- 27 Nisan 2009
- 2.834
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.271
- 683
- Konu Sahibi kahvelikaban
-
Kaygı yüklersiniz saçmalamayın allah aşkına6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
Benim de 2. Doğumum olacak sizin gibi düşündüm şu an yorumlardanHerkes niye yargılamış anlamadım ben niye çocuğuma bilerek isteyerek travma yaratmak isteyeyim ne sevdalısınız demişler birdeilk defa ikinci kez doğuruyorum çevremde sürekli doğum yapanda yok fikir almak için açtım zaten konuyu. Akıl akıldan üstündür diyerek
Çocuğunuzun normal bir günüymüş gibi geçmesini tavsiye ederim. Beniö kardeşimle aramda yaklaşık 8 yaş var. Yaş küçük olunca ne anlıyorsun ne anlamıyorsun biraz etkileniyor insan. Kardeşim küvezde kalmıştı ve devlet hastanesindeyfi o dönemde ortalık kötüydü hastanelerde beni de götürüyorlar hiç aklımda olumlu anılar yok. Eşiniz çol güzel düşünmüş siz biraz toparlarsınız hediyesini alır gelir çokta güzel olur.6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
Aaaa muhtar da mi gelmesin ne tadi cikar öyle yapayalnizNe işi var çocuğun doğumda ? Kocasını doğuma alanlar da pişman.Şimdi bu antin kuntin işler çıktı bir de.
Arkadaşım normal yaşayın ya ,durup durup icat çıkarıyorsunuz.
Doğuma girmeyecek çocuk. Hastaneye birlikte gitsek olur mu diye soruyor konu sahibi.Ne işi var çocuğun doğumda ? Kocasını doğuma alanlar da pişman.Şimdi bu antin kuntin işler çıktı bir de.
Bir gün diğer evladınızı gormeden nasıl durdunuzBence ertesi gün gelsin kardeşini görmeye,sen ayaklandığında ben öyle yapmıştım
Benim doğumuma eşim girdi antin kuntin değil sancımı çekerken de eşim babam kardeşim annem halam yanımdaydı normal doğurdum nesi tuhaf ve icat yalnız olmaktansa yanımda destek hissettim doktor ıkın derken yanımda yüzümü öpüp elimi tutuyordu sıfır pişmanlık duyuyorum çocuğun işi yok evetNe işi var çocuğun doğumda ? Kocasını doğuma alanlar da pişman.Şimdi bu antin kuntin işler çıktı bir de.
Siz makarnayı bugun tereyagında cevırdım sade yaptım deseniz ' vay cocuguna neden travma yaşatıyorsun cocuk yok sanacak yokluk ıcınde sanacak, ayrıca ne üşengec Bi annesin' diye topa tutacak kitle hep var, yeter ki motive olmayınHerkes niye yargılamış anlamadım ben niye çocuğuma bilerek isteyerek travma yaratmak isteyeyim ne sevdalısınız demişler birdeilk defa ikinci kez doğuruyorum çevremde sürekli doğum yapanda yok fikir almak için açtım zaten konuyu. Akıl akıldan üstündür diyerek
Merhaba donyaBen 2 çocuğumu da götürdüm 3.doğumuma sezeryan oldum. Biri 6 yaşında diğeri 21 aylıktı. 2.oğlum doğarken yine büyük oğlumu götürmüştüm o zaman da oğlum 4 yaşındaydı ve normal doğum oldu. Hiç etkilenmedi. Gece onlar odada uyurken ben sezeryanla kızımı doğurdum. Sabah uyandıklarında videoya çektim nasıl mutlu ve şok oldular o videoyu atsam izlenme rekoru falan kırar kesin
Sonra babaları onları eve götürdü, 2 gün ben tek başıma kızımla hastanede kaldım onlar babalarıyla süper vakit geçirdiler. Ben de tek başıma iyi kafa dinlemiştim ejheheeheje
9-10 yaşlarda olsa belki olabilirdi ama 6.5 yaş küçük geldi bana böyle bişey için. Eğer bakabilecek biri varsa kalsın sen kendine gelince görsün seni ve kardeşi.6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?