Çocuğumu doğuma yanımda götürmeli miyim? Acil destek lazım kızlar

Kaygı yüklersiniz saçmalamayın allah aşkına

Bir ayrılık kaygısı, ayrıca çıktığınızdaki anları neden görsün çocuk

Dinlenmiş mutlu bir anne görmek varken. Bazen şaşırmamak elde değil

Ben götürdüm.
Ama odayı suit tutmuştuk, yani ayağa kalkarken zorlandığıma falan hiç şahit olmadı.
Evde bırakacak kimsem yoktu da götürdüm ama olsa da götürürdüm. İlk doğum kadar zor geçmiyor ikinci doğumlar insan süreci bildiğinden kendini kötüye hazırlıyor ama daha rahat oluyor.
Kardeşini ilk kucağa alan kızımdı, ben sonra aldım ondan. Bu bile benim için çok önemliydi.

Herkes niye yargılamış anlamadım ben niye çocuğuma bilerek isteyerek travma yaratmak isteyeyim ne sevdalısınız demişler birde ilk defa ikinci kez doğuruyorum çevremde sürekli doğum yapanda yok fikir almak için açtım zaten konuyu. Akıl akıldan üstündür diyerek

Benim de 2. Doğumum olacak sizin gibi düşündüm şu an yorumlardan

Çocuğunuzun normal bir günüymüş gibi geçmesini tavsiye ederim. Beniö kardeşimle aramda yaklaşık 8 yaş var. Yaş küçük olunca ne anlıyorsun ne anlamıyorsun biraz etkileniyor insan. Kardeşim küvezde kalmıştı ve devlet hastanesindeyfi o dönemde ortalık kötüydü hastanelerde beni de götürüyorlar hiç aklımda olumlu anılar yok. Eşiniz çol güzel düşünmüş siz biraz toparlarsınız hediyesini alır gelir çokta güzel olur.

Ben 2 çocuğumu da götürdüm 3.doğumuma sezeryan oldum. Biri 6 yaşında diğeri 21 aylıktı. 2.oğlum doğarken yine büyük oğlumu götürmüştüm o zaman da oğlum 4 yaşındaydı ve normal doğum oldu. Hiç etkilenmedi. Gece onlar odada uyurken ben sezeryanla kızımı doğurdum. Sabah uyandıklarında videoya çektim nasıl mutlu ve şok oldular o videoyu atsam izlenme rekoru falan kırar kesin
Sonra babaları onları eve götürdü, 2 gün ben tek başıma kızımla hastanede kaldım onlar babalarıyla süper vakit geçirdiler. Ben de tek başıma iyi kafa dinlemiştim ejheheeheje

Ne işi var çocuğun doğumda ? Kocasını doğuma alanlar da pişman.Şimdi bu antin kuntin işler çıktı bir de.

Arkadaşım normal yaşayın ya ,durup durup icat çıkarıyorsunuz.
Aaaa muhtar da mi gelmesin ne tadi cikar öyle yapayalniz

Bence ertesi gün gelsin kardeşini görmeye,sen ayaklandığında ben öyle yapmıştım
Bir gün diğer evladınızı gormeden nasıl durdunuz

İnsanın evladı cok küçük olunca hep burnunda tütuyor, rahat edemiyor

Ne işi var çocuğun doğumda ? Kocasını doğuma alanlar da pişman.Şimdi bu antin kuntin işler çıktı bir de.

Arkadaşım normal yaşayın ya ,durup durup icat çıkarıyorsunuz.
Benim doğumuma eşim girdi antin kuntin değil sancımı çekerken de eşim babam kardeşim annem halam yanımdaydı normal doğurdum nesi tuhaf ve icat yalnız olmaktansa yanımda destek hissettim doktor ıkın derken yanımda yüzümü öpüp elimi tutuyordu sıfır pişmanlık duyuyorum çocuğun işi yok evet

Siz makarnayı bugun tereyagında cevırdım sade yaptım deseniz ' vay cocuguna neden travma yaşatıyorsun cocuk yok sanacak yokluk ıcınde sanacak, ayrıca ne üşengec Bi annesin' diye topa tutacak kitle hep var, yeter ki motive olmayın

Cocugun dogumda ne isi var ya sacma sapan şeyler uyduruyorsunuz her aninzda yaninizda olacak olan esiniz cocugunuzu birakin annenize

Merhaba donya
Tırnaklarına taş degmesın
Süreci şu kısımda tam olarak anlamadım
Mesela ben doguma gitsem sezaryen aksam, gece fılan olacaksa sabahtan mı yatış yapılıyor?

İlk dogumumda normal dogum dıye sabahtan gitmiştim çataldayken bazı olumsuzluklardan ötürü sezaryene dönüldü filan falan o yuzden planlı sezaryende nasıl oluyor bı sormak ıstedım

9-10 yaşlarda olsa belki olabilirdi ama 6.5 yaş küçük geldi bana böyle bişey için. Eğer bakabilecek biri varsa kalsın sen kendine gelince görsün seni ve kardeşi.

Bide kendini şimdiden o moda sokma ilk doğumumda tır carpmış gibiydim demişsin her doğum aynı olmaz ki belki daha rahat olcaktır nekadar zaman geçmiş sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…