Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuğumu 2 saatte okuldan soğuttular:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Okul da biraz dengesizmis.. ilkokula baslayacak olsaydi evde egitim verin cocuk durmuyor mu diyeceklerdi acaba :)

Son anlattıkların doğrultusunda işlerin rengi değişir tabi. Baştan diyeydin ya eğitimciler amatör diye.. İnşallah herkesin içine sinen bi kreş bulursunuz tez zamanda.

Reddedildik bile :) başka kreş arıyoruz şimdi dar zamanda...
kreşlerin belli kontenjanları vaar sanırım bir öğretmen on çocuğa bakabiliğyor, ve fazla çocuk alamıyorlar kayıtları da iyiyse dönemin ortasında gelmişsiniz bir de, diğer çocuklar alışmış oraya, muhtemelen annelerini de özlüyorlar, sınıfın düzeni bozulur diye korkuyor olabilirler, dönem başında başlamak her zaman iyidir.

Çocuk bireysel olarak iyi kazanımları olan ama ebeveyn gozetiminde olmadan akranları ile uzun süreli birlikte olmaya hazır olmayabilir.Daha buyuk yas grubunda bireysel çalışıldığında üstün zekalı olduğuna kanaat ettiğim ama sınıf içinde diğer çocukların sesine tahammül edemeyen ,öfkelenen hatta yıkıcı davranışlarda bulunan öğrencilerim oldu.

Ben de anlamadım. Daha önceki okulunda ve görüşmelerde öğretmenin elinden tutup bize baybay yapıp giden o rahat çocuk artık bizden ayrılmak istemiyor, ağlıyor...
ilk gün gider çünkü çocuk oyun oynayacak, sonrasında gitmek istemezler, artık sıkıcı gelir çocuğa, kurallar kurallar, sekiz saat kapalı kalmak en önemlisi de çocuk annesinden uzak.neden nkreşe gitmek istesin ki, tabi istemicek

Keşke dürüstce baştan reddetselerdi.

Keşke dürüstce baştan reddetselerdi.
her çocuk farklıdır, iyi veya kötü anlamında söylemiyroum ama demek ki uyum sağlayamayacağını düşündüler, ya da siz fala mı sıkıştırdınız kreşi acaba, yoksa neden para kazanmak istemesinler, gidin bir daha konuşun, kreş her zaman bakıcıdan iyidir, alttan alın bakalım,nolucak,

Okul da biraz dengesizmis.. ilkokula baslayacak olsaydi evde egitim verin cocuk durmuyor mu diyeceklerdi acaba :)
Canım ara kayıtta pek çok özel okul 2/3 günlük deneme süresi veriyor.Bu deneme süresinde çocuğun kendi okullarına uygun olmadığına kanaat ederlerse kesin kayıt almıyorlar.Hatta okul mudurleri arasinda iletisim varsa birbirlerini ariyorlar.

Anneanne veya babaanne baksın ya da başka okul bakın önerilerinde bulundular.
gidin ve bir daha konuşun, nedenini çözümünü, diğer okulda da aynı şeyler olucak, güveniyorsan okula git konuş, senin güvenmen lasım, ben müdüreyel geçen yıl tartıştım bu sene yine okula verdim çünkü ona güveniyorum

ya da başka kreş bak, içine sinmeyen yere verme çodcuğu...

Hiç itiraz ermedim, direk muhasebeye gidip dediklerini yaptım. Kayıt ve ilk oryantasyon günü gönül değiştirdiklerini hissettiğim için bunu bekliyorduk zaten eşimle. "Odada görüsme"den sonra eşime direk yazdım zaten "bunlar yan çiziyor gibi geldi bana" diye.

bence olay iyi. çocuk orayı sevmediyse zorla tutmanın alemi ne. normal okulların da öyle olması lazım. heryer mezun dolu. ne iş yapıyorlar. hiçbir şey

Anneanne veya babaanne baksın ya da başka okul bakın önerilerinde bulundular.
ayrıca kreş önerisi istiyorsun, bir ilçede maksimum üç kreş olur,benim için kreş çocukların arasında kavga ederken çocuğumun fazla darbe almaması, ufak tefek kabul edilebilir, hadi o da çocuk dersin, ama bu sürekliyse olmaz
müdürenin vizyonu özgaçmiişi
yemek menüzü
fiziki şartlar, devlet zaten fiziki şartları uygun olmayana ruhsat vermiyor
üçüncüsü kreş işi zaman işi sabır işi ve uzun bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…