Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuğumu 2 saatte okuldan soğuttular:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
fiyatı ne kadar buranın merak ettim öğrenciyi kabul etmeme lüksleri var demek

Bence bir ay sonra sorun yasamanizdan sa şimdi bu durumda olmanız daha iyi.Yine aynı yöntemle devam edebilir ve ya başka bir kreş arayışına girebilirsiniz.Ben çocuğumu 3 yaşında kreşe verdim ve gerçekten de doğru bir karar olduğunu gördüm.Cocukla vakit geçirip bire bir faaliyet yapabilecek bir abla da sizin sorununuzu cozebilir.

İyide başta ve başlıkta çocuğumu soğuttular yazdınız gitmek istemiyor dediniz
Sonra olayı farklı anlattınız
Sizi reddetmişler

fiyatı ne kadar buranın merak ettim öğrenciyi kabul etmeme lüksleri var demek
Okulumun Ana sınıfında cocugun davranış bozukluğunu farkettigimiz.,çocuk ruh sağlığı uzmanına yonlendirdigimiz bir veli aynı gün kaydını bilindik bir ozel okul öncesi kurumuna aldı.2 gün sonra ozel okul çocuğun kaydini sildi geri bize gönderdiler.Bir nevi senin cocugun nedeniyle 2 öğrenci kaybedecegime direk seni gönderirim diyorlar

İşte biz de bu yüzden pedagogu olan profosyonel müdahale ve yönlendirme yapabilecek bir yerle normalden çok yüksek fiyatı kabul edip başladık yolculuğa ama olmadı maalesef. Oğlan değişti. Hiç aşağı göndermemiş olmayı dilerdim. Ya da kriz yaşandıysa doğru müdahaleyle sorun çözücü bir yaklaşım sergilemelerini...

Aa cidden mi? Ilk kez duydum boyle bir seyi, genelde okul pesinden kosar cocuklarin o yuzden garip geldi.

Sizi reddetmişler
çocuk kreşi istememiş, sanırım ağlamış, kreş de ekstra çaba harcamamış vesonunda aynı şey

Aa cidden mi? Ilk kez duydum boyle bir seyi, genelde okul pesinden kosar cocuklarin o yuzden garip geldi.
O isim yapmamış okullar için geçerli.Devlet okulunda Pdr ciyim.Beni arayıp bilgi almak isteyen bile oldu,neden geliyor sizin okuldan bize diye

Sizi reddetmişler
Başka kreş arıyoruz, görüşmelere gidiyoruz. Öğretmen oğlumu almak istediğinde sorun yaşıyoruz artık. Gitmek istemiyor.( görüşmeye gidildiğinde rehber öğretmen ya da psikolog çocuğa okulu gezdiriyor, çocuğu değerlendirmek istiyor, görüştüğümüz okullarda öyle oldu ve öncesinde hiç sorunsuz ayrılıyordu)

Canınız sıkılmış ama belki hayirlisi bile olmuştur.Cocuk o yaşta o kadar çok hasta oluyor ki ayda 8 kere gitsin diye tam ücret ödeyen arkadaşım oldu.Hasta olduğu gün cocugun evde kalmasını tavsiye ediyor çoğu yine başka bir çözüm buluyorsun mecburen

keşke normal okullar da öyle olsa. normal çocuklar yanında bir yığın sorunlu çocuk. küçük yaşta sorun az olur ama büyüyünce tehlikeli

Sancaktepe'de mi sevdiği okul? Siz de memnun musunuz?
hayır, sanki o hani sizi reddeden kreş iyi gibi geldi, bir daha konuşurdum ben olsam, elit bir kreş sanki, bir daha konuşun, pedagogu falan da varmış, bizim gittiğimiz hiçbir kreşte pedagog görmedim ben...

Yukarıda bahsettim; çocuk hakkındaki o çok iyi fikirler, çocukla iletişim olmadan geçen iki günde değişti. O iki günde ne oldu da aslında lar, belki ler denmeye başlandı bana? Asıl onu sorgulamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…