- 25 Aralık 2024
- 4.426
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.997
- 73
- 28
- Konu Sahibi kahvelikaban
-
Evet çok matah bir şey yaptım doğumum çok güzel geçti 15 dkda doğurdum 3 saat sancı çektim yanımda SEVDİĞİM insanlar vardı rahatlattı sen anons ettirip canlı izlettin ondan pişman oldun sanırımAman çok da matah bir iş yapmışsın gibi övünmüşsün, anons edeydin hastanede ; işi olmayan seyre gelirdi.
Çocuğunuzun yapısına bağlı 6 yaşındaki kızımı götürdüm ama önden anlatmıştım. Kendisinin nasıl geldiğini falan. Biliyordu çocuk. Ameliyata öperek girdim. Kardeşimi çabuk getir anne dedi. Çıkışta doktor kardeşi olana hediye veriyoruz diyip hediye de verdi. Sonra eve gelip sinema keyfi yapmıştı.6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
Ben yemege ne kadar tuz atsma diye bile sorar oldum, iyi alistik tembelligene ugrasacam ya yeni uyandim cit cit yazdi iki dakkada benim bebisim chat gbt yüzyilin bulusu benim sirdasim
Sezeryanda yanınızda olmamalı.6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
Az abartsaydin FerihaBir gün diğer evladınızı gormeden nasıl durdunuz
İnsanın evladı cok küçük olunca hep burnunda tütuyor, rahat edemiyor
Ben firsat buldukca anneme atarim Ahahaha Amann öfff dogurduk büyüttük yeter be bizim de hayatimiz varAz abartsaydin Feriha
Öncelikle hayırlı olsun insallah bebeğinizi kucağınıza sağlıkla almıssınızdır. Benim oglum 4 yasında. Kardesini doğurmak için hastaneye giderken evde bıraktım. Öptüm kokladım hastaneye kardesni almaya gidiyorum dedim cıktım. Hastaneye gidene kadar ağladım nerdeyse. Ama götürmedim. Beni o halde görsün istemedim normal doğum yaptım saatlerce kıvranrak sancı cektim ogluma o travmayı yasatmak istemedim. Bebeğim doğunca eltim hastaneye yanıma getirdi.6.5 yaşında sizce benle doğuma gelmeli mi? Sezeryan olacağım nasıl geçer nasıl olur bilmiyorum onu doğurduğumda tır çarpmışa dönmüştüm saatlerce kendime gelememiştim. Doğum geldi çattı yarın sezereyanım var. Bu zamana kadar hep yanımızda olsun herşeyi hatırlasın istiyordum ama instagramda bir videoya denk geldim çocuk annesi ameliyata giderken çok şaşırıp şok oldu çok ağladı çok korktu. Annem hep başından beri çocuk sen ayaklanınca gelelim diyordu. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Kardeşine tepki falan oluşturur mu birde? Eşime videoyu attım o da kötü oldu bence sende bebekte akşama kadar toparlanınca eline bi hediye alıp kardeşine vermesi için getiririm dedi. Okulda var yarın ilk günü. Doğumda kolestazdan dolayı acil maalesef ertelenemiyor. Çok uzattım ama bana akıl verir misiniz çocuğum güzel hatırlasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?