabiliğyor, ve fazla çocuk alamıyorlar kayıtları da iyiyse dönemin ortasında gelmişsiniz bir de, diğer çocuklar alışmış oraya, muhtemelen annelerini de özlüyorlar, sınıfın düzeni bozulur diye korkuyor olabilirler, dönem başında başlamak her zaman iyidir.Reddedildik bile :) başka kreş arıyoruz şimdi dar zamanda...
Ben de anlamadım. Daha önceki okulunda ve görüşmelerde öğretmenin elinden tutup bize baybay yapıp giden o rahat çocuk artık bizden ayrılmak istemiyor, ağlıyor...2 saatte ne yapabilirler ki?
ilk gün gider çünkü çocuk oyun oynayacak, sonrasında gitmek istemezler, artık sıkıcı gelir çocuğa, kurallar kurallar, sekiz saat kapalı kalmak en önemlisi de çocuk annesinden uzak.neden nkreşe gitmek istesin ki, tabi istemicekBen de anlamadım. Daha önceki okulunda ve görüşmelerde öğretmenin elinden tutup bize baybay yapıp giden o rahat çocuk artık bizden ayrılmak istemiyor, ağlıyor...
Neden oraya devam etmiyor çocuk?Ben de anlamadım. Daha önceki okulunda ve görüşmelerde öğretmenin elinden tutup bize baybay yapıp giden o rahat çocuk artık bizden ayrılmak istemiyor, ağlıyor...
Keşke dürüstce baştan reddetselerdi.kreşlerin belli kontenjanları vaar sanırım bir öğretmen on çocuğa bakabiliğyor, ve fazla çocuk alamıyorlar kayıtları da iyiyse dönemin ortasında gelmişsiniz bir de, diğer çocuklar alışmış oraya, muhtemelen annelerini de özlüyorlar, sınıfın düzeni bozulur diye korkuyor olabilirler, dönem başında başlamak her zaman iyidir.
her çocuk farklıdır, iyi veya kötü anlamında söylemiyroum ama demek ki uyum sağlayamayacağını düşündüler, ya da siz fala mı sıkıştırdınız kreşi acaba, yoksa neden para kazanmak istemesinler, gidin bir daha konuşun, kreş her zaman bakıcıdan iyidir, alttan alın bakalım,nolucak,Keşke dürüstce baştan reddetselerdi.
Anneanne veya babaanne baksın ya da başka okul bakın önerilerinde bulundular.Neden oraya devam etmiyor çocuk?
Canım ara kayıtta pek çok özel okul 2/3 günlük deneme süresi veriyor.Bu deneme süresinde çocuğun kendi okullarına uygun olmadığına kanaat ederlerse kesin kayıt almıyorlar.Hatta okul mudurleri arasinda iletisim varsa birbirlerini ariyorlar.Okul da biraz dengesizmis.. ilkokula baslayacak olsaydi evde egitim verin cocuk durmuyor mu diyeceklerdi acaba :)
gidin ve bir daha konuşun, nedenini çözümünü, diğer okulda da aynı şeyler olucak, güveniyorsan okula git konuş, senin güvenmen lasım, ben müdüreyel geçen yıl tartıştım bu sene yine okula verdim çünkü ona güveniyorumAnneanne veya babaanne baksın ya da başka okul bakın önerilerinde bulundular.
Yok daha önce devam ettiği bir yer vardı diye anlam benAnneanne veya babaanne baksın ya da başka okul bakın önerilerinde bulundular.
Hiç itiraz ermedim, direk muhasebeye gidip dediklerini yaptım. Kayıt ve ilk oryantasyon günü gönül değiştirdiklerini hissettiğim için bunu bekliyorduk zaten eşimle. "Odada görüsme"den sonra eşime direk yazdım zaten "bunlar yan çiziyor gibi geldi bana" diye.her çocuk farklıdır, iyi veya kötü anlamında söylemiyroum ama demek ki uyum sağlayamayacağını düşündüler, ya da siz fala mı sıkıştırdınız kreşi acaba, yoksa neden para kazanmak istemesinler, gidin bir daha konuşun, kreş her zaman bakıcıdan iyidir, alttan alın bakalım,nolucak,
ayrıca kreş önerisi istiyorsun, bir ilçede maksimum üç kreş olur,benim için kreş çocukların arasında kavga ederken çocuğumun fazla darbe almaması, ufak tefek kabul edilebilir, hadi o da çocuk dersin, ama bu sürekliyse olmazAnneanne veya babaanne baksın ya da başka okul bakın önerilerinde bulundular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?